User Tag List

Sayfa 7/16 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
303 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Askerini ölüme terk edenler.

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada, çok iyi ve hatasız yazdığımı kesinlikle iddia etmiyorum.

Ama ingilizce klavye kullanmama rağmen, Türkçe karakterlerle yazmaya çalışıyorum eğer telefon - ipad ile yazmıyorsam.

Konu ile alakalı diyecek pek bir şey yok. Sözün bittiği yer zaten Oslo'da başladı.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Televizyon kanalı olarak fox'dan başkası da yalan. Diğer geri kalanların hepsi yanlı ve korkak.

Fatih Portakal'dan valilere tepki! | GAZETE VATAN

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır .
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genelkurmaydan açıklama var beyler. Yaralı askerlerimizi kurtaran bölge halkına teşekkür ederiz diye. Ayıptır ulan.
    Olayların olduğu yere bakıyorum dağlık tepelik vs değil. Dümdüz arazi. Dümdüz araziye AT attırmışlar askere. Keklik gibi vurulsunlar diye. Ancak bi istihbarat olacak ki. Karşı tarafta çıksın açık araziye yerleşip gizlensin uzun namlulu Kanas ile geleni vursun. PKK şimdiye kadar yaptığı hiç bir eylem için ben yapmadım demedi. Ama bu olayda adamlar biz yapmadık diyorlar. Eee vurulan teröristlerin kimlikleri açıklanmadı. Eskiden her birinin kimliği açıklanırdı. Biz de salağız yedik.

Sanmasınlar bunlar hesabı sorulmayacak. Genelkurmay dahil hepsinin burnundan fitil fitil getirilecek bunlar. CB olmakla da kurtulamayacak uzun.
    IN BOOST WE TRUST

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir yzb. olarak tsk nin kendi icinde maddi manevi coktugunu, halk uzerindeki guvenirliligini de kaybettigini soyleyebilirim. Bu durum bazilarinin hosuna gidiyor, simdilik sorun da gozukmuyor ama ileride olusacak kriz durumlarinda isimiz/isiniz zor... allah hepimizin sonunu hayir eylesin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genelkurmaydan açıklama var beyler. Yaralı askerlerimizi kurtaran bölge halkına teşekkür ederiz diye. Ayıptır ulan.
    Olayların olduğu yere bakıyorum dağlık tepelik vs değil. Dümdüz arazi. Dümdüz araziye AT attırmışlar askere. Keklik gibi vurulsunlar diye. Ancak bi istihbarat olacak ki. Karşı tarafta çıksın açık araziye yerleşip gizlensin uzun namlulu Kanas ile geleni vursun. PKK şimdiye kadar yaptığı hiç bir eylem için ben yapmadım demedi. Ama bu olayda adamlar biz yapmadık diyorlar. Eee vurulan teröristlerin kimlikleri açıklanmadı. Eskiden her birinin kimliği açıklanırdı. Biz de salağız yedik.

Sanmasınlar bunlar hesabı sorulmayacak. Genelkurmay dahil hepsinin burnundan fitil fitil getirilecek bunlar. CB olmakla da kurtulamayacak uzun.

Öyle bir yiyorlar ki abi . Öyle bir yiyen kesim var ki aklın hayalin durur . Adamlar bildiğin tapıyor ,inanıyor kimseyi hor görmüyorum da aynı memlekette yaşamak bile koyuyor böyle insanlarla . Evet oy verenlerden bahsediyorum . Siz yıllardır bu ve buna benzer gerçekleri göremeyip hala bizi dikilmekten beter etmelerine yardımcı olduğunuz için
    imzasız..

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nasıl bir vicdandır bu, lanet olsun.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim anlamadigim bu kadar kisi iktidara karsiyken bu adamlar hala nasil iktidar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dolar 2.67 oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=P7EdruXKil4

Yazar kasa fırlatan esnaf ve esnafları pistlere bekliyoruz . O zamanlar gerçekten demokrasi varmış .

''ES353'' çoğunluk olarak karşıyız herhangi bir azınlık değiliz;ama gözleri kör olup hala deli gibi oy verenler fazla yarısını da çalıyorlar zaten. Yine bir elektrik kesintisi falan derken o iş tamam.
    imzasız..

FeVıDun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mardin dargeçit de yaptım askerliğimi 6 sene önce gece termal tarama yapılırken görüntu alınıyor ve domuz diyerek geçişdiriliyor.
    Başka bir olay ise telsizlerden özel harekat ın sabaha kadar olan catişmasını dinliyoruz ve yukarıdan hiç bir zaman öldür emri gelmiyor bırakın gitsin. Yazık degilmidir bu vatana bu insana. Adam menzilimde 30 metre hedef diyor bırakın dokunmayınbdeniliyor. Yazık yazık.

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ES353 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim anlamadigim bu kadar kisi iktidara karsiyken bu adamlar hala nasil iktidar
    Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Nasıl Birisi ? - YouTube
    Bu sorunun cevabı bu videoda.
    Dikkat beyin yakar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o spikerin kafasındaki cübbeyi münasip bi tarafına takacaksın. Lan KK mülayimin teki onu biliyoruz da sen neye hizmet ediosun yavşak.
    IN BOOST WE TRUST

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada, çok iyi ve hatasız yazdığımı kesinlikle iddia etmiyorum.

Ama ingilizce klavye kullanmama rağmen, Türkçe karakterlerle yazmaya çalışıyorum eğer telefon - ipad ile yazmıyorsam.

Konu ile alakalı diyecek pek bir şey yok. Sözün bittiği yer zaten Oslo'da başladı.
    sanki tum turkler hanedanliktan geliyor herkeste boyle tugralar falan ulan turksun iste hanedanliga ne hayran insanlarmissiniz gelmis karamanin koyunden ordandan nereden geldigi bellid degil osmanli ya bi sihtir yaa...
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer ülkeni kurtaracak bir lider beklemekteysen, ben size hiç bir şey öğretememişim demektir... M.K.Atatürk..
    Beklemiyor musun elin kolun bağlı bir şekilde ? Ben avazım çıktığı kadar bağırıyorum meydanlarda. Elimden geleni yapıyorum. 3 kere göz altına alındım. 1 tane şartlı tahliyem var, zaman aşımını bekliyorum. Kimse kendine düşen görevi yapmazsa evet bir kurtarıcının gelmesini bekleyeceğiz yine. Çünkü bu millet cahil ancak yumurta tavuğun götüne geldiği zaman ayaklanıp "hopp noluyoruz amk" der. O zaman da yeni haritalar, yeni sevrler çoktan imzalanmış olur. Ülkede Bop'dan beri gelen sürede bölünme aşamasına girildi zaten.

xILuciferIx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Abi işin garip tarafı tüm bunlar olurken tarafsız olacağına dair şerefi ve namusu üzerine yemin eden, sonra milletten 400 diye oy dilenen şerefinin kaç paralık olduğu belli biri yaptığı mitingde çatışmaların devam ettiğini söylüyor. Zor mu takviye kuvvet yollamak hani sen dünya lideriydin 3-5 çakalla uğraşamayan demagojiden başka bir *** bilmeyen dünya lideri mi olur. TSK'nın da Allah belasını versin askere kendi vatanında yavşak yavşak konuşan it sürülerine teşekkür açıklaması yayınlıyor.İnsanlık dersi vereceklermiş köpekler, 15 gün sonra askerim ne bekliyor bu vatan benden ölürsem şehit mi? olacam yoksa kelle mi? barış süreciymiş sözde dindar ya bunlar demiyecek mi ulan o kadar vatanı için ölen insan biz neden! öldük neden!!

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.youtube.com/watch?v=ZnsftqyDGLQ

ke(n)di bakanları söylemiş mevzuyu zaten bu konuyu uzatmaya gerek yok,

askerleri yem olarak atanları Allah ıslah etsin.
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dolar 2.6804 ile bugün yeni bir rekor kırdı.Anlaşılan o ki biz her sabah yeni bir rekorla uyanıcaz artık. Kimse çıkıp ekonomi ile ilgili adam gibi açıklama yapmıyor.Sokağa çıksak ekonomi bakanı kimdir diye sorsak 100 kişinde 98 i bilmeyecek zaten.3 liralık bilgisayar alıcam fiyatları gördükçe lanet olsun diyip vazgeçiyorum. Ticaret yapan insanlar şirketler bu kurlarla nasıl iş yapabiliyor veya yapabiliyor mu ? Bence bu seçimlerde iktidar partisi değişmesede halktan sağlam bir tokat yiyecektir oy anlamında.
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan lanet olsun beee her seferinde bağırıp çağırmaktan arkadaşlarımı uyarmaktan yoruldum, akp li olan arkadaşlarım var onlarda farkında herşeyin ama sadece uyanık olduğunu sanıyorlar 1.5-2 liraya çalışmak onlara az geliyor hükümet yanlısı olunca parasının çoğaldığını kendi söylüyor da, ben anlamıyorum bu vatana verilen şehitler, canlar, para uğruna bu kadar kolay kaybetmeye değer mi ? Körü körüne biat eden gerzeklerin bir an önce derin uykudan uyanmaları dileğimle
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Assadasd nasıl cahillik fışkırtıyorlar etraflarına. Aha oradaki tipler belirliyor işte türkiyenin geleceğini.

Allah aşkına küçümsemek değil de nasıl yönetiliceğinizi belirleyen sınıfın aha bunlar olması üzmüyor mu sizi?

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Assadasd nasıl cahillik fışkırtıyorlar etraflarına. Aha oradaki tipler belirliyor işte türkiyenin geleceğini.

Allah aşkına küçümsemek değil de nasıl yönetiliceğinizi belirleyen sınıfın aha bunlar olması üzmüyor mu sizi?
    Aklımda bir an Aysun Kayacı gibi belirdin olgar abi
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)