tWİNgo ya 15 yazan var normaldir vermez...
Printable View
Hırsızlara ve destekçilerine koymaz.
Yazan var da alan var mı abi o fiyatlara o önemli. Tam istediğim gibi lacivert var bir tane, 16.750 yazmış. Veren var mı, yok. Milletin derdi tamamen ya bir keriz bulursam satarım, ya da fiyatı şişirip cebindrn 5 kurus cıkmadan üst sınıf araçla takas etmek.
2 yıldır var insanlar geçen yıl paralarını tutu ama bu yıl bitti sanırım bankalar tahmin ediyodu bunu 6-7 ay önce bankada müdüriyette dururken telefon geldi ne neye yatırım yapim diye yüklü dolar dediler kendimce dolar batık falan diyodum içimden bir daha inmedi izmitin büyük şirketlerinden birinin sahibi komşum oda bu yıl patladı kendimizi saymıyorum bile 2 yıldır hazırdan yiyoruz seneyi görmeyiz büyük ihtimal allah sonumuzu hayır eylesin
rte cesarete hayranım:)
Batıya paralele kafa tutuyosun tamam yargı ordu ok , e ekonominin durumu ***** sağlam temel yok..Neye güvenipte.., neyse bakalım bu sefer kriz yavaş yavaş ama en kötüsü olucak gibime geliyor:(
Bunlaaar huzur içindeki ülkeme kriz damgası vurdulaaaaar!!! Evet bunlar bunu da yaptılaaaaar !!!
Aksarayimiz, otobanlarimiz, 3.koprumuz, 3.havalimanimiz ne gune duruyor
son iki hafta Türkiye'de tatildeydim,
durumun kötü olduğunu zaten biliyordum ve bir yerde patlayacağını zaten tahmin ediyordum.
herşey çok pahalı,5 yıldızlı otel parası gitmiş cebimden ve inanır mısınız nereye gittiği belli değil !!
market alışverişi yaparken önümde ki insanların 5 tl için, 1 wc kağıdı 1 sirke için kredi kartı uzatmaları benim ve Avrupa'da yaşayan ben gibi insanlar için normal olmayan bir olay.
yakınlarıma söylediğim tek şey şu idi;
Allah yardımcınız olsun...
mesela bu yaz Türkiye'de tatil yapmayacağım,
hiç birşey yapmadan harcadığım para ile herşey dahil İspanya'da yaparım tatilimi daha iyi..
diğer yandan üzülüyor muyum Türkiye'nin şuan ki haline?
her milletin hakettiği şekilde yaşadığına inanıyorum..
Allah yardımcımız olsun, ne diyelim. Bu gidişat belliydi zaten ama millet olarak kendimizi kandırmaya bayılıyoruz, yumurta kapıya dayanana kadar güllük gülistanlık yaşıyoruz maalesef.
Bu zamanda elde avuçta olan üç beş kuruşu altına mı gömmek mantıklı yoksa dolara mı?
O değilde sebze meyve süt ürünlerine dolar yükseldi diye zam yapılan ülkeyiz
Seçim sonuçları ne olacak merakla bekliyorum valla:)
Bence de seçim hiçbir şeyi değiştirmeyecek, hdp'nin de barajı geçebileceğine inanmıyorum.
Seçimler değişebilir geçen yıl iktidar yanlısı tüm tanıdıklarım küfür etmeye başladı ki forumdanda var tanıdığım hepsi dönmüş vaziyette
seçilene saygımız var, sandıga saygımız var seçmen ne derse o olur tezi istanbul üni rektor atamalarında tarihe karıstı. oyuzden sandıkda sonc istenildiği gibi olmazsa acaba ne olur diye düsünüyorum.
zor bi dönem bizi bekliyor...
totem yapıp dolar alasım var ben alırsam muhtemelen düşer :)
Ben hep 50 liralık dolar alıyorum.. Kafam rahat..
Yorumları okuyunca içim karardı yeminle
yokmu bi akp li bişiler yazsın uzun adam şöyle yapar böyle yapar lan imf ye borç veriyoz oluum desin
tunucak bi dalımız olsun Ameke
ülke karanlık oyunlardan kurtulamadı kurtulamayacak da, ***** lobiler, terör, suriye, cemaatler vs uzar gider. son belediye seçimlerinde akp ye oy vermiş biri olarak tarafsız düşünmeye, insanların düşüncelerine ve davranışlarına ön yargısız yaklaşmaya özen gösteririm. oy vermiş olmam çoğu insanın yaptığı gibi körü körüne bağlanmam haşa ilahlaştırmam, tapmam anlamına gelmiyor. koyun da olduk g*t kılı da. sorun değil bunları hakeden insanlar gerçekten var ama üstüme alınmadım.
dolar 17-25 aralık sürecinde patlak verdi, ne yaptıysalar indiremediler. belkide düşürmek istemediler, beceremediler veya. daha da yükseliyor. uzun süre düşmeyecek belli. önceleri euro yükselmiyor dolara karşı kaybediyor falan dedik ama (ülke içinden kaynaklanan bir durum yok değil vs..) sonra lobiler türedi spekülasyon yapıyorlar seçim öncesi vs., sonra cemaatin piyasa da güçlü adamları var hükümet-cemaat savaşı adalet eğitim asker polis derken ekonomide de bir cephe açılacak elbet vs dedik. (e dünya ülkesi, bölgesel güç, söz sahibi ülke olduk ama daha genele vurunca küçük bir topluluk olanlara karşı kendimizi koruyamıyoruz? ) bir yerde yanlış var görmek zor değil görmek istedikten sonra. çözüm ne peki ? bu konularda tarafsız yorum görmek o kadar zor ki. kimseye inancım kalmadı. yandaş medya diye tanımlayabileceğiniz bir haber sitesinden haber takip ederim ama hükümetle,ekonomiyle ilgili haberlere sadece acaba yine ne olumlu haberler verecekler diye bakarım. karşıt görüşlülere de acaba ne olumsuzluk var yine diye göz atarım. sonra arasını bulmaya çalışırım. koyun kesim bunu yapmaz ne verdilerse onu yer, toz pembeyizdir çünkü sadece onu gördüler. şimdilik umut fakirin ekmeği diyerek seçimi bekliyorum belki de doğrudur seçim spekülasyonu olduğu. (aklıma yatan alternatif yok muhalefet yok? cidden elimiz kolumuz bağlı gibi hissediyorum)
https://www.youtube.com/watch?v=SViytLRDnPg
Evet ARKADASLAR Yigit Bulut'a sözü birakiyorum.
Aman diyim konu hondaya gelmesin beyler :D
Konu sapacak biraz ama.. Peki bu saatten sonra dolar alinir mi? Dolar aldi basini gidiyor ciddi anlamda düsündürüyor beni.
ilk defa forumda mesaj atlamadan 6 sayfa okudum, içim karardı
YSK nın 20 milyon fazladan oy pusulası basacağını söyledi haberlerde doğruluk payı var mıdır?
yazıklar olsun ne diyelim o zaman biz boşa çene yoruyoruz