User Tag List

Sayfa 52/58 İlkİlk ... 2425051525354 ... SonSon
1093 sonuçtan 970 ile 988 arası

Konu: Ekonomik kriz

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Davutoğlu şuanda ne yazık ki kafasında ki gib yönetemiyor. Tayyibin kuklası gibi davrandığı için insanlar zaten karşı çıktı. İnsanlar artık Tayyip'in hırçın tavırlarını istemiyor bu bir gerçek. Tayyip taklidi yapan davutoğlundan ziyade gerçek kimliğindeki davutoğluna bende sıcak bakarım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Davutoğlu şuanda ne yazık ki kafasında ki gib yönetemiyor. Tayyibin kuklası gibi davrandığı için insanlar zaten karşı çıktı. İnsanlar artık Tayyip'in hırçın tavırlarını istemiyor bu bir gerçek. Tayyip taklidi yapan davutoğlundan ziyade gerçek kimliğindeki davutoğluna bende sıcak bakarım.
    işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum tamamen.

Herkesin arzusu , ötekileştirmeyen ve herkesi kucaklayan bir yönetim biçimi tamamen.

Aslında herkes gerçekten özgür , adil bir TÜRKİYE istiyoruz.
    Dr.ECU

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben akp kadrolarınında rte den büyük oranda rahatsız olduğuna eminim.

Sadece popülist olması ve o giderse iktirdan uzaklaşırız biteriz diye düşündükleri için katlanıyorlar bence

koalisyon ortağı olarak şov peşinde olmayan yapılacak işlere körü körüne köstek olmayan bir chp ile akp koalisyonunun bende iyi olacağı düşüncesindeyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MHP, geçen seçimden bu yana, sadece salı günleri grup toplantısını yaparak oy arttırdı. Yahu cidden Bahçeliyi anlamış degilim, adam koltuk sevdasından vazgeçiyo gel Başbakan ol HDP dışarıdan destek verisin koalisyon yapalım diyo, MHP vekili AKPsiz hükümet düşünemeyiz diyo. Bahçeli çıkıyo hırsız ve yolsuz ile aynı yolda yürümeyiz diyo. MHP bir daha ki seçimde büyük oy kaybedicek benim gözümde. En azından benim çevremdeki kişilerin vermiyceği kesin. Biraz elini taşın altına koyup siyaset yapması lazım salıdan salıya grup toplantılarında konuşmakla muhalefet olunmaz zamanında %7 oy aldığı dönemleri hatırlasın. HDP'ye gitmiş kadar MHP'yede gitmiş emanet oy çok.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @tolga_kaan cok guzel yazmissin. Kilicdaroglu yapilabilecek en cikaroz teklifi yapmis adama basbakanlik bile teklif etti yok cik. Resmen mecliste 80 kisilik bosluk olusturuyor beyinsizler ordusu. Dahada milletten oy falan alamazlar sanirim. Zaten iktidar olma sansin yok, ee koalisyonda olusturmicaksan amacin nedir? Niye secime katilirsin isim yapmak icin mi? Nasil bir kafa yasiyor cok merak ediyorum.
    Beyinsizler ordusu derken kimi kastediyorsun birader biraz açsana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devlet Bahçeli'nin Chp nin teklifini kabul etmemesi gayet doğal. Zaten bugün Yusuf Halaçoğluda açıklama yaptı koltuk sevdası yüzünden ideallerimizden çizgimizden ayrılmayız diye. Hdp nin içeriden yada dışarıdan bir şekilde dahil olduğu bir süreçte Mhp kesinlikle yer almaz bunu seçimin ertesi günü de yazmıştım buraya. Babalarının hayrına dışarıdan destek vermeyecekler bu oluşuma mutlaka hdp lilerinde istekleri olacak dayatmaları olacak. Bu yüzden gayet normal Mhp nin bu topa girmemesi.

Mhp hiç birşeye yanaşmıyor diyorsunuz Akp ye gayet açık bir teklif sunuldu; Cumhurbaşkanı bu kadar etkin olmayacak, 4 bakan yargılanacak, çözüm süreci bitecek. Şuan yazılıp çizilenlere bakılırsa cumhurbaşkanı dışındaki tüm şartlarda anlaşıldı gibi birşey. Ama ben yinede perde arkasında Akp nin bir şekilde erken seçime götürmek için çabalayacağını düşünüyorum.

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    MHP kendini literatürden silecek bencede böyle olmalı.

HDP bile daha uğraşan bir parti. MHP hiç bir şey yapmıyor şuana kadarda yapmadı. Ona hayır buna hayır şuna hayır. O zaman yanlış anlamayın ama git kumda oyna. Siyasetle ne işleri var hala çözemedim.

AKP ile koalisyon kurmam, chp ile kurmam hdp ile kurmam. Ya sen kimsin ben bunu anlamıyorum. Bu kadar millet bu partiye hiç bir *** yapmasın öylece kalsın diye mi oy verdi.

MHP bence AKP den de daha zararlı bir parti. İnşallah kendi kendini bitircek. MHP ye oy verenler keşke AKP ye verseydide AKP yine iktidar olsaydı şuandaki durumdan daha iyi olurdu. Eminim buna.

MHP nin şuanda gözümde HDP kadar değeri yok. Herkes bir şekilde bişeyler yapmaya calışıyor ama MHP hiç birşey yapmamak için elinden geleni yapiyor.

Değişik değişik artistlenmeler falan. 2002 deki gibi olacak bundan sonra. Silinip gidecek.
    bak sen nasıl birisin söyliyim, MHP apoyu asmadı diyen aptallar varya onlarla aynı mantığa sahipsin

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakın beyler alayınız takım tutar gibi parti tutuyosunuz mantık oyu veriyosunuz gelip MHP'ye oy verenlere ve MHP'lilere dil uzatmayın. koca karı gibi MHP böyle MHP böyle bikbikbikbik çekirdeğiniz bitmedi mi amk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlamıyorum mhp'ye laf edenleri.
    adam açık ve net ne istedigini ortaya koyuyor
    ya aylarca hakkında atıp tuttugu akp ile koalisyon kurucam diyor ya da yıllardır hakkıyla yerine getirdiğim muhalefet görevine devam edicem.
    yemin ediyorum erken seçim istiyorum şuan deliler gibi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca Chp yi ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu sütten çıkmış ak kaşık gibi yazıyorsunuz da şuan Akp ile Deniz Baykal üzerinden koalisyon görüşmelerini başlatan parti Chp. Yazarken bu ayrıntıyıda unutmayın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Halk koalisyon istedi zaten her parti koalisyon kurmak zorundadır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakOzdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak sen nasıl birisin söyliyim, MHP apoyu asmadı diyen aptallar varya onlarla aynı mantığa sahipsin
    Laflarına dikkat et burak aptallar falan eleştirini yap ama hakaret edersen banlanırsın kusura bakma.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    'BATI' zaten rte yi istemiyor, akp ile sorunu yok hatta memnun politikalardan, rte önlerine taş koyuyor
    Mhp ise 2002den beri tarafını belli ediyor "birilerinin" uşaklığını çok iyi yapıyor. ZATEN bu ülkede asıl bitirilmek istenen milliyetçi duygular, milli birliğin yok edilmesi, insanların kutuplaştırılması..
    Bu düzen içinde mhp ye çok çok az ihtiyaç var oda piyon olarak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burda sayfalarca aptallar ordusu lafını evirir çevirir ağzına geri tepiştirirdim senin ama yazık gençliğine cahilliğine yazık.
    burdan bir görüntü alıp 80 tane milletvekiline ettiğin hakaretten bütün aileni sorgulatırsın!
    ağzından çıkana dikkat et o yüzden canım benim olurmu?

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kürdistanı kimler kurarım derse onlar koalisyonu kurar yada erken secimde akp kaybettiği oyun birazını geri alır ve tek başına iktidar olur. Küçük resme bakmanın anlamı yok, büyük resme bakalım. IŞİD denen bir tehlike var dibimizde, kürtlerde arada tampon, onların ister istemez güçlenmesi ve devlet olması gerekecek. Sorun RTE'nin istediği başkanlık sisteminin gerçekleşip gerçekleşmemesi, eğer rte'den vaz geçilirse ki ABD/Avrupa çoktan vaz geçti görünüyor, şuan sadece kim kürdistanı kurmaya yeşil ışık yakarsa bu iş tamamdır. Eğer hdp/akp ile anlaşırsa ki anlaşacak görünüyor büyük resme göre, akp/hdp koasliyonu kurulur, chp'de dışardan desteğini verir, mhp de muhalif olur buna. Ekonomi vs bunlar küçük resim.

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu yazılanları okudukça bizim insanımızın düşünceden uzak , dış etmenlerin etkisiyle nasıl istenilen yere çekilebileceğini bir kez daha anladım.Ak troller ve ak medya gerçekten istediklerini yapmaya başlamış. Koyun diye dalga geçtikleriniz sürünün çoban köpeği olmuş. Böyle devam.

Öncelikle buraya mhpli veya mhp yi bilen kişiler tarafından birçok kez yazıldı chp-mhp koalisyonu imkansıza yakın diye. Hele hdp nin içerden veya dışardan destek verdiği bir koalisyonda mhp nin bulunması kendini imha etmesi demektir diye söylemiştim.%16 oy almışşın sen kendini ne sanıyorsun deniliyor mhpye. Lütfen şu konuyu seçimlerden sonra olan sayfalardan okumaya başlayın.En çok hangi parti konuşulmuş. Neden en çok mhp konuşuluyor ? Çünkü mhp nin belirli çizgileri var ve bu çizgilerden taviz vermesi isteniyor. Kim istiyor bu tavizleri ? Mhp ye belki hayatı boyunca oy vermemiş , mhp ye faşist diyip etnik milliyetçilik yapan hdp ye oy veren kimseler. Yalnız bu kişilerin hala anlayamadığı şey şu. Bahsettiğimiz parti diğer 3 parti gibi oy uğruna yanar dönerlik yapmaz. Kendi çizgisinden de çıkmaz. Bu partiye oy verenler o çizgi için oy verdi. Mhp iktidara gelecek diye mhp ye oy veren var mı cidden ? Akp ile koalisyon için şartlarını söylediler , kabul ederlerse Akp - Mhp koalisyonu olur. Diğer türlü Mhp den başka bişey beklemeyin. Oy verenlerde beklemiyor merak etmeyin. Bizim verdiğimiz oyları kendinize bu kadar dert etmeyin. İktidar beklentimiz yoktu , olmasına da gerek yok.
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErkanCanS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu yazılanları okudukça bizim insanımızın düşünceden uzak , dış etmenlerin etkisiyle nasıl istenilen yere çekilebileceğini bir kez daha anladım.Ak troller ve ak medya gerçekten istediklerini yapmaya başlamış. Koyun diye dalga geçtikleriniz sürünün çoban köpeği olmuş. Böyle devam.

Öncelikle buraya mhpli veya mhp yi bilen kişiler tarafından birçok kez yazıldı chp-mhp koalisyonu imkansıza yakın diye. Hele hdp nin içerden veya dışardan destek verdiği bir koalisyonda mhp nin bulunması kendini imha etmesi demektir diye söylemiştim.%16 oy almışşın sen kendini ne sanıyorsun deniliyor mhpye. Lütfen şu konuyu seçimlerden sonra olan sayfalardan okumaya başlayın.En çok hangi parti konuşulmuş. Neden en çok mhp konuşuluyor ? Çünkü mhp nin belirli çizgileri var ve bu çizgilerden taviz vermesi isteniyor. Kim istiyor bu tavizleri ? Mhp ye belki hayatı boyunca oy vermemiş , mhp ye faşist diyip etnik milliyetçilik yapan hdp ye oy veren kimseler. Yalnız bu kişilerin hala anlayamadığı şey şu. Bahsettiğimiz parti diğer 3 parti gibi oy uğruna yanar dönerlik yapmaz. Kendi çizgisinden de çıkmaz. Bu partiye oy verenler o çizgi için oy verdi. Mhp iktidara gelecek diye mhp ye oy veren var mı cidden ? Akp ile koalisyon için şartlarını söylediler , kabul ederlerse Akp - Mhp koalisyonu olur. Diğer türlü Mhp den başka bişey beklemeyin. Oy verenlerde beklemiyor merak etmeyin. Bizim verdiğimiz oyları kendinize bu kadar dert etmeyin. İktidar beklentimiz yoktu , olmasına da gerek yok.
    Helal olsun
    iste 2002 ruhu bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim anlamadığım artık dünyanın hiç bir yerinde tek bir ideoloji ile büyüme sağlanamıyor. Neden MHP de büyümek gibi bir olay yok. Bunuda açıklarmısınız. Genelde hep MHP böyle fazlasını beklemeyin, MHP şöyle ötesi olmaz tarzı.

Neden insanları kucaklamak istemiyor mesela. Milliyetçiliği biraz daha ılımlı hale getirmeye neden çalışmıyor.

Diyorsunuz ki MHP nin tavrı kürtlere değil PKK lılara. O zaman neden kürt seçmenin bulunduğu illere MHP gidemiyor? Onlara konuşamıyor bile.

Bunlarıda cevaplar mısınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mhp ulkeyi kutuplastirmayacak insanlari tek cati altinda toplayacak tek partidir.
    Onun icin guclenmesi istenmez. Isteyen varsada yok edilir muhtemelen

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)