Allah yardimcin olsun. ulan vatani gorevdende kaciyoruz ya diye celallenerek girmistim konuya lakin hersey sandigimiz Gibi olmuyor buda bana ders olsun. Tekrar rabbim yardimciniz olsun
Allah yardimcin olsun. ulan vatani gorevdende kaciyoruz ya diye celallenerek girmistim konuya lakin hersey sandigimiz Gibi olmuyor buda bana ders olsun. Tekrar rabbim yardimciniz olsun
TR - B13
koşuyolunda cocuklugum gecti çok kişiyi tanırım orada belki bir yardımımız dokunur pmle ulaşırsın
Evet koşuyolunda oturuyorum abi
medipolun yan sokağı belki bilirsiniz
Bugün bir arkadaşımı aradım tekrar birlik değşiminden bahsetti eğer dilekçe ile van değilde istanbula vs revize olabiliyormuşum
şu anlık tek çözüm bu gibi duruyor en azından evciye çıkarım 2 gün
Askerlik iyi hoş ama sadece ben değil benim gibi dolu insan var
koğuş arkadaşımın babası mide kanseri abiside ceza evinde idi en son
Askeri doktorların elinde olduğu için çoğu şey yokuş yapmaya bayılıyorlar
Kardeşim acıbademdeyim.Bir durum olursa elimizden gelen yardımı yaparız. Acıbademde türktelekomun oralardayım.
teşekkür ederim tekrardan dostum bir durum olursa haber ederim
Evrenle kendi aramizdada konusuyoruz durumu ne yapabiliriz diye . Aklima bir duzene sokalim alisverisi haftada 1 birimiz gidelim babayida alalim market alisverisini yapalim eve tasiyip cozelim geldi . Kadikoy belediyesi ile bir gorusucem ev icin temizlik vb bir hizmetleri vardi sanki. Neler yapabiliriz bir bakalim .Askerlik degisiktir bazi izinler yada curuk gibi durumlar kolay kolay cozulmeyebilir proseduru coktur o nedenle ben bizim ne yapabilecegimize bakmak taraftariyim kardesim.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Çok zor bi durum inşallah en kısa zamanda çözülür keşke elimden bir şeyler gelse
Şükür olsun o konuyu hallettim abi , şok market ve olcay şarküteri var yan caddemizde ... şimdi konuşdum kendileriyle , telefonla bizimkiler arayacaklar eve kadar getirecekler malzemeleri ...
şu anda bizde kalması için akrabamla görüşmeye gidiyorum bizde kalması göz kulak olması için buda olursa benim işim oldu demektir
umarım şu birlik değişimi işinide çözersem ne mutlu bana
Sevindim kardesim sanirim sorunlari teker teker cozuyosun. Askerliginde cabucak gecer gider insallah hersey yokuna girer ozellikle askerde vicuden degil kafasindan yorulur insan o nedenle gitmeden konusalim benim ve olurda ulasamazlar diye evrenin numarasini vereyim sana anne yada baba birseye (ne olursa ) ihtiyac duyarlarsa 24 saat arayabilirler . Sen aslan gibi askerligini yap gel aklin kalmasin evde .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Daha önceden farklı zamanlarda dile getirilmiş olsa da bu forum gerçekten Otomobil, Modifiye vs den çok daha öte bir ortam. Yeri geliyor saniyenin çeyreği kadar hızlı olmak uğruna kırıyoruz birbirimizi ancak ne zaman ki biri gerçekten yardıma ihtiyaç duyuyor ve hiç ilgisi olmayan birileri yardım için çaba harcamaktan kaçmıyor ya mini'ye büyük turbo konusu okurken , kendini bambaşka bir vaziyette bulup duygulanıyor insan.
Yardım için bir şeyler düşünen herkesten allah razı olsun diyeyim kardeşim adına tanımasam da.
Helal olsun sizlere..
-Fırat
Market işinin hallolmasına sevindim. En azından babanın sırtından bir yük eksilmiş olur.
Özel mesajla da anlattığım gibi, biz ne yapabiliriz'i konuşuyoruz yönetimce kendi aramızda. Buğra da yazmış, telefonlarımızı ver mutlaka anne-babaya. Herhangi bir ihtiyaçta, acil bir durumda saatin kaç olduğuna bakmaksızın ulaşsınlar bize.
Sen kafanı rahat tut dediğim gibi aslan gibi askerliğini yap gel hayat hepimize bazen kötü şakalar yapar seninki çözümlenemeyecek Allah korusun hayati bir mesele değil ihtiyaç olur ise bizler burdayız elimizden geleni yaparız seninde orda canın sıkılır kafan daralır çekinmeden ara kardeşim .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Özel mesaj attım Gôzden kaçırma iyice oku kardeşim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)