User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
69 sonuçtan 58 ile 69 arası

Konu: Askerlik hk. çürük raporu

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüm yorumları okumadım ama ben kendim gidip başvurdum bölüm 168 (normalde 1.73) kilom 118 çıktı curuk verdiler. Ne torpil ne de bisey kullandım ptesi başvurdum askerlik şubesine salı günü askeri hastanede heyete çıktım curuk aldim
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah yardimcin olsun
    Curuk raporu almak zordur cok zahmetli ve sinir bozucu prosedurleri var
    Benim mesela tibben duzelmesi imkansiz kronik bi hastaligim var haftalarca ugrastim 1 yil erteleme alabildim ki savasta ve barista muaf olmam gerekirdi
    Yani demem o ki baska yollarla cozmek en iyisi

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne yapabilirim.bilmiyorum ama telefonum imzamda var ordan ararsaniz yardimci olmaya calisirim benimde bir.cok derdim boyle zamanlar zordur.Allah yatdimcimuz.olsun
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüm yorumları okumadım ama ben kendim gidip başvurdum bölüm 168 (normalde 1.73) kilom 118 çıktı curuk verdiler. Ne torpil ne de bisey kullandım ptesi başvurdum askerlik şubesine salı günü askeri hastanede heyete çıktım curuk aldim
    keşke bende öyle olabilseydim abi bu eziyeti başlamadan bitirmiş olurdum

Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah yardimcin olsun
    Curuk raporu almak zordur cok zahmetli ve sinir bozucu prosedurleri var
    Benim mesela tibben duzelmesi imkansiz kronik bi hastaligim var haftalarca ugrastim 1 yil erteleme alabildim ki savasta ve barista muaf olmam gerekirdi
    Yani demem o ki baska yollarla cozmek en iyisi
    Herşey o lanet doktorların elinde tipini beğenmesin vermiyor uyuz herifler

Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne yapabilirim.bilmiyorum ama telefonum imzamda var ordan ararsaniz yardimci olmaya calisirim benimde bir.cok derdim boyle zamanlar zordur.Allah yatdimcimuz.olsun
    zor abim çok zor şükür hallettim bir kaç sorunu

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gta1994 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allaha şükür kendileri tuvalete vs gidiyor annemde sandalyede oturup yemek yapabiliyor

problemin başladığı ve beni deli eden yer
    1.) eve erzak lazım oluyor , her pazar pazara gidilip markete gidilip malzeme alınıyor , paradan yana problem yok ama babam taşıyamıyor
    daha kötü tarafı rahat olsun diye araba bile var fakat babam hem yaşı hem bel fıtığı yüzünden kullanamıyor
    2.) annem dizlerinden kitlenip kalıyor ve bazen düşüyor normalde ben kaldırıyorum ama babam bunu yapamıyor

yani düşüp kalsa kadın eziyet çekecek
    komşu akraba gecenin 3 ünde gelemez haliyle
    Kardeşim arkadaşlardan yazmış banada on km falan mesafedeler eger yakında olup yardımcı olamayacak durumda olurlarsa sana telefonunu arıyorum banada ulaşabilirler elden geldiğince yardımcı olurum
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı optimus_prime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Millet çatır çutur çürük raporu alıyor ben gastro bölümünde yattım 2 ay. Rdm değil de karaciğer veya bagirsakta bir hastalık olunca direk veriyorlar Ama kendi kendini hasta edemeyeceğine göre heyeti ikna edebilecek birilerinin bulunması lazım
    benim karaciğer de 21 cm kist yuvası boşluğu var ve 10 cm ameliyat izim var , aşırı yorgunluk ve karaciğeri yorcak herşey yasak bana elverişli vermişlerdi ben ertelettim. Karaciğer'e direk veriyorlar demişssinizde o yüzden merak ettim nasıl veriyorlar ?
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında tamamen şans işi geçen sene bir arkadaşım can sıkıntısından bacağım ağrıyor diye başvurdu askerdeyken sonra GATA'ya sevk edildi bira günde orda yattı sonrasında çürük Aldı eklemlerinden bitince sıvı eksikliği gibi bişey varmış doktor Demiş bi sıkıntı çıkarmaz ancak 50 60 Yaşından sonra ameliyat gerekebilir demiş dediğim gibi hiç bi sıkıntısı yok adam halı sahada topta oynuyor sanayide ağır iştede Çalışıyor toplamda 6 7 ay askerlik yaptı yani biraz şans işi bunlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazım hataları için özür dilerim mobilden Yazdığım için oldu

MehmeT. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte böyle elim ağrıyor burnum ağrıyor ayağım ağrıyor kıçım ağrıyor ayağı yapanlar yüzünden gerçek hastalara inanmıyorlar maalesef.. Hani bir laf var ya kurunun yanın da yaş ta yanar diye çok doğru..

Benim askerlik yaptığım yerde doktora o kadar çok burnum ağrıyor şikayeti gelmiş ki, doktor artık her ne sebeple olursa olsun burun hastalarını sevk etmiyordu bile..

E bu sefer de böyle olunca gerçek hastalığı olan kişilere oluyor..

Bu yüzden asker de yalandan oram ağrıyo buram ağrıyo diye ayak yapanlara, psikolojik sorunu olmamasına rağmen deliyim psikopatım ayağına yatanlara AYAR oluyordum..

Sonra böyle tipler yüzünden gerçek ihtiyacı olan kişiler mağdur oluyor.. İnşallah bu arkadaşımız da dilediğine kavuşur içi rahat eder, çünkü askerlik psikolojisi kolay bişey değil maalesef Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah yardımcın olsun kardeşim... Bende benzer durumdaydım bedelli çıktı bedelli yaptık 10 gün öncede babamı kaybettim... Zaten bu tip zorluk çekenlere yardımcı olmaları şart bence... Ben şubeye gidip konuştuğumda aileni de alır gidersin askere dedi orada ki görevli kimse artık... Çeken bilir derler aynen de öyle...

fkocak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ailen inşallah ankaradadir elimden geleni yapmaya calisirim diye baktım mesajlara ama istanbulda yardımcı olacak abileri görünce sevindim. Allah kolaylık versin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim Allah yardımcın olsun, inşallah işlerin yolunda gider halledersin her şeyi.
    BMW E90 320d LCI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)