Sizlerde mi OZU'densiniz, büyük ihtimalle tanışıyoruz-dur haberimiz yoktur ama Ö.M attım.
Printable View
altituti ye ; gelse yakınıma çarpsa dalarım diyosun haklısın. ama anlamadığım şu; yine sevdiğin bir yakının makasla kaza yapsa onun içinde iyi olmuş diyecekmisin?
insallah kimsenin başına boyle birşey gelmez ama başına gelmedende anlayamıyor insan benim başıma geldi oradan biliyorum, bu beddualardan fazlasını bile yapabilirsiniz ailenizden birine ' kasten ' yapılmış birşey karşsısında koruma iç güdüsüyle :) teşekkür ederim kardeşim araç benim ama teessüf ederim jantlarım 19' :D senin aracın nedir ? hangi bloktasın
ulaş : ayrım yok bu konuda herkese karşı tavrım aynıdır , hata olur sinyal vermeyi unutursun dalarsın karınla kızınla kavga etmişsindir moralin bozuktur vs. hepimiz yaptık ama göz göre göre 3 şeritli yolda 4. şeridi yaratmaya calısanlara yada başkasının canına kastedene tahammülüm yok sıkıştırıyorum genelde öylelerini
Akşam iş dönüşü nevzat demirin orda kamyonu gördüm refujlerde parcalanmıstı dedim heralde yine kamyon gazlıyordu duramadı. Meger daha büyükmüş kazaymıs :(
Kaza nasil olundu tam bilinmiyor sanirim?
Eger makas atarak bu trafikde gazladigi icin olduysa,oglum olsa affetmem. İnsan once baska insanin canina saygi duyarsa kendi caninin degerini bilir. Yani bu arkadasi saglam kurtuldu diye korumak sacmalik. Olseydi eger ve baska olume sebebiyet vermeseydi Allah rahmet eylesin der konuyu kapatirdik... Eger cidden hatali ise,kalici ders verilmeli(ehliyetine 5-10 sene el konulmasi vs)
Kazaya karisan hafriyat kamyonuysa onlar zaten ayri bir skandal...
İsin ozu;anlik zevklerimiz baskasinin kabusu olmasin.
Bende Ozu deyim gökay da yakın arkadaşımdır toplanmak lazım bir ara okul dışında .Batuğhan Özarı faceten eklersen tanışırız .
Bu arada kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun . Kaza yapan arkadaşı bilmem ama bizim okulun öğrencileri genel olarak çok atarlı gidiyorlar şile otoyolu çok tehlikeli bir yer dikkat etmek lazım .
350z kazasından bahsedilmiş onun konusu var mı bulamadım merak ettim
Diğer sayfalara bakmadım ''sanki siz atmıyorsunuz'' diye yazan oldu mu? Ha varsa söyleyin ona atmıyoruz biz..
Kamyon ile kamyonet arasında kalmış araç,sonrasını yada nasıl bu hale geldi kimse bilmiyor,ilgilenmiyor aslında.
Herkes kamyonlardan dert yanıyor ama şile yolunda en efendi ve düzgün gidenler onlar bence sadece kamyonun kör noktalarını biliyorsanız ve kör noktalarına girmezseniz hiç bir tehlike yaratmıyorlar, 3 senedir kullanıyorum bu yolu 20-25 bin km yapmışımdır üzerinde.
Şile yolu en tehlikeli araçlar listesi;
Ehliyetini yeni almış çoğunlukla okulumuzda okuyan - kamyondan korkan sürücüler hafriyat kamyonlarından daha tehlikeli hareketler yapıyor yol üzerinde. Aniden sağa-sola kırmamı dersiniz- otomatik vites kullandıkları için genelde hızlarını farketmeyip 120-140lara çıkan farkedince sol şeridin ortasında aniden frene asılan mı dersiniz. Viraja yanında kamyonla girince üzerine geliyormuş sanıp frene asılan-kornaya basan mı dersiniz.
1 haftası var, 3 parça temizlik boyalı hatasız...
Bu araçdan sağ çıkmakta marifet.Ne hale gelmiş araç ya.
Arkadaşa büyük geçmiş olsun.
Spor araba gorunce hiz yapti makas atti uzerinden zipladi altindan gecti. Bende diyorum ki kesin o kamyonun hatasi var gorur gormez katiller is basinda dedim. Bende 6 senedir sile yolunu kullaniyorum her gun sileye kadar gidiyorum. Ozyegin daha yolun basi. Sile yolundaki her iki universiteden de kac arkadasimiz, kardesimiz hayatini kaybetti. 3 seritli yolda 4 kamyon yan yana muzik acip icinde oynuyo bu katiller abartisiz yaziyorum. Arkalarindan attiklari tas toprak toz bile kaza ihtimalini arttiriyor sizler daha iyi bilirsiniz. Sile yolu jilet gibi asfalt o kadar tozlu ki hic bir lastik tutunmuyor. Daha cok canlar yanacak her biri bu kamyonlar yuzunden. Ben eminimde siz resme bakinca farkli yorumlar yaparsiniz.
Ayrica, sile yolundan istanbul yönüne giderken nevzat demire gelmeden bir sag iki sol viraj var bu virajlarda her gun kaza oluyor artik virajin acisi mi yanlis asfalt mi kotu bilmiyorum bu kazanin oldugu yer son viraj. Bu yolu kullanirken dedigime dikkat ediniz
Geçmiş olsun
yanlış hatırlamıyorsam yıllar önce yolu yapan fırmaya dava acılmıstı yolun açısı yanlış vs diye. kazanın oldugu yerde sağdan sola gecerken arabanım totosu kayıp gıttı yaban ellere hızımda yoktu aklım gıtmıstı o gunden berı o vırajlarda olabıldıgınde az hızla gırerım.
kaza yapan vatandasa gecmıs olsun