HaKo Nickli Üyeden Alıntı
Ben şu sitedeki sanki siz makas atmıyorsunuz kardeşim ? söylemine ayar olmaya başladım iyice, evet ben atmıyorum kardeşim atmak zorundamıyım spor arabaya binince veya bu siteye üye olunca ? Atmadık mı zamanında yaptık ama şu an atmıyorum.
Ayrıca istanbul trafiğinde şerit değiştirerek aralara girmekle makas atmayı karıştırmamak lazım. İstanbulda makasa girmeden ilerlemene imkan yok çünkü trafik saygısız insanlarla dolu, adam kapatmış 70 le en soldan gidiyor bu adama makas atmayıp ne yapacaksın... Makastan kastımın ne olduğunu herkes anlamıştır.
Herkes birinin dostu arkadaşı mutlaka arkadaşa çok geçmiş olsun canına zeval olmaması bir yönden sevindirici, ama yine de ben bu tür hareketlere girişip bu hale gelenlere hiç üzülmüyorum sadece başını yaktığı kişilere üzülüyorum. Yukarıda arkadaş yazmış kaza bu adı üstünde kimse bilerek yapmıyor diye ama öyle bir şey yok. Sen bu hareketlere girişiyorsan bunun riskini alıyorsun , ihtimali olduğunu gayette biliyorsun bilmeden yapmak ne demek ? Bu riski alıyorsanda başına gelecekleri kabullenmekten başka çare yok.