User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
79 sonuçtan 77 ile 79 arası

Konu: Sıfır Araç En İyi Rodaj Nasıl Yapılır Hk ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracın şuan güncel KM,si 2.000 herkesin önerdiği gibi ilk 1.000 km zorlamadım 1.000 sonunda yağ eksiltir git tamamlat dediler ücret istemedi servis ben zorlada olda ustaya servise yani değiştirdim . Uzun yol yapıp yazılanlar gibi soğuttum ısıttım rodajı elimden geldiği kadar dikkat ettim . Eş değer araçlarla denediğimizde aramızda 2.3 boy fark oluyor. Pilotaj farkımı yoksa iyi rodajmı kafamız karıştı. Şuan aracı nete koydum düğünüme az kaldı gönlümde bir kaç araba daha var onlara binicem yoksa yazılım eksoz filtre devam .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende aldiktan sonra dayanamadim 80 kmde gazladim, benim aracta bi kere aynisindan denedik 3 boy fark yapti ard arda denedigimizde, 2000 km filan bekleyemem ancak rodaj var en azindan fren balatalari ilk 3000 km ottu sonra kesildi, direksiyon simidi dondururken ses yapiyordu o da kesildi araba baslarda gitmiyodu 3-4 bin kmden sonra acildi

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onn_dear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kendinle çelişmişsin. Golf7 nin kullanma kılavuzunda ilk 1500 km motorun maximum devrinin 2/3 ünden fazla basılmaması ve gaza sonuna kadar basılmaması gerektiği yazıyor.
    Tekrar yaziyorum. Acin kullanici klavuzunu okuyun ondan sonra kullanin aracinizi. Uretici belirtiyorsa 2/3'unden fazla basilmamasi gerekiyor diye o zaman basmazsin, ya da basarsin senin bilecegin is. Uretici belirtmemisse, bas yapistir demek ki toleranslar dahilinde. Ciddi problem yaratacak olsa uretici buna zaten engel olur, soguk aracla vtec acamamak gibi mesela, ya da yine M serilerinin bir cogunda olan limitorun kademeli olarak acilmasi gibi.

Yani diyorum ya, kendiniz okuyun, genel yazilara gore davranmayin. Genel yazilar her kosulda her durumda dogru olmaz.
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)