2008 model s3 e halı paspas yaptırmak istiyorum orjinallerind ebiraz yıpranma var
orjinal kalitesinde halıdan yapabilcek olan yer varmıdır ?
2008 model s3 e halı paspas yaptırmak istiyorum orjinallerind ebiraz yıpranma var
orjinal kalitesinde halıdan yapabilcek olan yer varmıdır ?
Team PAŞAOĞLU
Neredesiniz ? Pendik itfaiyenin çaprazında, döşeme halı işi yapan arkadaşım var. Ben aracıma yaptırdım, gayette memnunum. Elinde bolca araç halı çeşidi var.
Elinizde orjinal paspaslar var zaten, bauhaus, tekzen gibi marketlerden beğendiğiniz renk ve model halıfleksi orjinal paspas ölçülerinde kestirin, kenarına da bir overlok bitti gitti
Benim elimde orjinal paspaslar dahi mevcut değil, haftasonu mukavvadan kalıp çıkarıp dediğim şekilde yapacağım
2004 CR-V'ye ait paspas olan varsa, kalıp çıkarmalık ödünç alabirim bu arada![]()
sahibinden.com da bi yer vardı her çeşit araca halı paspas yapıyor oem kalıpları mevcut hatta linki de burada bir görüşün isterseniz
reklam verme amacım yok kendı aracıma yaptırdım ucuz olandan yaptırdım bir süre sonra bozulur dedi ve bozuldu satıcı özellikle kaliteli halıyı tavsiye ediyor
http://otopaspas.sahibinden.com/
maslak sanayide 2.kısımda ben sonataya yaptırdım biraz kaba ölçü almışdık ama cuk diye oturdu arabaya orjinal gibi 2.kısımda yol üstü araba aksesuarları satan bir yer michellinin tam karşısında kalıyor yanında berber falan var.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bende de aracın orjinal paspasları var (corsa c) yan dikişlerini kırmızı yapmak istiyorum kime yaptırabilirim?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)