User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
89 sonuçtan 77 ile 89 arası

Konu: Artık Aciliyeti Kalmadı Fiyat Yükseldi !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok iyi hatırlıyorum corsa aradığımda aylarca arabasiz gezdim sirf bu forumdan birinden alayim tanidik olsun diye ama bekledigimizle kaldim. +2yuzbin stock arabalara bile 17 18 den aşağı fiyat veren pek yoktu. Ben de mecbur 6 saat yol yapip antalyadan almak zorunda kaldim. Cok şükür iyi ki de almisim. Simdi o arabayı burdan biri olarak ben aldim topladim yukledim. Simdi benden, tt ciyim diye 18den asagiya +2yuzbindeki aracini bırakmayan adam, kendisininki gibi dunyayi dolasmamis yüklü araci aynı paraya birakmami da beklemesin. Araba alirken tt bu fikri bende cok guzel oluşturmuştu. 35 bin liralik araca 65 istendigini gördüm ben burda. Arada ayni araçtan bi arac parasi daha var. O sitedeki sahin dogan tarzi araclari geciyorum orta ust sinif ilanlarin cogu bu forumdan çıkıyor. O yuzden onceki postlarda da arkadaşın söylediği gibi kimi kime anlatıyorsunuz olmuş olay...
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben bu aracın adını AT SKİ koydum.jet ski hesabı,At ski mustang

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yazmıyım yazmıyım dedimde .. yok falanca almış pahalıya yok filanca satmış pahalıya tek tük ekstrem örneklemeler dışında ki onlarında sorsan geçerli nedenleri vardır.. şu anda pazarda araba satışları durma noktasında.. otocenter yanındaki otomall karşıdaki bostancı göztepe hattındaki galericiler caddesi hepsini gezdik araba bakmak için.. hepsinin elinde arkadaki bahçelerinde depolarında garajlarında gırtlağına kadar araba dolu.. ve hepsi piyasaların durgunluğundan gem vuruyordu en azından bizim araba bakmaya girdiğimiz galeriler..

kişisel ilanlara gelince benim kendi favorilerimde 2013 den beri satılamayan en az 10 araç var.. ama matematik belli o fiyatları isteen insanlar 3 senedir satamıyorsa o fiyatlara o fiyat denkleminde aynı rakamları isteyen diğer satıcılarında satmasına olanak yok..

Tabii ilan verenlerde artık prof olmuş devamlı ilanları tarihlerini ve resimlerini çoğu güncelliyor.. favori ilanlarım konusuna girin orda bile devamlı aynı araçlar dönüp dönüp duruyor.. bazı ilanlar 5-6 ay yayından kaldırılıyor biraz unutulsun diye yeni fotolar çekilip tekrar konuluyor.. mesela o tip aracı takip edenler yazıyor o konuda 5-6 ay önce şu fiyattan satılığa koymuşdu satamamış tekrar şu fiyattan ilana koymuş falan diye..

pazarın gerçeği bu..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

alpbodrum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen ay s2000 almaya niyetlendim, 2-3 yıl önce kimsenin yüzüne bakmadığı 50-60 Liraya satılmayan araçlar 100 Bin olmuş , arıyorum 38 bin hasar kaydı çıkıyor teşekkür ederim hasarı çokmuş diyorum birde fırça atıyorlar sen S2000 den anlamıyorsun bu hasar normal aracın 380 lirası gibidir diyorlar. Bu aracın piyasasını bu kadar yükseltenlere helal olsun diyorum adamlar klüp olarak anlaşıp hadi beyler herkes aracının fiyatını 20 yukarı çeksin dedi. S2000 e benziyor diye 93 Model delsoller bile gaza gelip 30 - 35 lere fırladılar.

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araba topluluklarına sızabilen biri ufak ufak broker olabilir heralde
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpbodrum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen ay s2000 almaya niyetlendim, 2-3 yıl önce kimsenin yüzüne bakmadığı 50-60 Liraya satılmayan araçlar 100 Bin olmuş , arıyorum 38 bin hasar kaydı çıkıyor teşekkür ederim hasarı çokmuş diyorum birde fırça atıyorlar sen S2000 den anlamıyorsun bu hasar normal aracın 380 lirası gibidir diyorlar. Bu aracın piyasasını bu kadar yükseltenlere helal olsun diyorum adamlar klüp olarak anlaşıp hadi beyler herkes aracının fiyatını 20 yukarı çeksin dedi. S2000 e benziyor diye 93 Model delsoller bile gaza gelip 30 - 35 lere fırladılar.
    Hic sorma hocam 2007 kataloğu vardı bir ara s2k nin anahtar teslim fiyati 80kusur bindi. Simdi 120 isteniyor. Del sol ayrı bir yara. Corsa alirken niyetlenmiştim bir ara, bu forumdan bir arkadaşın araci ki yüklü tertemiz araçtı 19du da para denklestirip alamamistim. Sonra ünal turan reyiz saolsun bi el atti piyasayi +30 a çekti. Şimdi del sol de kalmadi alinacak...
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben bu aracın adını AT SKİ koydum.jet ski hesabı,At ski mustang

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazmıyım yazmıyım dedimde .. yok falanca almış pahalıya yok filanca satmış pahalıya tek tük ekstrem örneklemeler dışında ki onlarında sorsan geçerli nedenleri vardır.. şu anda pazarda araba satışları durma noktasında.. otocenter yanındaki otomall karşıdaki bostancı göztepe hattındaki galericiler caddesi hepsini gezdik araba bakmak için.. hepsinin elinde arkadaki bahçelerinde depolarında garajlarında gırtlağına kadar araba dolu.. ve hepsi piyasaların durgunluğundan gem vuruyordu en azından bizim araba bakmaya girdiğimiz galeriler..

kişisel ilanlara gelince benim kendi favorilerimde 2013 den beri satılamayan en az 10 araç var.. ama matematik belli o fiyatları isteen insanlar 3 senedir satamıyorsa o fiyatlara o fiyat denkleminde aynı rakamları isteyen diğer satıcılarında satmasına olanak yok..

Tabii ilan verenlerde artık prof olmuş devamlı ilanları tarihlerini ve resimlerini çoğu güncelliyor.. favori ilanlarım konusuna girin orda bile devamlı aynı araçlar dönüp dönüp duruyor.. bazı ilanlar 5-6 ay yayından kaldırılıyor biraz unutulsun diye yeni fotolar çekilip tekrar konuluyor.. mesela o tip aracı takip edenler yazıyor o konuda 5-6 ay önce şu fiyattan satılığa koymuşdu satamamış tekrar şu fiyattan ilana koymuş falan diye..

pazarın gerçeği bu..
    o galeriler nie satamıyor acaba. hem leş arabalar km dusurulmus bılmem ne cart curt hem yuksek fıyat. bugun kartal oto pazarına gıttım. bıreysel satıcı tek tuk.arabaların coguda haşat. temiz pek araba yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Lee-on! Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hic sorma hocam 2007 kataloğu vardı bir ara s2k nin anahtar teslim fiyati 80kusur bindi. Simdi 120 isteniyor. Del sol ayrı bir yara. Corsa alirken niyetlenmiştim bir ara, bu forumdan bir arkadaşın araci ki yüklü tertemiz araçtı 19du da para denklestirip alamamistim. Sonra ünal turan reyiz saolsun bi el atti piyasayi +30 a çekti. Şimdi del sol de kalmadi alinacak...
    İşin kötü tarafı 93 Model araç birtane sağlam Byg plaka kalmıştı temiz Okan BAYÜLGEN den çıkan araç ek ön tampon falan olan, oda kayboldu , sonra bir baktım ne kadar Del sol varsa hepsi ön tampon eki yaparak araya karışmış. Fotoğraflardan bile arabaların kaportadaki dalgası belli oluyor , kimbilir yanına gitsen ne facia ile karşılaşacaksın. Delsol olayı bitmiştir benim için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi en nefret ettiğim olayda şu ; 2. Araç ilanı açmış adam. "Araçta yaşı itibariyle boya vardır , Boya takıntısı olan gitsin sıfırını alsın." Ya ne dandik bir yazıdır bu senin aracının modelinde kilometresinde boyasız olan araçta var adam belki onu arıyor. E tabi sen boyalı arabaya boyasız araba parası istediğinden adamın kafası karışmıştır. Benim boya takıntım yok ama boyasız almak isteyen var herkes özgür yani arkadaş !!!

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boya takıntısı olan aramasın dıyorlarya zaten ne arıcam kodugumun malı seni

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba almakta satmakta hep sıkıntı. 2012 de 1.4 corsa almıştım 11bin liraya yaklaşık 1 sene fln bindim. O ara fiyatları patlamıştı hatırlarsanız 3k corsaların 14.250 den internete koydum her arayan arabada bir sıkıntı mı var neden fiyatı düşük dedi 2 gün sonra fiyatı 15 e yükselttim aynı günde 14bine sattım. Sonra 2001 polo aldım onu satarkende benzer şeyler yaşadım. Normalde her sene 2.el arabaların fiyatları düşmesi gerekirken yükseliyor. Sahibinden.com gibi sitelerin etkinliği bu şekilde devam ederse 2. el arabalarda bi standart olması imkansız bence.

aqustic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S2000 ler coşmuş.Hep 100 bin üzeri.Parayı dolara,altına değil de S2000'e yatırmak daha mantıklı

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "bebekler bebeyi" diye bir gerçek var.

Forumdan ziyade kişisel sosyal medya hesaplarında bol fotoğraflı paylaşımlar, bol keseden pohpohlamalar, sonrasında itelemece

Piyasayı yükselten bu zihniyet malesef kendi alım gücünü düşürdüğünün farkında değil.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ilanlara sokakdaki dilenciler gibi bakıyorum (gerçekden aciliyete verip sonra fiyatı yükseltenler varsa onlar üstüne alınmasın)

onlarında anlayamıyorm hangisi ihtiyacdan hangisi gerçekden dileniyor bunlarında

gerçekden aciliyetten mi satıyo yoksa keyifden blöf yapıp piyasamı kızıstırıyor anlamak güc
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)