Ha illa sahtekarlık gormek ıstıyorsanız buyrun 1 hafta once sattım annemın aracıydı 4 parca degısen war ızmırden ogretmenım dıyerek gelıp aldı ve sonuc
Connecting site...
Ha illa sahtekarlık gormek ıstıyorsanız buyrun 1 hafta once sattım annemın aracıydı 4 parca degısen war ızmırden ogretmenım dıyerek gelıp aldı ve sonuc
Connecting site...
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
arabaya bakınca anlaşılıyor zaten ya bir yamukluk olduğunu yani takla attığını görmesem üstten biri basmış derim arabaya
bu arada galeri de ekmeğinin peşindedir denilmiş de yalanla ekmek yenmez açıklamaya şu cümleyi yazmış adam: GEÇMİŞİ ÇOK TEMİZDİR. Bu mu temiz hali?
insan bunları görünce ikinci el almaya da tövbe ediyor arkadaş, millet pert arabaları 2-3 kat koyup satıyor biz de arabaları fiyatına satamıyoruz.
gercekten rezillik herseyden once kendileriyle celisiyorlar arabanin gecmisi temiz demis "TAVANDAN AZ KAPORTA HASARLIDIR" , RADYATÖRLERİ SAĞLAMDIR." da demis sonrada patlamis airbag resmi koymus iyide bunu goren dusunmeyecekmi gecmisi temizse tavandan az hasar aldiysa airbag nasil acti diye bunu dusunmek icin cokta bilgili veya uzman olmaya gerek yok bunlar deneyimli gelmedi bana akillarinca adam s.. asil bunlardan degil boya bile yok diyip airbag acmis araba satanlarda
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
Bi örnekte ben veriyim geçen sene haziranda kaza yaptık
resim yülke
Connecting site...
3 parça boya değişen yokmuşzaten araba 2008 model 2012 toplanmış onuda geçtim 3 parça boya nedir arabanın beli bükülmüştü arka tampon bile kasmıştı varsa boya olmayan 2 yeri vardır oda bagajla tavan
![]()
bunları görünce insan 2.el araç almaktan korkar hale geliyor.
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
Bunlar birsey mıBen torpidoyu paramparca sokup aırbaglerın ıcını boşaltıp torpidoyu yaptırıp. cıtır hasarlı dıye gonderıyorlar.
yada 5 10 km da araca tavan sacı gıydırp cıtır hasarlı dıe gonderıolar. Siz siz olun bakmadan almayın. Gerçi anlayan fotodanda anlar.
Bence korkulacak bisey yok . Her zaman boyle cakallar var olacak insanimizin essegini saglam kaziga baglamayi ogrenmesi lazim. 3 e 5 e kiyip ekspertiz yaptirip arabayi alsa herkes , bunlar kimsenin canini yakamaz. Tabi bizim insanimiz parayi boyle seylere harcamayi sevmez orasi ayri![]()
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Aşırı lüx araçların parça boyalısından korkucaksın...
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Devir değişti suç alanda dersek yarın Hırsızlarında suçu yok, suç çaldıranda aslında deriz. Ekmek ile alakası yok bunun. Alıp topladığını düşünsene o arabayı biniyosun mis gibi, forumda bir konu görüyosun sonra bir giriyosun senin arabanın tepe üstü resimleri. O zamanda ekmeğinin peşinde adamlar diye avuturmusun kendini?
Benim anlamadığım adam her yerini yaptırmış nerdeyse (kaporta olarak).Bu adam nerden kar ediyor yani onu o şekilde biz alıp yaptırsak 10binden aşağı patlamaz sanırım,bu adam nereden kar ediyor aracı 10a almış olması lazım anca.
Piyasası ne kadar bilmiyorum ama binmelik alınacksa 16ya filan verse alınır valla
Siz farkında degılsınız heralde hasarlı aractan bahsedıyoruz ; pert araçtan
Adam ne yazarsa yazsın onlara ınanıp hasarlı arac alırsanız suclu sızsınız ; sız heralde daha once hıc hasarlı arac almaya nıyetlenmedınız yada gıdıp bakmadınız ?
Yanı sıze dıyecegım ne yazarsa yazılsın ısten anlayan zaten gıdıp bakınca arabanın ne oldugunu anlar ; ılandakı yazıları okuyup hasarlı arac alan adam zaten ne kazıklansa haktır
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
Doğrudur abi anladığım bi konu değil orjinal tamponlara ek şeklinde yapılıyor bitek ızgara değişiyor heraldeAttığım range in hiç yoksa 6 tane değişen parçası vardır
Aynen. mesela bizim bi tanıdık hasarlı araç satıyodu gelenlere ben arabadan anlamam araba burda ya adam getirin ya arabayı götürün istediğiniz gibi baktırın diyodu. Sonuçta oda hasarlı alıyodu sigrtadan v.s herşeyini bilicek diye bi kural yok hasarlıda olsa leşte olsa baktırmadan bakmadan araba alınmaz.
Her araç alan illa ki araçtan anlamak zorunda değil. O zaman ben alayım önü arkası ayrı iki araç birleştireyim boyasız şekil satayım, alan bakıp anlamadı diye suçsuz olayım. Ya da taklalı aracı toplatalım tavanı boyasız gibi olacak şekil yaptıralım gel bak anlama al aracı git ve sen suçlu ol?
Geçen sene mart ayında eski arabam C3 ile bi poloya yaklaşık 80'le yandan girdim (polonun bi anda önüme manevra yapması sonucu). Benim araç kaskoluydu, direk servise çektirdim. Serviste 19bin liralık hasar kaydı çıktı arabada (arabanın ederi 13-14bin) Her neyse ben kaskodan paramı aldım, satışı verdik falan. Yaklaşık 2 ay sonra yalovada ilanını gördüm aracın. Arabaya 19bin lira fiyat yazmış, açıklamada da "gece karanlığında görmeyip köpeğe çarptığım için ufak çaplı hasarı vardır" yazılmış
Aradım herifi, dedim araç benim eski aracım, o ***** köpeğe de ben çarptım
biraz azarladım herifi telefonda, dedim utanmıyo musun falan, tak telefon suratıma kapandı
1-2 saat sonra da ilanı silmiş. Dolandırıcıdan çok bişey yok memlekette
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)