Durum kotu,ben bugun guzlu satıs gelınce aldım.Aldıgım sevıye bana gore ıyı ancak devamı olursa 73.800 lerı goruruz...
Printable View
Durum kotu,ben bugun guzlu satıs gelınce aldım.Aldıgım sevıye bana gore ıyı ancak devamı olursa 73.800 lerı goruruz...
1 senedir HALKB 'da çakıldım kaldım. 2016'nin ilk çeyreğinin sonuna kadar düzelmez diye umuyorum artık. Dolar ve Euro'dan bir şeyler kurtarabilirsek ne ala... Yıl sonu kötü geliyor.
Acaba bu işler anlaşmalı oluyor olabilir mi ? İyice paranoyaklığa bağladık anasını satim... Rusya ile durum böyleyken başkanlık olayını referanduma götürüp millete evet dedirtip sonra da her şeyi düzeltecek şekilde hareket ederler mi diye düşünüyorum. Putin'le anlaşıp da sonra NATO'ya götümüzü döner miyiz diye düşünmüyor değilim ? AB'ye almıyorsunuz ıvır zıvır tantanaları vs.. Oha ne biçim de psikolojim bozulmuş ne senaryo ürettim
Havalar çok bozuk.
Sularin durulmasi icin vakiy gerek.
Ab den guzel haber gelmesine ragmen gidisat kötü
Suan tek hedeflenen şey başkanlık.
Zaman sozcu dogan medyasina operasyon yapip referanduma gidecek sanırım.
Dediklerinizin mantıklı tarafı var yok değil malesef.
Allah sonumuzu hayir etsin
beyler İHLAS hakkında detaylı bilgi sahibi olan varmı
Batmaya mı gidiyor yoksa milleti sirkeliyorlarmı
http://i.hizliresim.com/E6pRbZ.jpg
son 12 yıllık gidişatı.
ısparta kule gop da inşaat yaptı ama İHLAS Finans batığı var sanırım ordaki paralar holdinge aktarılmış filan deniliyor.
0,20 den 100.000 lot alıp unutmak istiyorum fakat BATAR mı düşüncesi var bende :D
3 yıldırda zarar açıklıyor deniliyor.
Fikir düşünce bekliyorm sizden...
Rusya Erdoğanın görüşme talebini reddederse ortalık karışır.
http://www.ntv.com.tr/ekonomi/borsa-...jkaOgI06_Q6qwg
Nasıl olacak acaba?
yeni hafta için paylaşım olsun. yeni yeni atılıyorum hisse vs işlerine. thy ve pegasus için yorumlar neler girmeli mi?
şu sıralar, seçimlerden bile daha kritik bir süreçten geçilirken döviz ve piyasalar nasıl bu kadar sakin kalabiliyor ?
bizim bilmediğimiz fakat başkalarının bildiği bir şey mi var?
ralli filan AB haberine rağmen yapmıyorsa.
ya milleti bıktırma politikası var yada bizde ciddi bir durum var paylaşılmıyor.
Endeks kitlendi resmen
Yine kaynagi belirsiz doviz girisi arkadaslar... Gecen ay 13milyar dolardi.
Tahmin edin nereden...