3400 den 20 binlik alsammı ?
Printable View
3400 den 20 binlik alsammı ?
Dolar artmasının neden önemli olduğuna dair ve kalkınma şeklinin ne olacağını anlatan basit bir galeri.. Okuyun, okutun mutlaka... Başka türlü anlatamıyoruz, anlamayacaklar..
Akıllardaki Soru: Neden Daha Fazla Para Basarak Ulkenin Borclarını Odemiyoruz? - onedio.com
abi cebimde 2.80 den elime geçen 1 adet 100 dolar var yaklaşık 3aydır cüzdanda bugunki hesapla 60 lira kazanmış yani aslında türk liresı kaybetmiş dolar hala aynı dolar . basit bir örnek olarak burada kalsın.
ARCATEL , ASELSAN , PGSUS uzun dönem saklıyorum. Borsa niye cakılmadı hayretle izlemekteyiz YTD'dir
Ben 2 senede 4750 dolar borcundan 6000 küsür zarardayim Allah daha yüksek olanların yardımcısı olsun
vakit bozuk TL paraları bile cent yapma vaktidir
şu an 3.37 ye doğru geri çekildi dolar
Birebir dolar endeksini takip ediyor
Kesinlikle...
Bu arada az önce sizi gördüm naif kebap diye biryerin önündeydim. Yatırımcı buluşmaları adı altında Adanadayız şu an yarın Erdoğan Turan ve Zeliha Saraç ile birlikte shereton grand adana da olucaz piyasalarla ilgileniyordunuz düşünürseniz bekleriz seminerimize
Dolar bazında borsa ucuz
Türkiye bazında borsa yüksek :)
Baktılar dinlenmeye geçti sanırım 3.36 ya kadar geldi
Büyük ekonomi direnç koydu gene direkten döndü $ ..
cüzdanda 6 dolar iy para yaptı:)
ben hep 50 liralık dolar alıyorum zaten :D
gün içinde dolar al sat yapıyor musunuz ? uzun vade değil de anlık oynuyor musunuz ?
Naif diye bir kebapçıya getirdi bizi burdan bir yatırımcı yemekten çıktım sizin arabayı gördüm plaka falanda yabancı gelmedi sonra sizi gördüm forumdan aşına olunca tanıdım yanınızda biri daha vardı kırmızı uzun sürseydi gelcektimde yeşile dönünce gittiniz siz
Baktım şimdi nerdeymiş diye evet arkadaşı almıştım doğrudur görmüşsünüzdür
Hoşgeldiniz adanaya
Dediğim gibi gelebilirsem ziyaret ederim ama söz vermeyim
Hoşgeldiniz adanaya
Hoşbulduk teşekkürler. Eğer etrafınızda finans ile ilgili kimseler varsa yönlendirebilirsiniz güzel bir söyleşi olur. Piyasalarda allak bullak konuşulacak konu çok. Sizin nazarınızda tüm adanalılarda varsa bu siteden gelebilir. Katılım ücretsiz. Adım Mahmut bu arada.
An itibariyle dolar 3.38
Ayıptır demesi altın olarak 40 bin civarı param var acaba bozdurup dolaramı geçsem bi kaç arkadaş garantide altın hesabı açtır oradan nakite çevir kuyumcudan çok dah karlı çıkıyorsun dedi bilginiz varmı acaba