3400 den 20 binlik alsammı ?
3400 den 20 binlik alsammı ?
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
Dolar artmasının neden önemli olduğuna dair ve kalkınma şeklinin ne olacağını anlatan basit bir galeri.. Okuyun, okutun mutlaka... Başka türlü anlatamıyoruz, anlamayacaklar..
Akıllardaki Soru: Neden Daha Fazla Para Basarak Ulkenin Borclarını Odemiyoruz? - onedio.com
abi cebimde 2.80 den elime geçen 1 adet 100 dolar var yaklaşık 3aydır cüzdanda bugunki hesapla 60 lira kazanmış yani aslında türk liresı kaybetmiş dolar hala aynı dolar . basit bir örnek olarak burada kalsın.
ARCATEL , ASELSAN , PGSUS uzun dönem saklıyorum. Borsa niye cakılmadı hayretle izlemekteyiz YTD'dir
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Ben 2 senede 4750 dolar borcundan 6000 küsür zarardayim Allah daha yüksek olanların yardımcısı olsun
Kesinlikle...
Bu arada az önce sizi gördüm naif kebap diye biryerin önündeydim. Yatırımcı buluşmaları adı altında Adanadayız şu an yarın Erdoğan Turan ve Zeliha Saraç ile birlikte shereton grand adana da olucaz piyasalarla ilgileniyordunuz düşünürseniz bekleriz seminerimize
Dolar bazında borsa ucuz
Türkiye bazında borsa yüksek
Baktılar dinlenmeye geçti sanırım 3.36 ya kadar geldi
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Büyük ekonomi direnç koydu gene direkten döndü $ ..
Baktım şimdi nerdeymiş diye evet arkadaşı almıştım doğrudur görmüşsünüzdür
Hoşgeldiniz adanaya
Dediğim gibi gelebilirsem ziyaret ederim ama söz vermeyim
Hoşgeldiniz adanaya
Ayıptır demesi altın olarak 40 bin civarı param var acaba bozdurup dolaramı geçsem bi kaç arkadaş garantide altın hesabı açtır oradan nakite çevir kuyumcudan çok dah karlı çıkıyorsun dedi bilginiz varmı acaba
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)