Meclis'de neler dönüyor kimsenin haberi yok bir şekilde izleyen elbet vardır :) .
Utanç verici
Printable View
Meclis'de neler dönüyor kimsenin haberi yok bir şekilde izleyen elbet vardır :) .
Utanç verici
Başkanlık hayırlı olsun bahçeliye neler vaad edildi tek merak ettiğim o.
Geriye kalan şeyleri biliyoruz zaten , ülke daha düzen tutmaz bu saatten sonra . Akcı arkadaşlarımı saygıyla selamlıyorum .
Güncel kurlar;
Dolar 3.77
Euro R4bia
euro 4 oldu hayırlı olsun
Her gün daha kötüye gidiyoruz.Zengin dahada zengin oluyor.Fakir iyice fakirleşiyoruz.Firmalar yavaş yavaş kepenk indirmeye başladı.sonumuz hiç olmayacak gibi
Bunlar r4bia işareti yaparken anlamalıydık aslında.
Önümüzde ki hafta Fitch kredi notu açıklaması yapacak. Haftaya dolar 4'ü görür. Bu hafta yükselişler endekse rağmen devam ediyor. Uzun vade de tekrar düşecek. Şu an Amerika'ya karşı diklenmenin cezası çekiliyor.
Banviti de brezilyalılar aldı.Yerli firma kaldımı acaba piyasada ????
Bankacı tanıdık faizlerin artacağını daha fazla tutamayacağını söyledi ama bu adam kafayı takmış faizlere batacaz ülke .faiz arttırmaZsa bunlar inmez
eur/try da 4.0066 yı da gördük ya pes diyorum.
Bayır aşağı freni patlayan kamyon gibi gidiyoruz bakalım nerede patlayacağız.
Neden haberlerde yer almıyor para piyasası artık . Dün Show da öyle sıradan bir habermiş gibi 5 saniye yer verdiler. Milliyet gazetesi hiç haber vermez oldu. Çok normal geliyor galiba artık
Ne gerek gerçekleri göstermeye,chpkk ataput ahaber'de chp aleyhine yazılar. Her şeyi güllük gülistanlık göstermeler v s..
Hitap ettiği halkın huyunu biliyorlar ne söylesek inanıyorlar nasıl olsa diyorlar,yeni survivor heyecanı baş gösteriyor bu aralar ilhan mansız falan da katılacakmış.
Her yerde 3.98 Euro milliyette 3.92 eğer telefonum doğru gösteriyorsa milliyet iyice cozuttu
ev hanımları bile döviz al sattan kendilerini maaşa bağladılar
Doları sattığım için ne tarafa doğru pişman oluyoduk?
Akşam haberlere bakarken alt köşede dolar, euro ve altının durumunu gösteriyordu. Taksimetre gibi sürekli artmaya başlayınca dedim akşam akşam kim bağırdı, hapşurdu, öksürdü de bu frensiz şekilde ilerlemeye başladı. Sabah baktım CNN'e Euro'yu 4 TL gösterdi, TRT'ye bakarsan halen 3.96'da gösteriyordu.
Gurbetçiler yazın geldiklerinde krallar gibi takılırlar artık.
boş bir bmw 1 serisi an itibari ile 139.700 tl oldu.
yaşasın istikrar. böyle giderse 200k ya anca 1 serisine binilir.
yazık oluyor ülkeye, yazık...