5 milyar dolar karşılığı Ayvalıkta zeytinlik ve denize sıfır 3 katlı ev (1 dönüme oturuyor) verebilirim Qatar'a. (Qatar airwaysten first class sınırsız bilet ayrıca)
Ülkeye katkımız olsun. ( Filistin gibi olalım sonra)
Printable View
5 milyar dolar karşılığı Ayvalıkta zeytinlik ve denize sıfır 3 katlı ev (1 dönüme oturuyor) verebilirim Qatar'a. (Qatar airwaysten first class sınırsız bilet ayrıca)
Ülkeye katkımız olsun. ( Filistin gibi olalım sonra)
Nazi artigi lafina cok takık almanlar. Yardim edeceklerini dusunmuyorum.
Dediklerine imzamı atarım abi.
Her seçimde her oyunu çeşitli muhalefet partilerine vermiş biri olarak diyorum ki;
24 Haziran gecesindeki ortaya çıkmamalarına sonuç olarak ne CHP'ye ne İYİ Parti'ye bir daha günahımı vermem günahımı. Kendilerine oy veren 30 milyon vatandaşla resmen taştaş geçtiler o gece. (Spor gazetesi) öyle muhalefetin.
Oy vermek vatandaşlık görevidir. Vermek gerekir. Açık ve net söylüyorum. Bundan sonra her seçimde AKP'ye oy vereceğim. Madem veriyoruz, keyif almaya bakalım modundayım.
hala muhalefet sağlam olsa durumuna inanıyor musunuz beyler.
Muhalefet partilerine reis gelse o bile kazanamayabilir.
muhalif partiler toplumun yarısı tarafından hain veya dinsiz olarak nitelendirildi.
toplumun kalan yarısının yarısıda bizler gibi muhalefetten memnun olmayanlarla dolu
oyuzden millet karar değişmedikçe muhalefetin değişimi dekor olur. başka bişi olmaz.
Prof. İlber Ortaylı bakanlık danışmanı oldu
Prof. İlber Ortaylı bakanlık danışmanı oldu - Bloomberg HT
Ekonomik bir haber değil ama görünce paylaşmak istedim.
Bence bakan olmalıydı ama şuan yapıcak birşey yok.
İnanıyorum, neden biliyor musun hocam, bu aptal oğlu aptallar haklı oldukları durumda bile kendilerini anlatamadılar.
Eh, bunun haricinde, meclise girsin AKP'nin sayısı azalsın diye HDP'ye şuna buna oy atan arkadaşım veya CHP seçmeni var. Sen bunlara yol açarsan, prim verirsen, bir de zaten anlatma özürlüysen, eh "adamlar haklı" derim ben de :) Madem öyle, o pozisyona düşmeyeceksin, düşürmeyeceksin kendini.
Düşün, karşında laf cambazı var, kitleleri etkileyen adam var, sen mal mal konuşuyosun, millet kıçıyla güler, kıçıyla dinler.
Ama Muharrem nasıldı? Kaç günde ne konuştu, CHP'nin 10 senede alamadığı oyu aldı adam :D Komik değil mi? Veya düşünülmesi gerekmez mi, nasıl oldu, nasıl aldı... O da laf cambazıydı çünkü.
Kafası az biraz çalışan, Reis kadar çalışan adam yetiyor demek ki :D
Geçende şu af mevzusuyla ilgili Meral Akşener MHP'ye süper bi laf soktu. Dümbüklerden gelen cevap full hakaret. Cevap bile verememişler. İYİ Parti'den tekrar bi açıklama gelmedi mesela. Ciddiye alıp cevap vermediler sanıyorum ama, adamlar hazır sana bi daha orta yapmışlar, masa tenisinde topu yanlışlıkla havaya çok açarsan rakip da smacı basar, hazır yakalamışsın, bassana kafaya bi daha... Desene "işte başka diyecek bişeyleri yok hakaret ediyolar anca, cevap vermiyoruz" falan de, veya daha yaratıcı bişey bul. Belli ki adamların zeka seviyesi devekuşu kadar.
Böyle böyle bu partileri bitirirsin...
Reis muhalefete geçse AKP diye bi parti olmaz :) Adam kendisinden sonra geleceği bile yetiştirmiyor. Partinin de öyle bi planı olduğunu sanmıyorum. Özal gibi olacak, öldüğünde parti bitecek. İddialıyım...
Gecen hafta pıyasaya para gırdı,bu hafta da....
6,07 ile günaydın. Bakalım bugün ne olacak.
Bu arada LDP veya TKP'ye vericem heralde oyu TKP çünkü yaşayan bir belediye var ve işleri çok iyi; neden LDP tek dobra konuşan muhalefet diyebiliriz. varsın oyu fazla olana yarasın.
24 Haziran sonrası artık oy kullanmayacağım, olur da yurtdışına yerleşme işim olursa ondan sonra da paso AKP'ye veririm, 100 EUR'ya gelir burada krallar gibi tatilimi yaparım ve aptal fakirler diye taştaşımı geçerim!!! :D
bende twitterdan twit atıyorum bana da oy verin o zaman twit atmak için parti başkanı olmaya gerek yok
mesela ben chp vekili olsaydım en güzel twitleri ben atardım twitter fenosu olurdum oh ne güzel
"vekilim 3. hava limanı?" dur bir twit döşiim
"vekilim ekonomik kriz" dur bir twit döşiim espirili olsun çok rt alsın
"vekilim 400 milyon dolara uçak" dur onada uçan saray yazayım nasıl ama iyi olmaz mı?
twit atmak için vekillik yapan en büyük suçlusudur bugünlerin
sendikalarında siyasi partilerinde sivil toplum kuruluşlarının da başındakilerin allah belasını versin
şu durumda bize umut olacak 1 insanoğlu çıkmadı ... yerinde