Güzel gevçedi altın 140-143 aralığı alınabilir
Savaş patlak verirse fena olur![]()
Allahtan altını fazla yükselmesini beklemeden 150den bozdurmuştum yoksa küllüm zarardaydık şuan
IMPOSSIBLE IS NOTHING
altın en güvenli kapı bence
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Para garanti sitesinde var mobil'de var tabi.
Paragaranti | Yatırımın Garanti Yolu
Cep telefonumda ben Forex Charts | Currency Charts - free uygulamasını kullanıyorum.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Merkez bankası depo ihalesine 3.5 milyar dolar talep gelmiş hımmmTCMB 1.25 milyar dolarlık doviz depo ihalesi actı - 2.05.17 - Bloomberg HT
Acaba dolar 3.50 altına inecek mi yoksa durmak yola devam mı diyecek?
dış ticaret açığı %15 arttı ve dolar kalmadı merkez bnk sında. peki niye hala yerinde sayıyor? çoktan patlaması lazım.
hala altın ve dolar alma taraftarıyım. yinede iyi tuyolara açığım
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
su an herkes arazi,
kucuk ozel adalarda dolarlarindan yaptiklari karlari guzel kizlarla gunlerini gun ederek harcayacaklar
Built to fall....
arkadaşlar dolar ve altın konusunda biraz daha düşüş olacağı kanısındayım. Sebep derseniz besten gelen bir miktar para ile altın ve dolar aldım Kurun yükselmenin tek yolu elimdeki dolar ve altını bozdurmak.
Altın bana sorarsanız Turkiyede şuan riskli.Çünkü bizdeki altın'ın değeri Doların TL ve Ons ile hesaplanıyor.Dolar zaten düşüş'de yurt dışında'da altın ons düşüşte altın'daki düşüş dolar ve euro'ya göre daha çok değer kaybediyor.
YTD.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Mb son faiz artırımı ile Glp 12.25 oldu.. Ortalama fonlama ise 11.80 oldu .. %8 olan Politika faizi bugün itibarı ile %50'ye yakın arttıDaha önce faizlerin artacağını biliyorduk ve hem mevdauata yansıdı hem Ticari kredilere.. Mb ve Brezilya faiz indirdi biz artırdık şu anda en yüksek faizi biz ödüyoruz.. Dövizi %8-9 geri çekmek için faizi kabaca %50 arttı.. Cari açık tam gaz devam.. Ve Mb bankalara swap yoluyla döviz veriyor son zamanlarda talep çok artmış durumda.. Mb rezervleri cücük kadar ama hala devam ediyor rezerv eritmeye.. Bir yerde ip kopacak.. Mayıs ayında gerçekleşeceğini düşünmekle birlikte Mb'nin son faiz artırımını tahmin edemedim.. Cb bugün yine faizleri kesi düşüreceğiz diyor ama inandırıcı değil..
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Brezilya ve Rusya faiz indirdi yazacakken Mb ve Brezilya yazmışım özür dilerim.
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)