euro daha çok kazndırdı sanki
Forex dışında,döviz için hangi kanalı kullanmalı?Makas fazla açık,Forex kadar karlı olmuyor geleneksel yollar.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
neydeyseniz satın arkadaşlar sonra tekrar pozisyon alırsınoız
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Kardeşlerim düşüşün bir kısmı başladı (zaten çıkışın bir kısmı plasebo, yani halk görüyor bişey yükselio onlarda aynından alıyordu ve yükselme devam ediyordu. şimdi hafifçe düşecek) size tavsiyem. borsanın genel kaybı %1.2 bunlardan daha fazla kayba uğrayan hisselere yönelin. tabi sağlam ve büyük hissler. Ör: thy garanti
ytd
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Altın ıcın sabır dıyordum,sımdı kısa vade ıcın karlar cebe,orta vade sabır devam. Daha oncelerı yazdıgım 1390'lar gelebılır.
Dolarda sattıysanız bekleyın ama sakın almayın.
Borsa dokAnmayın,yanarsınız...
Islemlerı ınceleyın ne demek ıstedıgımı anlarsınız....
Brezilya Reali %8 Değer kaybetti bugün, Brezilya Mb bizim Mb gibi swap ihalesine başlayacağını duyurdu.. Şimdi aynı şey Tl'nin de başına gelebilir o yüzden nacizhane tavsiyem kimseye kesin dille al veya sat demeyin.. Abd ve İngiltere'de yaşayan 3-5 Şeytan Dünya piyasaları ile istediği gibi oynuyor yok Brezilya'da yolsuzluk olmuş Afrika'da Bakan görevden alınmış , Abd'de Trump görevden alınırmış vs.. Bunların hepsi hikaye o bahsettiğimiz şeytanlar tam ters istikamette piyasayı hareket ettirip bu seferde olumlu bir bahane bulurlar.. Almanya'nın İncirliği boşaltıcam demesi ve Cb'nin Ohalden korkulacak birşey yok demesi Ohalin normal birşey olduğu algısı oluşturuyor... Dolar ne olur derseniz spekülasyonlar hariç her daim yukarı malesef.. Ben işim dışında 1 tek dolar bile almıyorum almaya da niyetim yok Altın biriktiriyorum ve emin olun Dolardan çok daha sağlamdır.. Gücü kuvveti olan Altın alıp birkaç sene beklerse ihya olur diye düşünüyorum...![]()
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Dovize 15 gunden fazla tahmin yapmak falciliktir...
Hele suan tl nin iyice zatiflayip,spekulatif hale geldigi bu zamanlar uzak durun.
türkiye tarihinde ak parti hükümetinide katarım doların sert düşüşü varmıdır benim bildiğim yok.. ama altının ben sert düşdüğü zamanları bilirim.. aslında falcılık olmaz dolar her daim kar etirir ama uzun zamanlı sabır ile anlık kısa vadeli orta periyodlu düşüşlerle evhama gelmeden.. tabii kimse dolar şu kadar olur bu kadar olur diyemez..
Fakat görünen köyde kılavuz istemez.. abd ziyareti bile ortada 20 dakika sürdü zaten içeri girip bir sayın cumhurbaşkanımızın bir hayırlı olsun başkanlığınız demesi trumpında sizde refarandumda iyi sonuç almışsınız sizide tebrik ederim demesi gitti 10 dakka.. diğer 10 dakkada ne konuşulurki..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Dolar uzun vadede hep yükseldi
Düşmesi için bir sebep yok
O yüzden yatırımcı hedef koymalı
4 lira olunca satacağım demeli
Çünkü en üst rakamıda düşük rakamıda bilmek imkansız![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Bakkalda bile ise girmek icin ingilizce bilmek gerekiyor, koca ulkenin cumhurbaskani one minute dan baska ingilizce kelime bilmiyor hee belki hello demeyi biliyordur otesi yoktur. Kalan 10dk tercumeye fln gitmistir. Acaba ne konstular topu topu uc bes dakikada. Konuyla alakasiz belki ama ne kadar girdi acaba memlekete o koca ucagin Abd ye gelisi, yuzlerce kisinin konaklamasi osu busu.
Yanlis degerlendirme olmus... Dolar birara 1.1tl ye kadar cokk hizli dustu,unutmayin...
Ama bu demek degil ki olucak. Tunelin ucunda isik dahi yok...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)