User Tag List

Sayfa 328/1068 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon
20286 sonuçtan 6.214 ile 6.232 arası

Konu: Dolar / Euro / Pound / Forex / Parite / Bilgi paylaşımı..

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Adam istanbulun içine ettik diyor

Çözeceğİz diyor alkışlıyorlar

Faiz için bağırıyor

Khk ile kafasına göre değiştiriyor zaten

Bu milletde reis çözecek diye hala savunuyor

Bizde geldik buraya yazıyoruz

Yazsak ne olacak

Adam sıçıyor sıvıyor ve ben yapmadım diyor

Milletde reis diye bağırıyor

Ekonomi her gün battıkça batıyor

Dükkanlar esnaflar kepenk kapatıp işçi çıkarıyor

Fetönün kumpas oyunu diyor

Ya yazacak birşey yok ekonomi hakkında

Dolarla kazandığım için bir sıkıntı yok devaö etsin reis

Her halk hak ettiği gibi yönetilir

Müstehak bu millete
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu adam(Halıl) acıkca ucurumdan dusuyoruz,cok kotu olcak dıye yazıyor,ben mı yanlıs anlıyorum?
    Yanı suan fragman mı?

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben tabloda onu görüyorum yada en azından bunun kurgulanmaya çalışıldığını bunun hedeflendiğini görüyorum. Yani öyle dolar kaç oldu falan filandan çok daha vahim bence olaylar. İnşallah ben yanılırım Allah acırda bu plan engellenebilir.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bir soru sorucam bilen biri cevaplarsa sevinirim dünyada en çok sığır ithalatı yapan ülke hangisidir ??

amerikayı saymassak o kıta ülkesi ve fast foodda dünya lideri o normal onun birinci olması.. onu saymassak .. onun dışında..

Dünyada en fazla sığır ithal eden ülke hangisi acaba.. 1 milyar nüfusu ile çinmi .. 1.5milyar nüfusu ile hindistanmı ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

excellency23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    afrin e operasyon yapilacak önce. ypg pkk ya dolayisiyla amerikaya karsi oldugu icin baya olumlu karsilanacak. baskomutan tezahüratlari.

afrin operasyonunun ardindan reza davasinda bi kac skandal patlayacak. herkes bak afrine girdik o yüzden yapiyorlar diyecek. fetö nün isi denilecek.

reza davasini tanimiyoruz diyecek bizimkiler. bu ambargonun habercisi olacak ve git gide agirlasacak, cunku bizimkiler geri adim atmayacak. atamazlar zaten geri adim atmalari demek suclamalari kabul etmeleri demek. imkansiz. rusya iran cin bunlarla yakinlasacagiz.

kisacasi tünelin ucu bombok biyere cikacak.

bu hükümet ve cumhurbaskani oldugu muddetce baska cikar yol gormuyorum. umarim yanilirim. erken secimde bi sürpriz olursa anca yirtariz.

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben genellikle pekçok şeyi kafama takmam ,panik yapmam,iplemem.. Bir yandan milletin burnunun iyice sürtülmesini istiyorum ama akşam çocuklarıma bakınca üzülüyorum ve endişeleniyorum .. Sadece kendi evlatlarım için değil emin olun .. Libya'da Kaddafi gibi bir adam devrildi ki Türkiye'ye herkes ambargo koyarken o yardım etmişti.. Irak'ta Saddam devrildi ve Irak'ın durumu belli.. Suriye'de Esad devrilecekti Rusya olaya el attı ve kurtuldu ki Yüce Allah bizi korudu.. Yoksa şimdiye çoktan Suriye rejimi bizim olağan üstü çabalarımızla devrilip Abd emrine sunulacaktı.. Daha yeni Barzani özerklik ilan etti ki 1 numara destekçisi bizim cahil cühela takımıydı.. İran olaya el attı da Barzani per perişan olduğu gibi hem Pkk'ya hem diğer Terör unsurlarının morali yerle bir oldu en önemlisi Türkiye derin bir nefes aldı .. Görüldüğü gibi sadece Allah yardım etti yoksa vay halimize . Şimdi eğri oturup doğru konuşmak gerekirse bize de başımızdakiler acımaz , şahsi ailevi bekaaları tehdit altına girerse Allah korusun diyorum hepimizin vay haline .. Ekonomik çöküntü kesin olacak , ondan kötüsü Güneydoğu'da olası iç kargaşa çıkartmak isteyen yabancı menşeeili ülkerin işi çok kolaylaşıcak.. Zaten burada bile belli oluyorki toplum Atatürkçü,reisci,fetocu,kürçü',türkçü kaç gruba ayrıldı.. Cb bugüne kadar ayrıştırarak destek buluyordu ama artık herşey aleyhine işlemeye başladı.. Ben sadece ülkeye birşey olmamasını isteyen birisiyim.. Şunu da söyleyeyim İlahi adaletten zaten kaçış yok.. Emin olun gerçekten Kalpten İnanan hiç kimse Cb'nin yerinde olmak amelini üstlenmek istemez..
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki abi erken seçim oldu diyelim kim var karşısında? Alt edecek kim var Kılıçdaroğlu mu Akşener mi?

TorqueTuning - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ülkeyi 15-16 yılda kim bu hale getirdi? Bir bütün olarak bakalım olaya, dış politika her yani fiyasko, iç politika böle böle, ayrıştıra ayrıştıra lime lime olduk, AKP'nin karşısında ne varsa ben de oradayım bu saatten sonra. Ekonomi, borç batağa içerisinde, tamamen tüketime ve ithalata odaklı büyüme ve sadece betondan oluşan şaşalı açılışlarla sanıyormıyorum ki bu çark daha döner!? Dış poltikada bu kadar 180'den sonra kim seninle yola çıkar yada orta vadeli planına seni dahil eder, hiç kimse. Ancak kısa süreli hedefler için seni ve senin askerini kalkan olarak kullanır ve işi bitince de siktiri çeker. Suriye'de ve tüm komşularımızla yaşadığımız bu. Esad'tı kankaydı, sonra terörist oldu ESED oldu, şimdi tekrar 1 ay sonra Esad kardeşim derse RTE ki (Soçhi sonuçları onu gösteriyor) bir Allah'ın kulu demeyecek mi bu nasıl siyasettir bu nasıl politika(sızlık)dır!! Hiçbir vizyonu ve misyonu olmayan sadece nefret ekerek ve mağdur edebiyatı ile ülke nasıl 15 yıl yönetilebilir?!? Akıl ve mantık bitti bence bu ülkenin insanında...

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akşener'i fetoculukla suçlama sebepleri Akşener'in tüm seçim planlarını bozabileceği endişesi.. Ümit Özdağ gibi kaliteli isimler var ama açık konuşayım ben hiçbir siyasi partiye siyasetçiye güvenmiyorum.. 2018 - 2019 seçimlerinin çok şaibeli geçeceğini ve ülkede büyük sıkıntılar çıkacağını düşünüyorum.. Abd'de 2019-2023 arası Türkiye'de iç kargaşa olacağı yazılıyor.. Seçim olayı çoktan bitti malesef..
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Meral geliyor beyler

Bahçeli en büyük yenilgisini alacak

Baraj için tutuştu kendisi

Zarrab işi merale yarar kılıçdaroğluna yaramaz

Bu ülkenin solcu tabanı yüzde 30 geçemez

Kayma merale olacaktır yüzde 25 alırsa

Reyis zor başkan olur dertleri o

2019 kadar götürmeleri zor 15 temmuz pazara geliyorsa

2018 e erken seçim derler gibi

Ekonominin gidişatını engelleyecek dolarlar her gün kaçıyor

Dolar o yüzden fırladı

Kimse oynamıyor dolarla

Belkide reyis borsadan çıktı kimm bilir

Ahl de esenboğada hazırda bekleyen uçaklar benim değil
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

corrado - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir soru sorucam bilen biri cevaplarsa sevinirim dünyada en çok sığır ithalatı yapan ülke hangisidir ??

amerikayı saymassak o kıta ülkesi ve fast foodda dünya lideri o normal onun birinci olması.. onu saymassak .. onun dışında..

Dünyada en fazla sığır ithal eden ülke hangisi acaba.. 1 milyar nüfusu ile çinmi .. 1.5milyar nüfusu ile hindistanmı ..

Google hazretlerine göre aşağıdaki linkte

http://story-world-beef-imports-rank...tries-0-106900

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı corrado Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Google hazretlerine göre aşağıdaki linkte

http://story-world-beef-imports-rank...tries-0-106900
    Yanlış aramışsınız beef değil beef kesilmiş ettir bonfile gibi..

Canlı hayvan olarak aratıcaksınız cattle diye aratıcaksınız..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çarşamba günlerinden ne çektik be arkadaş
    Livestrong

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MHP siyasetin tozlu raflarındaki yerini alacak, bir sonraki seçimde %5'i bile bulmaları zor, ancak AKP'de bir dönem başkan yardımcılığı, bakanlık tarzında bir ödül alır Bahçeli memleketi ve tüm değerlerini sattı RTE için sonuçta. Bunu hakketti, sonsuza dek muhalefet yapmak üzerine kurulu siyaset yapan muhalefet partileri yüzünden de zaten 15 yıldır AKP iktidarda. Yenilikçi ve lider olmayan parti başkanları RTE'nin en sevdiği kuklalar, maymuna çevirip duruyor bunları, bir sağa yatırıyor bir sola hoplatıyor 15-20 kere gol yiyip hala orada o koltukta oturuyorlar!

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence meral akşener birşeyler yapabilir. ben solcu ve chp savunan bir adamdım ben dahi iyi partiye üye olmayı düşünüyorum artık.

önümüzde ki hafta bende meral akşeneri desteklemek için teşkilata başvuruda bulunacağım. bu güne kadar hiç bir partiye üyeliğim olmadı ama bu sefer akşener için olacağım.

bu doların euronun gidişatıda çok kötü. belki kenarda 3-5 kuruş euro var benim ancak buna rağmen sevinmiyor üzülüyorum, çünkü ülke bildiğin iflas edecek bu şerefsizce politikalar devam ederse.

o imamhatipler ekonomi çöktüğünde anca birbirini kesecek adamlar yetiştirir. bu gidişata dur demek lazım. umarım iyi olur yeni oluşum.

kılıçtar totoşununda allah belasını versin sevdiğim partimden soğuttu beni. bundan sonra kılıçtar varsa chp yok benim gözümde. ölmeden akpnin pisliklerinden ötürü yargılandığını görmek istiyorum ve bu chp mhp v.s ile mümkün değil.

bir yabancıyla sohbet ederken 2bin dolar maaşım var diye şekil yapardık aynı para şimdi 1.000 dolara düşecek neredeyse. her yıl zam alıyorum a.q ama dolar olarak maaşım azalıyor.

biride demiyor aga bu nedir. stirsinler gidip 50 tl almaya devam etsinler benzini.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence meral akşener birşeyler yapabilir. ben solcu ve chp savunan bir adamdım ben dahi iyi partiye üye olmayı düşünüyorum artık.

önümüzde ki hafta bende meral akşeneri desteklemek için teşkilata başvuruda bulunacağım. bu güne kadar hiç bir partiye üyeliğim olmadı ama bu sefer akşener için olacağım.

bu doların euronun gidişatıda çok kötü. belki kenarda 3-5 kuruş euro var benim ancak buna rağmen sevinmiyor üzülüyorum, çünkü ülke bildiğin iflas edecek bu şerefsizce politikalar devam ederse.

o imamhatipler ekonomi çöktüğünde anca birbirini kesecek adamlar yetiştirir. bu gidişata dur demek lazım. umarım iyi olur yeni oluşum.

kılıçtar totoşununda allah belasını versin sevdiğim partimden soğuttu beni. bundan sonra kılıçtar varsa chp yok benim gözümde. ölmeden akpnin pisliklerinden ötürü yargılandığını görmek istiyorum ve bu chp mhp v.s ile mümkün değil.

bir yabancıyla sohbet ederken 2bin dolar maaşım var diye şekil yapardık aynı para şimdi 1.000 dolara düşecek neredeyse. her yıl zam alıyorum a.q ama dolar olarak maaşım azalıyor.

biride demiyor aga bu nedir. stirsinler gidip 50 tl almaya devam etsinler benzini.
    % bir milyon katılıyorum, ben de gidip İyi Parti'ye üye olmayı ve gönüllü olarak çalışmayı düşünüyorum. Sadece bu ak-illetten kurutulabilmek için.

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin benim gibi düşünen kesim şu an en az 20 25 oldu ve buda hem mhp hem akp yi rahatsız etti formuller peşine düştüler.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ülkenin kurtulma yönteminin başında iyi parti chp tarzı bir ittifaktan geçer
    Bu 2 partiyi sevip sevmemekle alakalı bişey değil bence gelecek için ülkeninin kurtulması için kesin olması gereken durum
    Chp nin oyu sabit senelerdir önümüzdeki seçimlerde de aşağı yukarı oralarda kalır
    İyi partinin de oy potansiyeli mevcut ama bu 2 partide tek başına rte yi devirebilecek seviyelere çıkamayacaklardır
    Beyanatla ittifak yapıp başkanlığı kaldırıcaz gerçek cumhuriyet rejimine geri dönücez demeleri gerekir
    Yani Bu 2 parti çıkıpta biz uçarız kaçarız kimseyi tanımayız demeye ,seçimlere tek tek girmeye başladığı an benim için tüm umutlar gider ülkenin dibinin dibini görür kaçıcak delik ararız..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)

Bu Konudaki Etiketler