Ne çeşit bir teşkilata geldi bu ülke vatandaşları erdoğan ve ailesini kim bela etti bizim başımıza bu ülkenin başına 20 kuruş 30 kuruş anında oynuyor kur bu nasıl bir düzen emeği geçen herkese teşekkürler
Printable View
Ne çeşit bir teşkilata geldi bu ülke vatandaşları erdoğan ve ailesini kim bela etti bizim başımıza bu ülkenin başına 20 kuruş 30 kuruş anında oynuyor kur bu nasıl bir düzen emeği geçen herkese teşekkürler
inerken de 56da çok takıldık
çıkarken de 56nın üstüne atmaya çalışıyor
atamazsa 48lere gelir
Sabah konuşması olduğunu görünce 38den aldım dolar, 51 den sattım. Grafik okumaya gerek yok haftalık konuşma programına bakmak yeterli.
şimdi yeni tez de şu reis çıktı önden "ben faize karşıyım" dedi
ama merkez reisi dinlemedi iyi bir faiz artışı yaptı suçlu merkez reise karşı geldi..
ben merkezin faiz arttırmama/az arttırma tercihinin kalıcı bir çözüm olmayacağı için yapmayacağı kanısındayım
0 ile 700 bp arası beklenti yaratılan bir piyasanın başında durmak çok zor olsa gerek
Arkasındayım.. Cb'nin yaptığı iş yanlışta olsa planlı, Mb olsun hükümete yakın çevreler olsun şu anda para kazanıyor.. Kur büyük ölçüde kontrol altına alındı.. Şu iki ay geçince ne demek istediğimi anlarsınız.. Kaldıki büyük fon yöneticileri Dolarda globalde %30 civarı geri çekilme bekliyor.. Sizlere yazık olmasın diye söylüyorum
bana reisi ikna etmişler gibi geldi.
ilk kez israf ekonomisi bırakıyoruz, tasarrufa geçiyoruz, başlanmamış projeleri bekletiyoruz dedi.
faiz konusuna başlamadan önce banka bağımsızdır kendi kararını kendi alır dedikten sonra giydirmeye başladı.
Faizi ben istemedim onlar arttırdı demek için yaptığını düşünüyorum. Nasıl ki dış güçler ülkemize saldırıyorsa , yeni hedef mb olacak.
Büyük faiz artışı için ikna edilmiş olabilir. Bu sadece benim düşüncem.
Reis bile artık devalüasyonu ister durumda, bu yüzden sürekli kendi aleyhlerine konuşuyor. Zira kasada memur maaşlarını bile çevirecek para kalmadı.
Şunu da şuraya bırakayım. Kurtuluş savaşın ortasındayken bile maarif kongresi tertipleyen liderden, şu devirde öğrencilerin yurtdışında yl, phd yapmasını kaldıran lider görünümlülere.
https://www.memurlar.net/haber/77467...itmeyecek.html
Kaldıki Cb uzun zamandır konuşmuyor da bugün konuşması tesadüfmü hemen ppk öncesi? Konuşarak Dolar yükseliyor ordan boşaltırsa ve peşine Mb faiz artırıp önümüzdeki ayda aynen devam edeceğim derse sizlere yazık olur..
bende bu ilk cümleyi merak ediyorum..
Tesadüfmü?
Faiz arttırımı beklenirken ülkenin CB sinin açıklamadan 2 saat önce çıkıp böyle bir konuşma yapmasının mantığı nedir? Ne yapmak istemektedir? Nasıl bir düşünce yapısı bunu yaptırır? Doların 2 saat için kazandığı 20-30 kuruştan kimlerin nemalanması sağlanmaktadır?
abi inan söylediğin hiç bir şeyin bir geçerliliği yok
dün burada senin 1 ay önceki öngörülerini de yazdım cevap vermedin
aç460. sayfadan itibaren kendi yazdıklarını bir oku
hala haklı çıkmışsın gibi ben demiştim demek için fırsat kolluyorsun
inan dolar 3 lirayada düşse bunun senin öngörünle bir alakası olmayacak
yıpratma artık kendini
Faiz sabit kalırsa rantları peak yapacak
Ben böyle birşey bekliyorum nedense
:)
Vectra abi artık baymadı mı ? Her postunda mutlaka "yazdıklarımın arkasındayım,twitter hesabım şu hiçbir yazımı simmedim falan filan inter milan."
Yeter abi yazdıklarının hiçbir donanımı yok ve bilgisizsin. Seninle her türlü konuda bilgi anlamında yarışırım, önceki sayfalarda mantık ve saygı çerçevesinde yazdıklarıma bile Cevap vermedin.