Ben ne var ne yok satışa çıkarttım hepsi durduğu yerde zarar artık.
Printable View
Ben ne var ne yok satışa çıkarttım hepsi durduğu yerde zarar artık.
Sorry, you have been blocked
25k :s
bisiklet dicektin sanırım :D
Eve gidince bulurum o yazıyı da paylaşırım ama yazanı azda olda hatırlıyorum “ adrenalin bana 17 bşn eurocuka mal oldu “ diye ayrıca iki mesajıda okudum şunu diyim bu kadar boş gereksiz her konuda bilgisi olup buraların ağası benim gibi davranıp egoyuda saklayıp ama işte bak bu böyle olur şu şöyle olur diyorsunuz Hava wp grubunda etler şaraplar görügüsüzlüğün dibine vuruyorsunuz sonra işte durumlar kötü yok bilmem o zaman arkadaş madem iş verensin büyük rakamlarla oynuyorsun kollayacaksın şirketteki kasayı her konuda yorumu olan adam içi boştur kendisini bir yere bir şekilde koymaya çalışır onuda koyamaz sonra atar yapar gider yapar laf söyler kısaca içi boş insan diye sorsalar sizide göstere bilirim sizden çok daha zenginlerini gördüm cocuklarını ailelerini tanıdım hiç biri ne yediğini içtiğini bindiği arabauı harcadığı parayı paylaştı o yüzden konuşurken perdeye dillat edin ***** alttan açıldığından yuksrıya ses zor geliyor...
Edit* yıldızı çıkan yerde P e r d e yazıyor yanlış anlaşılmasın, teşekkürler.
Kusura bakma ama cıdden yazmaya degmez bır sahsıyetin var.
Gözunle okusaydın sorun olmaycaktı. Kaza yapsaydım eger kıralama sırketı sana 17.000 euro fatıra cıkarıyor,yanı az daha 17.000 luk olucaktım yazdım.
Allahım akıl fıkır ve bana sabır ver. Yazdıgım konular bellı,ahkam kesmek agalık yapmak senın sandıgın gıbıde olmuyor. Ben sevdıgım ınsanlarla paylasıyorum ama senın gıbı dusunen onyargılı komplekslıler oldugunu bılsem bu hatayı yapmazdım,ozur dılerım.
Gorgulu kardeslerımı benden uzak tut,dedıkoducu asalaklardan uzaklaştır,iftiradan ve yarım bılenlerden kullarını koru yarabbi....
Neyse konu dısı son yazım oldun.
Mikail aradı sagolsun (MK8800) abi dedi sen benı yanlıs anlıyorsun,cıdden de oyle olmus. Yoksa elestrılerımı saygıyla karsılıyor. Aslında kendısıyle tanısıklıgımız 4 sene evvelıyatı varmıs,sagolsun hatırlattı.
Dedım dusuncelerım baki bu ıktıdar konusunda,oda saygı duyorum dedı,cıdden efendı adammıs,guzel bır konusma oldu.
Herkese oncelıkle zararsız bol kazanclı gunler....
ya allah aşkına sizene milletin parasını nasıl yediğinden neyi ne kadar gösterdiğinden. Oturun önünüzdeki tasa bakın siz. Adam isterse sokağa saçar üstüne de sıçar oturur. kimene arkadaş kimene ?
İşçi çıkarmayacakmışta cebinden ödeyecekmiş tabi hayır kurumu işletiyor adam orda. Adam istihdam sağlıyor bu boktan ülkede onca saçmalığa engele rağmen , allah razı olsun diyeceğimize , amk patronları *** gibi kazanıyor işçi sürünüyor mantığı yıllardır sürüp giden. Biz bilmiyoruz dimi kiraya verip yan gelip yatmayı. 7 sülalesine bakar o kiralar bile. ama eşşek olduğu için bu sanayiciler tabi oturmuşlar milletin ekmek yesin diye uğraşıyorlar. o alacağı kiranın bile altında karla kapatıyor yeri geliyor. uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş bırakın bu boş beleş lafları işinize bakın.
Doğuş araç çekiyor gümrükten 2-3 hafta kadar kurlar dalgalandığı için durdurmuştu fakat şuan güncel fiyat listeli olarak çekilebiliyor.
Sektör? Şahsi görüşüm daha asıl dalga gelmedi hala daha eski stoklar kurtarıyor bayileri.
ÖTV indiriminin de kurtaracağını sanmıyorum güncel faiz 3.03!! kim neden kredili araç alsın. :)
TL,haftanın en çok değer kaybeden gelişen ülke parası oldu.
İnvesting.com
Otomotiv sektörünün içindeyim. Türkiye'de krizler genel algının aksine inşaat sektöründen değil, otomotivden başlar. Gerçek değerlerle size kabaca bilgi vermek istiyorum. Türkiye'de ithalatçı & üretici firmaların araç stoklama kapasiteleri genelde 4000 araç - 14.000 araç arası değişir, normal dönemlerde firmalar 40-70% arası stok kapasitesi ile çalışırlar. Ama malesef şu anda bütün firmaların stokları dolu. Ayrıca Derince- Safiport, efesan port, Autoport gibi otomobil işi yapan limaların sahalarıda dolu.
Bunların haricinde şu anda sadece Izmit bölgesinde firmaların kendi sahaları ve limanlar haricinde stokladıkları araç sayısı miktarı takriben 35.000 araç.
Umarım hükümet yakında gerçekten durumu düzeltici/önleyici önlemler alır. Yoksa bu sefer zengini, orta gelirlisi, fakiri demeden derin zararlar göreceğiz. Çoktan çok, az olandan tamamen gidecek.
İng eski musteriye verdigi %20 faizi %10 a düşürdü :(
tanımam etmem seni ama yazdıkların mantıklı ve doğru şeyler. yaz geç bence sen niye uğraşıyosun ki. bir laf vardır. Sen istediğini anlat; herşey karşındakinin anladığı kadardır. anlatamazsın yahu. boşver yaz geçsin okuyan okuyo anlıyo zaten. : ) nacizane yazmak istedim. kimseye birşey demiyorum kimseyle de işim yok. Yorum yapmayın boşuna yazıya hemen.
Ben sana daha dur iyi günlerin demiş miydim ? Afilli pozları verdin hayatın gerçeklerine hoş geldin :)
Hahaha kadınlar genel olarak böyle yalnız sana özel değil emin ol.
Geçen bir arkadaşım kızına telefon alacak ayfon bilmem ne kaç para dedi sordum 3200 fiyat aldım gitti aldı telefonu.
Maaşı 1800 civarı, dedim kızım kendine gel o para verilir mi ? Dinlemedi. 16 yaşında kızı, o tel yüzünden gasp ta edilir allah korusun darp ta edilir.
Şimdi üstüne işten çıktı falan falan, mevzular karışık. Bu arada konu uçmuş ya ekonomi zaten sıkıntılı kendi içinizde de yok yere sıkıntı çıkarmayın bence gerek yok.