Benim de yakın arkadaşım Toyota'da üst üste bir kaç ay satış birinciliği yaptı, Türkiye geneli derece yaptı ama ilk o işten çıkarıldı. Hem de Haziran ayında yanlış hatırlamıyorsam.
iki gün önce lastik almaya gittim. Geçen sene aynı lastiği alan arkadaşım faturasını gösterdi arada %100 frak var. bin liradan 2 bin liraya çıkmış fiyatlar.
Hafta sonu market alışverişi yaptım ev için, deterjan fiyatı günlük 29,90'dan 33 liraya yaklaşık %10 değişmişti gerisini siz hesap edin.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
hotiç yeşil şimdide beta konkordato ilan etmiş
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Baya sağlam bir yerden aldığım habere göre.
0 satan bayilere denetleme geliyor (1.si kurdan bile fazla zam geldi olarak gösterenlere) 2. si kısa süreli ötv ciddi indirimi geliyor bilginize. ***** ötv satış yapıldığı an devlet hanesine yatırılıyor. Devlet bunda esneme yapacak şimdi. Tabi fiyatlar geri gelse 4 ay önceki halede dönmez
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Tarkan abi kurdan fazla zam bunu kimse planlayamaz ve hesapalayamaz + markaların ana sayfalarında yazıyor tavsiye edilen satış fiyatıdır. Ben x bayiyim parayı ödeyip malı almışım istediğim fiyattan satabilirim diyor. Şuan elimde listesi 155 bin olan ama son biten rakamı 115 bin olan araç var ve bu kimseyi ilgilendirmez çünkü ben o zaman 115 ödemişim almışım.
2.sini anlamadım.
Haha! Nerenden uydurdun,gostersene,merak ettım....
Begenen arkadaslar @Burak K. @burkaykalyon @bycrazy @MK8800 @XoR @_cAgdAsh Ben de ortaya saçma salak bir iftira atsam inanıcakmısınız?
2. sinde diyor ki kur o kadar çok arttıki ötv almasan bile 4 ay önceki fiyatları sunamazsın
haklı..
ilkine gelecek olursak bir ürünün maliyeti güncel maliyetidir
155e satılan arabanın yenisinin sana gelişi 155 ise senin elindeki malın değeri de 155tir
kaldı ki serbest piyasada fiyatı ne zmandan beri evlet belirliyor yaw?
kendi ayaklarına sıkıyorlar şov yapacağız diye isterse adam 500 çeker kime ne komünizme geçtik de haberimiz mi yok?
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Yerinde olsam foruma girmem gerçekten çok samimi söylüyorum
Bende şahsen çok kızıyorum sana rakıyla promu olur diyorum sürekli pistlerde birşeyler paylaşıyor birşeyler anlatıyor diyorum.NC NC NC şimdide kalkmış işçi çıkarıyorsun.Fakir davran zengin davranıp işçi çıkaramazsın
Ne ayıp şeyler arkadaşlar bırakın insanların özel hayatını kazancını.KAZANAN parasını istediği gibi harcasın.
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
8 yıl önce Türkiye'ye gelen 1 ingiliz markasının kurucu ekibindeydim.
Arkadaşları geçen cuma toplayıp, gelecek cuma (ay sonu) ofisi kapatıyoruz demişler.
Rica minnet Ekim sonu yapmışlar.
10-12 mühendis, 2-3 teknisyen işsiz kalacak malesef.
Okumadan imzalamam.....
Ne boş beleşbır adamsın.
Allahdan hukumetle uzaktan yakından "1" tane işim yokda yalakalık yapmak zorunda degılım,dibine kadar da korkmadan elestrıyorum.
Bana allah askına parayla,rakamla hava atma. Baskasının parasıyla hıc konusma bırader!
Benım kım oldugum,nereden geldıgım bellı. Bız 3 kuşak sanayıcıyız,kazandıgımız da kaybettıgımız de kendımıze. Benım de yalayarak kaybettıgımden cok daha fazlası gelse,yarabbi şükür derım. Burada %95 ekonomıden memnun degıl ama cok kucuk bır azınlık memnunsa,bu işlerde "akçeli ilişkiler" mevcuttur. Demekkı halkın buyuk cogunlugu bılmem kac hanelı rakamı zarar dıye sılıp atamadıgında "vatan adamı" degıl! Senın gıbılerın klasık yorumudur bunlar ama bu "helal" parayla olmuyor. haydan gelen huya gıder unutma...
Senın çantacı dedıgın benım 1. derece akrabag ve yakınlarım,git kendı kapının onundekı elestır,cevreme boş beles konusma. Elbet "gotun basın" oynayacak vakıtler gelecektır.....
Ben ona da inanmıyorum. Gelse ne gelmese ne .
Şuan bu fiyatlarla ben araç satabilirim inanıyorum. 100 bine rio , 130 bine sportage yada 90 bine kamyonet satılır insanlar bir şekilde ikna oluyor o anda. Krediye geliyoruz eller havaya.
Ötv'yi indirse faiz yukarıda kalıyor, onu indirse kasko trafik anasının gözü gibi çıkıyor, onu indirse her gün akaryakıt fiyatları yukarı çıkıyor. Şuan en az yakan araç kendi şehrim için konuşuyorum 35 kuruş yakıyor.
Hanım işe başlar başlamaz gitti kendine vatan'dan telefon aldı. Yapma etme dedim dinletemedim,ben şu an onun taksitleriyle alakalı tedirginim![]()
imzasız..
aynı şeyleri düşünüyorum arabayı satıcam fakat toplu taşımaya mecburen 1-2 sefer bindim bu yakınlarda. bildiğin mülteci kampı gibi 5 çocuklu suriyeli kadın biniyor otobüse kapıdan salıyor çocukları, biri demirlere tutunuyor biri, vitesi kurcalıyor. bizim zavallı türklere bakıyorum 1 tane cocugu var çocuk put gibi dursun diye nazi subayı gibi bakıyor.
bu yüzden son kuruşuma kadar arabama binerim gerekiyorsa bis alır ona binerim yoksa toplu taşımada bir virüs kapar hasta olursun bir ayda 5bin harcarsın hastanelerde bide işinden olursun.
turbocuk istiyoruz
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)