Gelinliği anneler giydirir onlar zamanımda giymiş iyi bilirler :(
Printable View
Ne kıyafetsız bır guruh ıle karsı karsıyayız. Hepsı donek,sahsıyetsız ınsanlar.
Ekonomının kotu gıdısını papaza baglıyanlar,bugun sus pus...
Bır gun barı bır gun olsun durust olun!
Yıne hukumet ve yandasları voleyı vurdu....
Su kademelere alıs yapıcam dıye arkadas vardı,ne oldu. 300-500(ucyuzbeşyuz dımtıss) gıdıyorduk?
Buarada bu papaz olayında parayı goturen yıne koyunların alkısladıgı çoban ve havarisi...
Ben başlarsam adresini ver falan filana gider gerek yok
Ben şuan çok mutluyum
Konuları çekirdek kolayla takip ediyorum
Gerek yok
Ama papaz nasıl koydu çocuğu bu ülkede adalet ikiye ayrılır
Akp isterse beraat istemezse mapushane
Adaletim bu mu dünya
https://www.youtube.com/watch?v=wt2w...&feature=share
Namus meselesıydı hani rahip?
Bu fakır burada oldugu surece rahip bırakılmayack dedı,ne oldu?
Papazın piyasa fiyatlaması bitti mi yoksa pazartesi de devam edermi (yani bu seviyelerin altı olur mu)
Kim ne dersin desin İSTER POMPEO NAMI DİĞER POMPA GERÇEKLERİN ER YADA GEÇ GÜNYÜZÜNE ÇIKMA GİBİ BİR DURUMU VARDIR ..LEPOMPA
Papaz , arda olayına daha fazla dayanamamış o yüzden ülkeyi terk etmek istemiş diyorlar ya.
[QUOTE=997TT;8516735]Ne kıyafetsız bır guruh ıle karsı karsıyayız. Hepsı donek,sahsıyetsız ınsanlar.
Ekonomının kotu gıdısını papaza baglıyanlar,bugun sus pus...
Bır gun barı bır gun olsun durust olun!
Yıne hukumet ve yandasları voleyı vurdu....[/QUOTE
LEPOMPA NAMI DEGER POMPEO NAMI DEGER YIZZZZX]
Sivaci ertem seninde sonu n çin sen hiç bir zaman ihracatci olamayacaksin hep ithalat yapip bu ulkeyi 150 kilo iken 151 kilo yapacaksin sivaci
Kardeşlerim anlaşılamayan bir konu olduğunu düşünüyorum
Açıkca yazıyorum umarım anlayan alra anlayamayana anlatır. Konu Rahip değil diyen de yanılıyor. Biz 1.5 sene dolara sabit kur muamelesi yaptık geçmiş yazılarımda yazdım. Dolar tam 18 ay boyunca 3.55-3.90 aralığında gitti geldi. Bu doğru bir politika değildi. Balon şişti şişti rahip olayı vs bahanedsiyle patladı gibi gösterildi. Bu zaman diliminde dolar nerden baksanız bir %30 değer kazanırdı zaten normal şartlardada. Ama gelelim rahip olayına ve senin paranın dahada nasıl değersizleştiğine. Sen rahibi tutup bırakmıyorsun diye ABD sana yaptırım uygulamaya başladı. Senden gelecek mallara extra vergi koydu, senle ticaret yapmayacağını minimize edeceğini duyurdu. Adamın başkanı habire senin ülkenin ismiyle alakalı kötü tweetler attı. Bu ne yaptı senin paranı iyice değeersizleşmeye itti zaten ister istemez. Çünkü yatırıma elverişli olmayan ülke konumuna soktu manipülasyonla. Sende Türkiye ve resizin olarak buna extra çanalk tuttun. Yok dünya 5 den büyüktür, yok bende amerikadan gelen ürünlere %60 sorma öde vergisi koydum vs. Ne yaptın? ticareti bitirdin. Sonuç?? 530 artabilecek bir dolar kuru varken sen bunları %70 lere taşıdın.
Şimdi rahibin gitmesi ile ne olur? çift seçenekli bir soru bu. Amerikada politik davranıp uyguladığı extra vergi ve yaptırımları kaldırabilir bizde aaa bak müttefiğim benim deyip aynını yaparız Dolar yine ciddi bir gevşemeye gider ve 5.50 lere sarkabiliriz. Yada Amerika ben güçlüyüm bu ipnelerden alacağımı aldım bak bi sikimde verghi indirimi yapmıyorum der. Yine 6 küsürlü dolar günlerine geri döneriz
Bu goruse katilmiyorum,manipulasyon yok. Zaten patliyacakti,baskilaniyordu. Secimi buyuzden erkene aldilar yoksa kaybederler di.
Rahip zaten tutukluydu,bu bir maskeydi sadece.
Onunuzde daha bir suru risk var,faiz artiririmi,piyasada ki kisitlamalar,secim ve ittifaklar,iran sorunu,ypg ye yeni gonderilen silahlar ve suriye.
Ve tulumba da su neredeyse hic yok...
Amerika ile ticaret demissin ama bizim yolladigimiz mal abd dis ticaretinde bindelik dilimde.