Bence %6,25'lik son artışı geri indirsin TCMB. Nassısa enflasyon da düşiii, Yersenkirchen'den devam!
Bence %6,25'lik son artışı geri indirsin TCMB. Nassısa enflasyon da düşiii, Yersenkirchen'den devam!
MSN => raymanbu@hotmail.com
@rebelh 40 geliyor. Çıkış yapma vakti geldi mi sizce.
bu arada 45e geldiği zaman satış önermem
45 aşılırsa elliiota göre 3. dalgada olduğumuz anlamına gelir bu
buna göre de hedefler 55-67 75 vs olabilir
hatta 45 aşıldıktan sonra alım yapılması da önerilebilir
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Enpara app giremiyorum sifreniz hatali diyor surekli. Musteri hizmetlerini aradim hesap actirirkenki telefon numarama sifre gondererek alabilecegimi soyledi ama oyle bir numara yok, taa kac sene once Tr ye geldigimde birkac haftalik kullanmalik almistim. Butun bilgilerimi dogrulayip mail atin dedim olmaz, sisteminizdeki numarayi su anki guncel numarama degistirin olmaz, yurt disi numarami kullanayim olmaz... Ee nasil kullanacagim ben app i? Islem yapmk istediginizde biziarayin yardimci oluruz.. Oldu canm sene 2019 ben hergun sizi ariyim Ameriadan. Nasil alacagim bu sifreyi, bilen vamidir?
Gündüz 222 liradan aldığım altın gramı şuan 230 gözüküyor ama alış ve satış arasındaki farkı çok arttırmışlar. Bu hep böyle mi oluyor? Alırken ikisi de çok yakın seviyelerdeydi
Ticarilerin fatih köprüsünden geçişine izin verilmiş
Bunu sevinçle karşılamış olabiliriz
Ancak köprünün bu hamleden sonra çift yönlü ücretlendirileceğini de düşünmemek saflık olur diye düşünüyorum
Zaten tüm altyapı geçen yaz kuruldu okuyucular kameralar vs vs
Şimdi önce fatih köprüsü araç sayısını arttıralım , sonra da çift yön ücretli geçiş..
3.köprüye haksızlık olmasın ki zaten onun da kabahati yok , döviz çok arttı maalesef
Tesla Model Y Sr
Altın alanlar gunlerınız geldı. Ben gecen hafta bıraz daha alayım dedım ama almamakla hata ettım.
Ben olsam dolar ı bıraz daha tutardım....
5.45 aşılırsa hedef 5.75 olur bence
Akşam 40 üzerini gördük kapalı piyasada
Bu arada bugün Aralık ayı ticaret verilerinin açıklanması gerekiyordu açıklanmadı
Aa Bi baktık ki güle oynaya artan ihracattan bahsederken bakanımız Aralık ayında ihracat aylık bazda %10 yıllık bazda %1,6 düşmüş
4. Çeyrekte küçülme kesin artık
2019 1. Çeyrekte de büyük ihtimal küçüleceğiz ve imf tanımlarına göre resmi olarak krizde olacağız (2 çeyrek üst üste küçülme)
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Bu gece ilginç bir şey keşfettim. Benim bankam uygulaması gece makas açmıyor görünürde. Alım satım yapmadım ama diğer bankalara göre makas çok makul.
An irtibariyle.
Dolar
5.37
5.41
Araba almak için ufak bir meblağ euro ve dolarım var bozayım mı yoksa beklemeye devam mı ??
Arkadaşlar ne oldu?
5.63 su anda neler oluyor
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)