İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
O kadar cok senaryo var ki,insan neyi ongorucegini sasiriyor...
Ama su gerçek,31 mart yuzunden hersey makyajli ve baski altinda.
Bende 2019un kötü geçeceğini ama sanılan kadar kötü senaryolar gerçekleşmeyeceğini çünkü perde arkasında amerikaya büyük tavizler verildiğini peşkeşler çekildiğini duydum. Tek korkum bu kaaaapece tavizler yüzünden tekrar ruslarla bozusmalari, zira bizim firma Rusya sayesinde ayakta şuan. İç piyasa bitik. Umarım orta yolu bulurlar. Ancak abdye verilen sözleri seçimden sonra tutmazlarsa tekrar ipleri çekerler, tutarlarsa da Rusya ile ters düşeceğiz. Orta doğuda yine kullanılacağız, İşsizlik, kriz, hiç birşeye üzülmem, limon satarım gerekirse ama askerimize üzülüyorum, yine masum suçsuz bi haber askerlerimiz canlarıyla odemezler umarım siyasilerin koltuk sevdasını. B.k var geldin 2019.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Beyler aynı dediğim gibi; 31 Aralıktan 2 Ocağa fiili geçemeyecek çok firma olacak, haftasonu millet içini boşaltıp kaçacak demiştim. Bende bugün sabahtan bankayla işim var danışmanlarla görüşücem hepsinde aynı telaş "abi lkusura bakma hiç beklemediğimiz firmalar yürümüş gitmiş, merkez bizden rapor bekliyor"lan zaten her sena aynı mevzu ama bu defa başka. Bu defa çok çok fazlası var çünkü. Demem oki iyi senaryoları bir tarafa bırakın, tabiki ultra felaket senaryolarıda fıss çıkar ama Dolar ve Euro buradan yürümeye başlar arkadaşlar.
YTD
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an yükselişte altın ve dolar, bir miktar bozdurup ekonomik verilerin açıklanması sonrası almım yapıla bilir mi
35 direncine geldik
kırılırsa yukarı hareket onaylanmış olur
40-45-55 var yukarıda
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Tam yazıcaktım siz yazmışsınız. Bankalar ile ilgili şifre o bu sabahtan beri sorun yaşıyorum. Havale emirlerini yeni tamamladım. Birazdan al sat hesabıma geçmiş olacak bir miktar param.
1 hafta ihtiyacım yok. Kısa vadeli al sat fırsatı verir mi gidişat.
30 lardan yakalayamadık ama nereden yakalarsak kardır.
piyasayı kestirmek bana fal bakmak gibi geliyor açıkçası
ben sadece uzun vade beklentileri yönünde teknik işleme döndüm
35ten satar 40tan geri alabilirim sıkıntı yok çünkü yön uzun vadede yukarı bundan eminim..
Valla 5 birim alacaktım bankadan. toplamda 20 birim alacağım gün içinde. 10 defaya yakın ekran hata verdi aldırtmadı. Devamlı kur güncellendi banesi. İşlemleri hiç bekletmedim ona rağmen hata verdi durdu. Böyle bir şeye ilk defa denk geldim. En fazla 2-3 uyarı ile döviz alırdım. Hal böyle olunca daha da artmadan gözü kararttım 10 birim aldım![]()
banka sizin alış satışınıza karışmamalı aslında
sonuçta siz ne kadar çok emir girerseniz onlar o kadar çok kazanıyorlar makas sayesinde
siz 33ten bankadan aldığınızda banka 31 den spottan alıp size satıyor aradaki farkı kar yazıyor
YKB, Akbank, Enpara var bende normalde.
Makas hepsinde fazla
Kuveytürk benim şube midir nedir. Hesap açtım onda.Makas daha az diye onda gerçekleştiriyorum işlemlerimi bugünden ittibaren.
Flood oldu kususra bakmayın.
Bu arada dolar yükselişte. Şu an makas farkını kapattı benim açımdan. Artarsa bir yerlerden kar satışı yapabilirim artık.
Mevduat faızlerı dusuyor dovız ve tl de.
Dovızde yon yukarı onaylandı boyle. MB yakında faız ındırsek mı acaba dıye kamuoyu yoklaması yapıcak.
Eger cıddı tepkı gelırse vazgecıcek,gelmezse guzel secım yatırımı olucak.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)