Peki bilgili abilere 2 sorum var.
1 _ ciddi anlamda abd iran savasi baslarsa dolara etkisi ne olur
2 _ sayin maliye bakanimiz gorevden alinirsa bu pozitif mi yansir?
Burasi cokomelli diyerek nutelladan olduk.
Vallahi 1 haftadir moral felan kalmadi keske oynasaydim.dolar boyle oynak olcaksa surekli.pozisyon acmak en mantiklisi 1 aydir faizdende olduk 6.05 den aldigim dolarda kaldi elimde.Temmuz sicak gecer gibime geliyo mudurun psikolojisi iyi diil gibi konusmalari tavirlari iyice gitti
abdnin bundan önce savaştığı ülkeler hep çıtır çerez zayıf ülkelerdi
iran ciddi anlamda rusya ve çin ile müttefik bir ülke öyle kolay kolay yemez irana müdahele ki öyle bir gücü olduğunu da sanmıyorum
trump laf salatası yapıyordu iran uçağı düşürünce geri adım attı tüm dünya da trumpın bir *** yapamayacağını gördü artık
büyük 2 ülkenin savaşabileceğine pek ihtimal veren birisi değilim bütün dünyada bu kadar nükleer silah varken insanlığı sonunu getirebilirler ben daha çok ekonomik ve soğuk savaşlar olacağını düşünüyorum
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Sayin cokomelli bey savasmayin sevisin taktigi uyguluyo bence bukadar ustune gidilmesi hos degil.hangimiz yatimizda manken konuk etmiyoruz ki.![]()
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Berat doları düşürüceğine özgeyi düşürdü
bitcoin 63000 tl yi gördü
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Gecen sene 600 usd yatirmistim, bitcoin ve 1-2 alt coine, once 800 sonra 250 usdlere kadar dusmustu. Simdi siz yazinca baktim, suan toplam 500usd civarlarindalar. Cikarsam 400usd kadar alirim herhalde.. ciksam mi bilmiyorum, ya da muhtemelen altcoinleri satip herseyi bitcoinde ve tek bir sitede toplayip, tekrar unutacagim
Cok farkli gundemler gelicek.
Tradeciler yasadi yine. Secim belirsizliği kalkti,daha yeni,nurtopu gibi belirsizliklerimiz var ve geliyor...
3 hafta once Berat i yazmistim,simdi ise mhp ile bir catisma çıksa,cikar mi?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)