User Tag List

Sayfa 84/1068 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon
20286 sonuçtan 1.578 ile 1.596 arası

Konu: Dolar / Euro / Pound / Forex / Parite / Bilgi paylaşımı..

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dolar endeksi 99.20!!!

100'ü geçtiği anda kıyamet kopar.

Amerikan Dolar Endeksi - Investing.com

Hehehe
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi ne oluyor tahsilat haftası dışardaydım doları satıyormuyuz düşüyormu çıkıyormu?
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Söyleyim , Ekonomi yönetimi tir tir titriyor... Finansal krize gidiyoruz Fed 12. Ayda artırırsa faizleri işlem tamamdır... Bundan sonra olucaklar ise şu şekilde

Usd Faiz artırımı sonrası - 3.3 - 3.4 Rüyamda görmüştüm bunu
    Varlık fiyatları düşecek - konut,içeride üretilen mallar,otomobil fiyatları (2.el ve) 0 otolar sanıldığı gibi fiyatı yükselmeyecek kardan feragat edicek...
    İstikrarı hak ettiğimiz şekilde yaşayacağız...

Saygılarımla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abd 2 yıllık faizi Tdi sonrası %9'dan fazla arttı!!!...Dolar endeksine dikkat!!! Alttaki linki ara sıra kontrol edin ... Fed çaktırmadan zaten faiz artışı yapmış oldu iyi gelen veriler ile birlikte... Pazartesi günü Faizler yukarı gidicek... Zaten Tdi verisi öncesi bile seçim öncesi durumuna gelmişti faizler... Döviz satımları da hiçbir işe yaramadı sadece Rezervler azaldıki ; Merkez bankası aralıkta fed faiz artırdığında umarım zor durumda kalmaz ama zor..

Amerikan Dolar Endeksi - Investing.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dolar hakkaten sert tepki verdi istihdam verisine. seçim öncesindeki rakama geldi ve 5 günde -15 kuruş/1dolardan tapi oldum.

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3,30- 3,40 hayal değil. Ayrıca piyasada şu an kiminle görüşsem tahsilat sıkıntısı yaşıyor. Herkes alacağının peşinde koşuyor. Şu ortamda konut, araba fiyatlarını arttırsan ne olur arttırmasan ne olur. Alıcı olmadıktan sonra. Ben aksine konutlardaki balonun da bir süre içerisinde söneceğini tahmin ediyorum.

Adamlar binayı yapıyor , 10 dairenin 3 tanesini sattı mı zaten masrafını çıkarıyor , kalanı satılsa da satılmasa da olur mantığı ile yüksek fiyat çekip yatışa geçiyordu. Zaten faizler de yükselirse kimse konut kredisi de almaz. Nakit para ile konut alan sayısı da çok değil.

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Pazartesini ön görebilen var mı şuanda?
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barisy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3,30- 3,40 hayal değil. Ayrıca piyasada şu an kiminle görüşsem tahsilat sıkıntısı yaşıyor. Herkes alacağının peşinde koşuyor. Şu ortamda konut, araba fiyatlarını arttırsan ne olur arttırmasan ne olur. Alıcı olmadıktan sonra. Ben aksine konutlardaki balonun da bir süre içerisinde söneceğini tahmin ediyorum.

Adamlar binayı yapıyor , 10 dairenin 3 tanesini sattı mı zaten masrafını çıkarıyor , kalanı satılsa da satılmasa da olur mantığı ile yüksek fiyat çekip yatışa geçiyordu. Zaten faizler de yükselirse kimse konut kredisi de almaz. Nakit para ile konut alan sayısı da çok değil.
    Konut fiyatlarında balonuda Fed yarattı aslında , Dünyaya bol para dağılınca emtia fiyatları fırladı... Enflasyon vs. Hikaye Fed'in derdi kesinlikle bu değil., Fed'in derdi oluşan balonu çaktırmadan az az indirmek yani zorundalar... Konut fiyatları düşecek o kesin ... Reel sektör zaten krizde bankalar bile tonla şube kapattı ve eleman çıkartıyor , asıl sorun şimdi başlıyor Fed yetkilisinden bir tanesi faiz artırımının Aralıkta %80 ihtimale çıktığını söyledi ve bence yapacaklar zaten bu gelen verilerle Abd faizleri an ve an artıyor ben biliyorumda bunu Fed bilmiyormu sizce? Reel sektör krizinden Finansal krize gidiyoruz (Bankaları kapsayan bölümü) ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş bende Pazartesi %1.15 den konut kredisi kullanıyorum iyimi Napalım evi kaçırmamak gerekiyordu. Şimdi faizler artacakmı azalacakmı?
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaş bende Pazartesi %1.15 den konut kredisi kullanıyorum iyimi Napalım evi kaçırmamak gerekiyordu. Şimdi faizler artacakmı azalacakmı?
    Kredi ile konut almak akıllıca,, Hatta alabiliyorsan 10 yıl vadeyle al ki para pul olsun... Faizler artıcak bence elini çabuk tut

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bencede mantıklı ama garanti gelirin varsa mantıklı Tarkan abi, iş ve kazandığın para riske girecekse endişen varsa girme kriz vs ortamında.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nakit para bağlamak akıllıca değil ama Banka kredisi ile akıllıca .. Neden Çünki Tl'nin çok daha fazla değer kaybedeceğini artık sağır sultan duydu... Kaldıki Yükselen dolar otomatik olarak içerideki faizleri artırır.. Siz artırmaz iseniz Piyasa artırır... Merkez bankasına hata yaptırılmasa idi bugün bukadar zor durumda olmayacaktık , Merkez bankası avans veren motora avans verdi faizleri indirerek, öyle olunca faizler inmek yerine çıktı.. İşte bütün olay bu ; Hukukun olmadığı bir yere para gelmez çünki gelen paraya el koyabilirsiniz diye korkar , büyümenin olmayacağı yerede para gelmez neden çünki insanlar işsiz kalıp size olan borcunu ödemeyeceğinden....

Mogadişhu'dan bildirdim...

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugun tsi 16.30 tdi açıklanacak...8 olası ıhtimalin 5 tanesi olumluymuş,ondan ziyade işsizlik verisi de çok önemli,veriler olumlu gelirse faiz arttırımı için yeşil ışık yanması baya bi olası.. gelmesse doları olana geçmiş olsun..

Dolar/euro parite olumlu gelmesi halinde 1.0720 yada daha altı muhtemel..olumsuzu düşünmek istemiyorum... hissiyatına güvenen 16.30 a kadar kararını iyi vermeli.. yaaa it gibi para kazanıcak millet ya da kaybedicek... make your choice loooo
    Ne demiştim 1.0720 miiiiiii bu arada hayvan gibi kaldıraçla sell yapıp paranın ırzına geçen varmı ? Varsa beraber miami yapalım ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne demiştim 1.0720 miiiiiii bu arada hayvan gibi kaldıraçla sell yapıp paranın ırzına geçen varmı ? Varsa beraber miami yapalım ?
    Şimdi yazıcaktım buraya , Hakotech ve ZX-636'dan parite yorumu rica ediyoruz diye.. Demo hesabında paranın A...dum (İkiye katlandı param)...Gerçekte ise hafta başında aldığım dolarlardan epey kar ettim.,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bencede mantıklı ama garanti gelirin varsa mantıklı Tarkan abi, iş ve kazandığın para riske girecekse endişen varsa girme kriz vs ortamında.
    Eğer almazsam daha fazla risk alıcam. Yengen beni keser "alacaksın" diyor başka bir şey demiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vectra-tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi yazıcaktım buraya , Hakotech ve ZX-636'dan parite yorumu rica ediyoruz diye.. Demo hesabında paranın A...dum (İkiye katlandı param)...Gerçekte ise hafta başında aldığım dolarlardan epey kar ettim.,
    Ben hafta başı düşüş devam edermi diye almayanlardan oldum bu defa. Ama en azından seçim haftası 2.86 dan aldığım doları zararla satmak durumunda kalmayacağım. Darısı sırasıyla 2.90 ve 92 den aldıklarımın başına.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Faiz artirmalari gerekicek ama dolarin suan deger kazanmasina birsey yapamiyacaklari ve ihtacaat icin iyi oldugundan bir sure bekliyebilirler.
    Beklenen oldu,aralikda vazelin gerek bizimkilere...
    Buarada istikrar diyorlardi,oy verdik dolarindusurduk diyorlardi,eee? Daha 1 hafta dolmadan eski yerinde hersey...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi çok iyi oldu... Müstehak diyorum başka birşey demiyorum... Son 100K bi döviz ödememiz var oda 3-4 ay öncesinden verdiğimiz siparişlerin ödemesi , ondan sonra dolar alımına devam edicem uygun aralıkları yakalamaya çalışarak ama yurt dışına yollamayacağız... Burada yazmıştım karar aldık stok azaltıyoruz nakite geçiyoruz... Fed aralıkta faiz artıracak beklentisi ile piyasaları test ediyorlar şu anda faizler zaten sözlü yönlendirme ve Tdi ile artıyor... Parite sanki Usd lehine değer kazanıcak gibi gözüküyor.. 11 ve 12. Ay zaten dövizin en çok lazım olduğu dönem...

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vectra-tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla abi ben yukarda aslında belli etmiştim ama kimsenin hesabına karısamayacagım için net yazamıyorum.. ben sell yaptım,verilerde harika geldi.. 16.30 da acıklanmasıda ayrı bı güzel oldu.. saatlerımızın amk tüm yapım ekıbının elıne saglık pazartesi düşüsğn süreceğine inanıyorum..zira piyasalar fed için zaten almış olduğu gazı spekülatif çıkara dönüstürüp ortalıgın anasını aglatıcaklar kanaatindeyim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)

Bu Konudaki Etiketler