3,55 beklentısını gecen hafta ustu kapalı yazmıstım,cok oncede 3,65...
Suan pıyasada baskı var,akarken doldurun. Sonrası allah kerım...
3,55 beklentısını gecen hafta ustu kapalı yazmıstım,cok oncede 3,65...
Suan pıyasada baskı var,akarken doldurun. Sonrası allah kerım...
SPK'nın bugün itibariyle yaptığı tebliğ..
Mantıklı bulduğum kadar bir o kadar da mantıksız bulduğum eylem.Kaldıracı düşürüp minimum fonlama 50.000 bin türk lirası ve eşleniği döviz kadar saçma bir kısıtlama olamaz.
%80 zarar %20 kar tablolarının döndüğü piyasada aşırı acımasız bir kısıtlama olmuş
ALTIN güzel alım fırsatı verdi bugun
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Arkadaşlar uzun zamandır takip edemiyorum , uzun sure bozdurmamak üzere dolar alınır mi yoksa daha da beklemek gerekir mi alim yapmak için ?
Arkadaslar sahsim adina yazayim; bir cok kisi alinti yaparak yada mention yaparak,satalim mi alalim mi diye soruyor... Hatta bir cok arkadasim da PM yaziyor. Cevap vermeyince kiziyorsunuz belki...
Buna cevap vermek cok zor,zaten kanunen de yasak. Bakin sahsi yorumlarimi yapiyorum. Orada yazanlari nasil algiliyorsaniz ona gore al sat yapin. Ben olsam soyle yapardim yada yaptim yada bekliyorum derim,fazlasi degil.... Zaten hava puslu,herkesin asiri dikkat etmesi gereken zamanlar. Kimsenin kaybetmesini istemem...
Yabancı yorumlarına gerek yok
$\Tl 3.82 ken yazmıştım bu yıl 3.45-3.50 seviyesinin görülmesini bekliyor €/TL için 1.05 parite ile çarparsak zaten yaklaşık 3.60-65 e gelir
Dolar 3.65i gördü. Ne dersiniz bugünkü toplantı sonrası daha da düşer mi güzel bir alım fırsatımıdır
Murat abi dolar düşüşte iken merkez 3.88 öngörusu yapti geçen aynısını yapınca dolar yukseldi simdi düşüşte nasıl bir film bu
12 ocakta demişim. Hatta selçuk abi 80 den gircekti dolar değil altın diye diretmiştim.Kıymetimi bil abiReferanduma kadar rota belli.
@STP
Garanti 11,60 dan anlaştım bu ay için vadeli olarak
Doların düşmesi benim işime gelir ama ben 3.00 altına gelmesinin artık imkansız olduğuna inanıyorum
Anketler ne olursa olsun erken seçim kararı alınacaktır diye düşünüyorum
Siyasi belirsizlikle piyasalar gevşemesi mümkün değil gibi
Yatırım olarak vadeli yada altın taraftarıyım
Bist de sadece Dohol
Ytd.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
12 ocaktan sonra dolar ıkı kez rekor kırdı,bıl ıstedım...
3,88 tahmını gayet dogal ancak bu tahmınler pek tutmaz.
Pıyasa zaten cokk sıg,cokk cabuk yukarı asagı oynuyor.Suan hukumet tarafından planlanmıs bır dusus var,amacda bellı.
Bunun haberını 28 ocakta aldım.ozaman dolar tarıhı zırvesındeydı.ertesı gun buraya yazdım.Cok onemlı bır yavsAKdan duymustum...
Bende ona gore pozısyon aldım,Allaha sukur zararımı cıkardı.(3,07 den bozmustum malesef) hatta suan kardayım,essegımı bulmus gıbı sevınclıyım...
Ben olsam 3,55 hedef ancak ben beklermıyım?Bu sevıyelerden pacal yapamaya baslardım...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)