Kendime göre yüklü dolar alımına geçiyorum. Bundan 4 ay önce Amerika dan ithalatım için 3.83 den almışım. Şuan alacağım dolar kuru bile ciddi daha düşük
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Dolar sabahtan bu yana dahi %1 artış verdi. Herkes pozisyonunu almaya başladı. Türk parasına güven zaten %0. Bir yatırım aracı değil olarak görülüyor TL de pozisyon almak.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bu arada edit yapamadığım için cümlemin sonunu düzelteyim TL de pozisyon alın gibi olmuş. Tam tersi
Yani ben uzun vadeli birkaç aylık yatırım yaptığım için dolara geçiyorum şimdilik. Yani Evet çıksa düşüş yaşanır ve sonra yavaşça artar, hayır çıkarsa zaten uçar gider dolar *****. Vakit var ve ithalat yaptığım için kumarımı Doların bu seviyesinden yana kullandım.
Niyeyse bu gibi durumlarda hep şu taksici ve ceo hikayesi geliyor aklıma
Görünen o ki herkes dolar fırlayacak diye düşünüyor
Bugüne kadarki tecrübeler ise genelde herkesin beklediği değil tersi olur diyor
Bence bugünkü yükseliş risk almak istemeyen traderların pozisyon kapaması yani kar amaçlı değilde yüksek riskli ortamda gemide bulunmak istememesi.
Bakalım görelim
Tl özelinde dusunmemek lazım bence ,80 seviyesinden gelen bir $ endeksi var , bugün paskalya tatili olduğu için yükseliş çok sınırlı oldu bence , ptesi de keza tatil salı günü çok hareketli olacak diye düşünüyorum , Türk CDSlerini takip etmenizi tavsiye ederim herkese
slowest tsi of cosmos
nihayet biri paskalya olduğunu hatırlamış bekledim bekledim biri yazar diye.. bugün paskalya geçen 11 de pesah bayramı vardı .. yani şu sıralar doların düşük olması çok doğal.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Neler oluyor![]()
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)