Ben şöyle düşünüyorum şimdi
Bu ülkeyi bir güzel soydum soğana çevirdim
Dolardan bir taklayı nasıl yaparım
Faiz arttırcam derim dolar düşer toplarım aşağıdan
Sonra aynen devam derim dolar zıplar çıkarım dolardan
Mb tekrar faiz 1000 puan arttırcam mesajı verir düşer yine
Böyle yapardım sanırım
Neden olmasın ki![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
evet abi bir özeleştiri bekliyorum bende senden
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Rebel hepsine cevap vereceğim ancak Dolar 7 tl olacak diyen Erol Mütercimler paylaşımımı, 3X iken 4 tl, 4X iken 5 Tl vs. Vs. Bunları da ekleseydin keşke.. Ben kibirli birisi değilim öncelikle belirteyim ve kin de tutmam.. Birisi burda bilgisizsin her konuda yarışırım demiş elbette ona sinirlendim ama öylesiyle vakit kaybedecek değilim.. Akşam / gece yazacağım.. Dün yoldaydım ssdece son sayfalara baktım o sebeple görmedim yazılarınızı çünki döviz ani yükselince bir anda konu 5 sayfa birden gidiyor.. Yani kaçtığımdan değil
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
abi ben sana kaçarsın falan anlamında bir şey söylemiyorum
saygısızlığa gelecek şeyler de yazma niyetinde değilim
ama burada verdiğin bilgilerin altı boş yanlış yönlendiriyorsun diyorum
piyasada duygulara yer yok sen 4.88 olsun ülkemiz rahatlasın istiyorsun belki ama kimse sana o kıyağı geçmez
heleki sen bütün ihalelerini dolar üzerinden garantiliyorsan kim doları neden düşürsün?
biraz daha geniş çapta bakalım diyorum
burada erol mütercimlere yazılanları da biliyorum
bende o videonun altına "gayet gerçekçi" diye bir yorum yapmıştım onu da bulabilirim kimlerin karşı çıktığını da
neyse bloomberg açın ben bir süre yokum..
Abi kusura bakma insanların akıllarıyla dans etmeye çalışırsan bilgisizsin cümlesini de duyabilirsin. Hakaret kelimesi değil sonuçta sen de ona benzer bir kelimeyi bana söyleyebilirsin.
Aylardır bitmek tükenmek bilmeyen insanların hataya düşüp yanılmaları hakkında öngörün var. Bu artık abi,dost uyarısı olmaktan çıkıp , insanların yanılmasını ve hataya düşmesini bekleyerek bununla gururlanma derecesine yaklaştı. Ben dolar euro düşsün diye dua'ya yatmış adamım keşke 1 dolar'a düşse 1.5 seviyelerini görebilsek.
Yani karşında ki çoğu insan aptal olmadığı için söylediklerini okuyunca şaşırıp sinirleniyor. Gökten zembille bir şeyler inse 2-3 seviyelerine düşse çok geçmeden tekrar aynı yüksek seviyelerine geri dönecektir bu Allah'ın emri değil gören gözlerin ve ekonomi istatistiklerinin emri sen ters köşe olma sonra.
Üretmezsen,hatalarından ders çıkarmazsan bir gün gülersin öteki gün ağlarsın. Gün gelmiş yüzünü gülümsetecek bile sebep bulamazsın. Saygılar
imzasız..
%24 çok iyi
Gooooolll , karambolde önüne düşen topa sert bir şekilde vuran oyuncu topu ağlarla buluşturduktan sonra , formasını çıkarıp taraftarlara koştu;ama bu hareket hakemin gözünden kaçmayarak ikinci sarıdan kırmızı kart gören oyuncu saha dışına gönderildi.
imzasız..
Şu an 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 konuk)