User Tag List

Sayfa 612/1068 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon
20286 sonuçtan 11.610 ile 11.628 arası

Konu: Dolar / Euro / Pound / Forex / Parite / Bilgi paylaşımı..

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi inan söylediğin hiç bir şeyin bir geçerliliği yok
    dün burada senin 1 ay önceki öngörülerini de yazdım cevap vermedin
    aç460. sayfadan itibaren kendi yazdıklarını bir oku
    hala haklı çıkmışsın gibi ben demiştim demek için fırsat kolluyorsun
    inan dolar 3 lirayada düşse bunun senin öngörünle bir alakası olmayacak
    yıpratma artık kendini

Az sonra yola çıkacağım.. Akşam cevap yazacağım..
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben şöyle düşünüyorum şimdi

Bu ülkeyi bir güzel soydum soğana çevirdim

Dolardan bir taklayı nasıl yaparım

Faiz arttırcam derim dolar düşer toplarım aşağıdan

Sonra aynen devam derim dolar zıplar çıkarım dolardan

Mb tekrar faiz 1000 puan arttırcam mesajı verir düşer yine

Böyle yapardım sanırım

Neden olmasın ki
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

excellency23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jeffy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bu ilk cümleyi merak ediyorum..

Tesadüfmü?

Faiz arttırımı beklenirken ülkenin CB sinin açıklamadan 2 saat önce çıkıp böyle bir konuşma yapmasının mantığı nedir? Ne yapmak istemektedir? Nasıl bir düşünce yapısı bunu yaptırır? Doların 2 saat için kazandığı 20-30 kuruştan kimlerin nemalanması sağlanmaktadır?
    tesadüf bence. yillardir söylediklerini tekrar ediyor. kesin olarak inaniyor hakli olduguna. londrada yatirimcilarin karsisinda ayni seyleri söyleyen adam merkez bankasinin kararini mi takacak?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vectra-tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Altın için az bir zaman kaldı.. Daha önce yazmıştık Abd'den peşpeşe kötü veriler gelicek diye ve gelmeye başladı bile.. Trump ektiğinin meyvelerini toplamaya başladı bile, Çin bugünde vergi açıkladı Abd için.. Abd'nin kuduz köpek gibi saldırması agrerifleşmesi Abd devletinin artık gerileme devrine girdiğini çok iyi bildiği için.. Altının çıkarma maliyeti 1150 Usd zaten (Ons) Dolar alanlar karda olduğunu sanıyor halbuki diğer paralara bir baksalar anlayacaklar.. Şimdi herkes bir enstrümandan bezmeye başladıysa bilki onun sırası gelmiştir.. Az sabır... Patlıyacak a... Kodumun Abd'si.. İnşallah bir an önce siyasi istikrarsızlık başlar ve Altın uçar hemde biz azda olsa nefes alırız..
    Kurban Bayramı öncesi düşeceğini düşünüyorum.. Abd'den gelen son veriler kötü ki Altın yukarı gitmeye başladı ve şunu samimi olarak söyleyeyim Abd'nin de sonu hiç iyi olmayacak ekonomik anlamda.. Başına getirdikleri sarı yavşak her yerle kavga ediyor Ambargo koyuyor orayı burayı tehdit ediyor ki böyle bir ülkenin parasına yatırım yapılamaz.. Bizde ise Döviz talebi düşmüş durumda çünki ithalat pahalandı.. Altın 1800 Usd'lerden 1.090 Usd lere gelip Trumpın manyaklıkları ve Kuzey Kore ile 1.350 usd'ye gidip ortalığın yatışması ve Abd'nin çok hızlı faiz artırımı yapacağı beklentisi ile 1.214 usd'lere geldi.. Yakın zamanda Trump manyağı yine gericektir sağı solu, önümüzdeki global krizde Altın 2.000 Usd'leri gericektir.. Altın almak istemeyenler için Aselsan hissesi çok sağlam bir yatırım aracıdır ancak hem Altın hem Aselsan kısa vade aracı değildir.. İlla Dolar alınacaksa veya işi gereği dolar almakta zorunda olanlar için yakında bir fırsat gelicektir..
    Şu anda Abd ile görüşmeler yapılıyor arka planda.. Hakan Atilla Papaz takası ve Halkbank'a cezanın cüzi bir miktarda olması.. O sebeple şahsi fikrim ben olsam beklerim, Döviz almadan önce bir daha düşünürüm çünki 5.1 Liradan Dolar almak için mangal yürekli olmak gerek.. Yani kısaca Devletin boş duymadığını birşeyler planladığını düşünüyorum ancak takdir sizlerin.. Kurban bayramı öncesi Döviz borcu olanlar için bir fırsat geleceğini düşünüyorum.. Tabi herşey olabilir yanılabilirimde ancak şuna eminimki 4 liralara tekrar düşmesi gerekiyor düzeltme babında.. Unutmayın Dolar çıkarken panikle alınmaz düşerken kademeli alınır altın kuraldır bu..
    4 tl'ye değil, 4.XX'lere gelicek diyorum.. Kaldıraçlı işlemler ile 1 milyar usd ile100 milyar hatta 300 milyar usd 'lik hacim oluşturulur.. Dolayısıyla 4 tl yapmak isteseler 100 Milyar usd' ye ihtiyaç yok aslında..
    Seviye olarak kastım 4.88, bir ihtimal ise 4.82 ancak 4.82 kolay değil elbette.. Ben sadece Döviz kuruna bakmıyorum, faizleri hesaba katınca Tl tarihi düşük seviyede.. Abd faizleri 2000'lerde %4.5 civarıydı şimdi ise 3'ü hala geçemedi.. 2000 öncesi Abd faizleri %5.5 - 6 arası idi.. Benim fikrim önce bir düşüş olacak, borcu olan için Kurban öncesi kapama fırsatıdır bu.. Sonra sene sonuna kadar yükseliş.. 4.00 Tl imkansız değil ancak çok çok zor.. Ancak 4.8X'ler sanıldığı kadar zor değil.. Farz edin kur 4.5'ye indi, ucuzmu sizce? Anasının hörrkesi o seviye bile
    Paraya uzun süre ihtiyacınız olmayacak ise dövizin gevşemesini bekleyim Gram altın.. Sabır etmeyi becerirseniz ihya eder.. Ben Altındayım parça parça toplamaya devam ediyorum, ilk defa ek olarak Aselsan hissesi alacağım.. Borsada tek alacağım hisse bu.. Birşey düşerken alınır ki tl yerlerde sürünüyor.. Şayet iddia edildiği gibi Hakan Atilla Papaz karşılığı salınırsa Borsa uçar Döviz çakılır.. O sebeple hiçbir zaman tek parçada işlem yapmayın Kademe kademe.. Hakan Atilla salınırsa oluşacak kısa süreli iyimserlik alım fırsatıdır elbette..
    Rus uçağı düşürmüş milletiz, Darbe atlattık, her yerde bombalar patlıyordu birkaç sene önce çözüm süreci denen ucubeden sonra.. 1000'in üzerinde şehidimiz var..

Abd ile yeni dalaşmıyoruz, Obama beyzbol sopası gösterdiği gün başladı sürtüşmeler.. Yeni Afrin'e girdik Abd'nin bir sürü planı çöp oldu.. Halkbank davasıydı oydu buydu derken sayamayacağım kadar olay oldu..

Vel hasıl son olarak şimdi Trump İran ambargosuna katılmayan bedelini öder dedi az önce.. Yani bizi kast ediyor, ümitliyim çünki Akp'li olmamakla beraber Devletime güveniyorum.. Defalarca bu tarz olaylar sonrası panikle dolar alıp aylarca taşıdı pekçok insan.. Yine aynısı olucak Allah'ın izniyle o sebeple merak etmiyorum, Dolar mutlaka 5in altına gelicektir sadece zamana ihtiyaç var biraz.
    2 Gün içerisinde Türk heyeti Abd'ye görüşmek için gidiyor.. İnşallah terste kalmazsınız
    Az sonra yola çıkacağım.. Akşam cevap yazacağım..
    evet abi bir özeleştiri bekliyorum bende senden
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rebel hepsine cevap vereceğim ancak Dolar 7 tl olacak diyen Erol Mütercimler paylaşımımı, 3X iken 4 tl, 4X iken 5 Tl vs. Vs. Bunları da ekleseydin keşke.. Ben kibirli birisi değilim öncelikle belirteyim ve kin de tutmam.. Birisi burda bilgisizsin her konuda yarışırım demiş elbette ona sinirlendim ama öylesiyle vakit kaybedecek değilim.. Akşam / gece yazacağım.. Dün yoldaydım ssdece son sayfalara baktım o sebeple görmedim yazılarınızı çünki döviz ani yükselince bir anda konu 5 sayfa birden gidiyor.. Yani kaçtığımdan değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rebel hepsine cevap vereceğim ancak Dolar 7 tl olacak diyen Erol Mütercimler paylaşımımı, 3X iken 4 tl, 4X iken 5 Tl vs. Vs. Bunları da ekleseydin keşke.. Ben kibirli birisi değilim öncelikle belirteyim ve kin de tutmam.. Birisi burda bilgisizsin her konuda yarışırım demiş elbette ona sinirlendim ama öylesiyle vakit kaybedecek değilim.. Akşam / gece yazacağım.. Dün yoldaydım ssdece son sayfalara baktım o sebeple görmedim yazılarınızı çünki döviz ani yükselince bir anda konu 5 sayfa birden gidiyor.. Yani kaçtığımdan değil
    abi ben sana kaçarsın falan anlamında bir şey söylemiyorum
    saygısızlığa gelecek şeyler de yazma niyetinde değilim
    ama burada verdiğin bilgilerin altı boş yanlış yönlendiriyorsun diyorum
    piyasada duygulara yer yok sen 4.88 olsun ülkemiz rahatlasın istiyorsun belki ama kimse sana o kıyağı geçmez
    heleki sen bütün ihalelerini dolar üzerinden garantiliyorsan kim doları neden düşürsün?
    biraz daha geniş çapta bakalım diyorum
    burada erol mütercimlere yazılanları da biliyorum
    bende o videonun altına "gayet gerçekçi" diye bir yorum yapmıştım onu da bulabilirim kimlerin karşı çıktığını da

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse bloomberg açın ben bir süre yokum..

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi kusura bakma insanların akıllarıyla dans etmeye çalışırsan bilgisizsin cümlesini de duyabilirsin. Hakaret kelimesi değil sonuçta sen de ona benzer bir kelimeyi bana söyleyebilirsin.

Aylardır bitmek tükenmek bilmeyen insanların hataya düşüp yanılmaları hakkında öngörün var. Bu artık abi,dost uyarısı olmaktan çıkıp , insanların yanılmasını ve hataya düşmesini bekleyerek bununla gururlanma derecesine yaklaştı. Ben dolar euro düşsün diye dua'ya yatmış adamım keşke 1 dolar'a düşse 1.5 seviyelerini görebilsek.

Yani karşında ki çoğu insan aptal olmadığı için söylediklerini okuyunca şaşırıp sinirleniyor. Gökten zembille bir şeyler inse 2-3 seviyelerine düşse çok geçmeden tekrar aynı yüksek seviyelerine geri dönecektir bu Allah'ın emri değil gören gözlerin ve ekonomi istatistiklerinin emri sen ters köşe olma sonra.

Üretmezsen,hatalarından ders çıkarmazsan bir gün gülersin öteki gün ağlarsın. Gün gelmiş yüzünü gülümsetecek bile sebep bulamazsın. Saygılar
    imzasız..

excellency23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6,12.........

CEMAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CEMAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana reisi ikna etmişler gibi geldi.

ilk kez israf ekonomisi bırakıyoruz, tasarrufa geçiyoruz, başlanmamış projeleri bekletiyoruz dedi.

faiz konusuna başlamadan önce banka bağımsızdır kendi kararını kendi alır dedikten sonra giydirmeye başladı.

Faizi ben istemedim onlar arttırdı demek için yaptığını düşünüyorum. Nasıl ki dış güçler ülkemize saldırıyorsa , yeni hedef mb olacak.

Büyük faiz artışı için ikna edilmiş olabilir. Bu sadece benim düşüncem.
    demiştim.

terste kalanlara geçmiş olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaldıki Cb uzun zamandır konuşmuyor da bugün konuşması tesadüfmü hemen ppk öncesi? Konuşarak Dolar yükseliyor ordan boşaltırsa ve peşine Mb faiz artırıp önümüzdeki ayda aynen devam edeceğim derse sizlere yazık olur..
    Gooool.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    %24 çok iyi

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Oha 625 puan artmış. Ben şok

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gooooolll , karambolde önüne düşen topa sert bir şekilde vuran oyuncu topu ağlarla buluşturduktan sonra , formasını çıkarıp taraftarlara koştu;ama bu hareket hakemin gözünden kaçmayarak ikinci sarıdan kırmızı kart gören oyuncu saha dışına gönderildi.
    imzasız..

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ters köşe geldi herkese bol şans

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi daha uzun süre beklememiz gerekli

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ben size 6.70 te satın dedim dinlemediniz
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi bu faiz oraniyla kir yaklasik olarak nerelere oturur?
    If you have no LAG, you have no turbo..

CEMAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 lira ile dibi gibi.

bir yarım saat bekleyin piyasa düzelsin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 konuk)

Bu Konudaki Etiketler