Dolar Euro da şuan
Yurtdışından fonlara gelen para satılıyor piyasaya
Kur bunlar sayesinde zinginleniyor şuan
Seçimlere kadar
Ben böyle okuyorum şuan piyasayı.
Ekonomik buhran henüz başlamadı.
YTD.
Dolar Euro da şuan
Yurtdışından fonlara gelen para satılıyor piyasaya
Kur bunlar sayesinde zinginleniyor şuan
Seçimlere kadar
Ben böyle okuyorum şuan piyasayı.
Ekonomik buhran henüz başlamadı.
YTD.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Herkesın beklentısı gerceklesmez,bu bılınen gercekdır.
Zaten ekonomının carkları durmus durumda,bundan daha kotusu zor. Etkılerını heryerde hıssedıyoruz. Secım belırsızlıgı kalktıgında,pıyasaya para gırebılır,bılgınız olsun....
Aynen şuan herkeste seçimden sonra 6-7 lira olacak parayı bulacağım havası var eğer çıkmazsa panikle neler olur bilemiyorum birde seçim İktidar için başarılı geçerse sıcak para girişi sağlanırsa dahada karışır ortalık şuan dolar herkesi bi süre daha ters köşe yapacak gibi duruyor venezuela suriye abd türkiye polemikleri belki biraz belirleyici olursa erkene çekebilir çıkışı
Ben de benzer şekilde düşünüyorum, yaşayacağımızı zaten yaşadık.
"Yılbaşından sonra 10" diyorlardı, olmadı, seçimden sonraya attılar. Yumuşadı, 6-7 oldu![]()
Bence piyasa öyle baskıymış, seçimmiş bilmemne dinlemez. 10-6-7 olacaksa olurdu şimdiye kadar. Yani tam 31 Mart'a kadar mı ayarlanmış tüm kaynaklar da tam seçime kadar idare edilip sonra patlayacak? Bu bana mantıklı gelmiyor.
Bir de bu argümanlar sanki 4 sene sonra veya herhangi bir olumsuz durumda erken seçimdi şuydu buydu tarzı işler olmayacakmış gibi lanse ediliyor. Yani adamlar "şu seçim geçsin de, ne olursa olsun" dese bile 4 sene sonraki seçim için şimdiden çalışmak zorundalar. Haliyle şimdiden de bir şeyleri düzeltmeleri gerekiyor ki batırmasınlar. Ben hiçbir partinin veya iktidarın bu anlamda "dur şunu da bi geçirelim, sonra ne olursa olsun" şeklinde düşündüğünü, düşüneceğini veya böyle bir lüksü olduğunu sanmıyorum.
Ha, böyle düşünüyorlarsa gerçekten, bir sonraki seçimi kaybedeceklerini kabul etmişlerdir demektir, ki sanmıyorum![]()
YouTube
ızleyın musaıt zamanda
bu iş bana kazandırmadı, daha doğrusu soktuğu stres kazandırdığına değmedi![]()
iyi emek, takip, tecrübe bir çok argüman var en önemlisi zaman lazım bende o yok.
kar düşünmüyorum zararı kurtarıp daha da girmiycem gibi o sebele aşağıdaki rakamlara göre çıkmak için az daha sabretmeli midir? aman aman aciliyeti yok
5,53 - usd
6,315 - eur
227,68 - altın
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
@ormancı kısmen katılıyorum ama secım ıcın de bır cok seyın baskılandıgı acık.
Yanı kaynagı belırsız sıcak para gırısı rekor kırıyor,neden? Turkıye yı kara para aklama merkezı yapmanın anlamı nedır? Bunun ceremesini ılerıde cekecegız.
Millet dıyor kı,yeter kı dovız gırsın,gerısı benım ıcın onemsız. Yanı kızım ****** ama eve para getırıyor demekle aynı sey.
Ulke nasıl duze cıkar,ureterek. Uretım ıcın son 5 yılda bu ıktıdardan bırsey gordunuz mu? Hayır...
Hersey gunu kurtarmak ıcın yapıldıkca,daha da kotuye gıdecegız.
Yanı 31 mart sonrası bırsey olmayacak ama devam eden gunlerde her gecen gun,dıgerınden kotu olucak....
Seçimden 15 gün önce belli bir miktar para gelecek 1 sene kadar o paraya ihtiyacım olmayacak siz olsanız o parayı tl faizine mi yatırsınız dolar mı yaparsınız? Herkes dolar seçimden sonra 6 tl yi geçer diyor ihtimal var mı?
5.280 gelirmi?
Fikri olan var mı??
İyi düşününce piyasa düzelmiyor.
Şuan Venezuela altını ülkemize kaçırılıyor.
Katar bizim üzerimizden ticaretini yapıyor
Bizde giren altın dolarla piyasayı tutuyoruz.
Başka ne yapıyoruz.
Hiçbir şey
Seçime kadar tanzimle nabız düşürmeye çalışıyoruz.
Göz boyamadan başka birşey yok
Ben seçimden sonraki süreçte çok sancılı olacağını düşünüyorum.
İyi giden birşey yok
Kandırılan bir millet var.
Yaprak kipirdamiyor piyasada.
Herkes vadeliye dolara gömmüs bekliyor
Not:Evliya sen benim mesajimi begenmedin de gerçeği elbet goruceksin güzel kardeşim bir gün...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Ulusoy'a iflas kararı verilmiş.
"Mahkeme, davacı şirket Ulusoy Ulaşım'ın kesin mühlet talebini reddederek, şirketin 20 Şubat 2018 saat 16.14 itibarıyla iflasına karar verdi."
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Ülkenin ekonomik ve siyasi gidişatıyla ilgili fikirlerimiz paralel de olsa, 'bankada paranızı tutmayın' vs gibi yorumlarınızı çok sığ buluyorum. Aynı şekilde geçen sene de burda bazı arkadaşlar kasım ayında doların 10 TL olacağıyla ilgili varsayımlarda bulundular, tutmadı. Lütfen bir yorum yaparken teknik verilerle destekleyerek yorum yapın. İnsanları yanlış yönlendirip, bu şekilde bir algı oluşturmak acaba bitcoin olayındaki gibi kendi çıkarları doğrultusunda pozisyon alıp insanları manipule mi ediyor kaygısına düşürüyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)