günaydın
kur bir yükseliş trendine girmiş gibi görünüyor haftalık bazda 29 altı kapatmazsa gelecek hafta yukarı beklentisi artabilir
tabi burada borsanın 100bini aşağı kırması da tetikleyici olacaktır
kurda 29 bistte 100bin takip edilmeli
günaydın
kur bir yükseliş trendine girmiş gibi görünüyor haftalık bazda 29 altı kapatmazsa gelecek hafta yukarı beklentisi artabilir
tabi burada borsanın 100bini aşağı kırması da tetikleyici olacaktır
kurda 29 bistte 100bin takip edilmeli
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Bugünkü kurlardan euro ya girilir mi?
İhtiyacım olmayan bi tutar..
düşüş trendine girdiğini nereden çıkarttınız?
gram altın hesaplarken 2 ülkenin durumunu takip etmeniz lazım abd ve türkiye
abdde dolar gevşerse ons altın artar yani dxy/ons takip edilmeli
trde küresel olaylar dışındaki taleplerde de dxy düşerken dolart/tl artış gösterebilir
yani gram=ons.usdtry
ama basit tabirle trde dolar artarsa gram altın da artar
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Altinda kar satisi zamaniydi. Almak suan icin erken.
Ama belirleyici ulkelerin dis politika hamlelerini takip etmek gerek. Ve ons olarak islem yapin. Gram altin ciddi deli eder adami.
Bu f35-s400 konusunun haftaya biraz daha alevlenmesini bekliyorum.
Ayrica akp nin kendine magduriyet devşirmesi gerek, ***** secimler yaklasti. 2018 mayis-temmuz arasinin bir benzerini bekliyorum.
Yukarida ki yıldızlı bölüm maaluum,neden bu kelime kifir muamelesi görüyor.
Ayrica giren bu kara paranin secimden once bir miktar sahibine donecegini düşünüyorum (gecen sefer ki gibi)
Cumhurbaşkanının açıklamaları 5.250 yapar mı yada daha üstü altı?
Benim çocuk erken oldu ne tv ye tam zamanlı bakıyorum ne borsa alarmlarımavarmı köklü değişiklik
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
işler kesat galiba![]()
Dr.ECU
Bugun piyasalar sakindi. Kgf nin daha farklisi gelicek.
Secimden sonra ekonomi iyilesicek diyen sahtekar bir dusunce yönetiyor. Yorumlamak cok zor,ben olsam ihtiyatli davranirim...
Aramızda tfx kullanan varsa usd ve euro nun alış satış kurlarını bildirebilir mi? Tfx alim için alt limiti 250 usd yapmış sitesinden gördüğüm kadarıyla.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)