4.88 TL Club Selamlar burdan
5.30 TL İnvesting Club üyelerinede selam
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Su 5.75 i kirinca ilk parcayi satarim. Ama buara ic siyaseti ve aciklamalari izlemek gerek.
Emtialar fena düştü.
gapı kapattık
kurun hareketli olacağı bir gün gibi duruyor seviye denk getirirsem yazarım
günaydın..
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Büyükelçi postayi koydu,eger trumph tweet atarsa fena.
Ayrica ysk kararini kesin piyasa kapaninca vericekler...
6'dan aldığımızı ne zaman çıkalım ? haziran-temmuza kadar bekletebilirim.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
kar satışı yapılabilir aslında ama risk..
sabah ki hareket yerli alımı 10 buçuk gibi avrupalılar gelir 3 buçuk 5 buçuk arası abdliler..
şimdi satsanız çekilirse 73e çekilir 4 kuruşa değmeyebilir
bir haber gündem falan ani bir şey olsa tepki satışı kovalanabilir ama bu hareket temelli bir hareket
karar sizin..
çok sürme zararın yakında çıkar
ama satış için 6 üstüne hızlı çıktığı anı kovala mutlaka gevşeme yapacaktır..
bu arada 5.55 altı aldırdıklarıma nisan ay içinde 5.77 hedefi vermiştim
hedef geldi isteyen çıkabilir karını cebe koyabilir ama bu hareket temelli bir hareket kar almak isteyen en fazla yarısıyla kar alsın..
üstad kesın ve net bilgi (( önemli)) türkiye den venezuellaya gıden türk tıcaret gemılerını abd o ülkeye yaklaştırmıyor ve gemılerımız açıkta bekletıyorlar ablukaya alınmış ve bızım kilerde beklıyor bu bılgı kesın ve nettır belgelı saygılar.
Alıntıdır
@rebelh hocam böyle bir duyum var,gerçekse görüşünüz nedir?Ve nasıl etkileniriz?
Birde yanılmıyorsam bugün Bakan Albayrak Abd ye gidecek.bir anlaşma olabilir mi?
hocam bu kesin ve net bir bilgi mi? yoksa duyum mu?
bu tarz hesapları takibi bırakın akıl bulandırmaktan başka bişi yapmazlar çoğuda cemaatin kemlist görünen troll hesapları
suna varolmuş con sınovmuş mahmurechp falan hep trol cemaat hesapları
öyle bir haber varsa da kura etkisi olmaz kim takar yalova kaymakamını bizim mevzumuz daha büyük: mb rezervleri ve cdsler kaldı ki bir de swap faciasının etkileri olacak mutlaka bak kur swap faciası seviyesinde..
@rebelh Hocam şu anlık ihtiyacım yok 5.79'lardan çıkış yapmaya gerek var mı sence? Parayı bekletebilirim daha çıkma ihtimalindeyse..
5,7300 - 5,8034 günün aralığı bu şekilde. bugün gelişmelere bakmak lazım. akp geri adım atarsa tepki olarak bir çekilme olur. yok her yere atar yapmaya devam eder bir de yeniden seçim derlerse ben hoş geldin 6lar diyorum.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
@rebelh Sormamın sebebi zaten yerine çok iyi yerlerde koyduğumuz için dolar bazında tekrar alımda daha az dolar elime geçecek ve kârdan zarar etmiş olacağım gibi düşünüyorum senin de görüşünü merak ettim ağabey
Bence bu kıdem tazminatı reformu ilerde daha çok sorun çıkaracak.Çünkü hep halk üzerinden kemer sıkma uygunması istenmekte.Devlet erkanından böyle bir adım yok...
Herkese selamlar, Hayırlı Cumalar dilerim,
@rebelh merhaba, öncelikle nasılsın? İyi olduğunu düşünüyorum. İlk hedefime ulaştım. 2.yi bekliyorum ne dersin? Onayın var mıdır tekrardan?![]()
eleştiri gizli hayranlıktır.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)