gençler pilava ilgi göstermiyor be güzel abim varsa yoksa burger king yok roll king yok stock king bunlar hep bünyeye zarar kilo yapar gençleri bilinçlendirelim güzel abilerim
Gençlere sahip çıkalım abi forumca pilav günü yapalım bilinçlenelim![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Skoda Octavia 1.6 Glx A4 2000
Skoda Fabia 1.4 6Y 2001
Chevrolet Cruze 1.6 WTCC Edition 2012
BMW R1200GS K50 2018
El Yapımı Araç Similatörü
Skoda Octavia 1.6 Glx A4 2000
Skoda Fabia 1.4 6Y 2001
Chevrolet Cruze 1.6 WTCC Edition 2012
BMW R1200GS K50 2018
El Yapımı Araç Similatörü
Detaylı bilgi isteyen arasıııınnn, messajlara cevap vermiyoruz abicim bu arada mahallecek hassas olduğumuz konu saçmasapan fiyat verenlerin itinayla kalbi kırılır tedaviye devam saygılarrr....
Hayir bizimkisi mardin güvercini gibi ters takla attı. Tavanda sadece ufak bir cizik var o da çocuklar taş atmış ondan.
Alıcıysan kapora yolla adını koyalım
Sitede bir acaiplik var mı konusuna, Sitede bir acaiplik yok ama acaip adam çok yazmak istemiştim hep ama ceza alırım diye yazamıyodum bari buradan dökeyim zehrimi![]()
Ve sabah sabah bomba patlamayı patlatiyim
Techturkey ve alkışlarla yaşıyorum'dan başka hiçbirsiteye üye olmadığım için burada paylaşmak isterim.Alkışlarla yaşıyorumda bir üyenin başına gelen bir hikayeyi paylaşcam kendimce küfürlü yerleri sansürlücem
Yazım Yanlışlarından Bitip Tükenen Adam
ben de bir anımı anlatayım. ulan sevcan diye bir bayanla internet cafede mirc aromalı bir klavyeden tanışmıştım yıllar önce... bilirsiniz msn falan vardı o zamanlar. bunla sohbetimiz muhabbetimiz daha da ileri gitmeye başladı tabiki. o zamanlar zayıf, kara kuru bir veledim ben. sevcanla
işemeli s.çmalı salya sümük bir internet aşkı yaşıyoruz...
aklımdan şeytanlık geçecek ya kendi kendime dedim ki ben bu sevcanla sex muhabbeti açarsam msnde de bana camera açar bir şekilde kızı soyundururum. konuyu sürekli s.x mevzusuna getirmeye çalışıyorum falan... neyse bu da sürekli msn de çok sexi bir kızın resimlerini koyuyor, habire değiştiriyor. uLan nasıl olduysa birden konu askerliğe geldi, bana sen askerlğini yaptın mı? diye sordu. evet dedim. yapmaz olur
muyum? sevcan dedi ki: sen, askerde şimdi var ya ne kadar çok -karavanaya - gitmişsindir. karavana mı? "karavanaya gitmek" o an beynimde şimşekler çaktı. parçaları birleştirmeye başladım. karavana muhabbetini ben askere gitmeden önce bilmiyordum. karavana muhabbetinin, askerlerin bölüklerine yemek götürmek için ellerinde büyük kazanlarla yemekhaneye gitmeleri eylemine denildiğini ancak askere gittiğimde
öğrenmiştim. anladım ki karşımdaki kişi askerliğini yapmış
biriydi; yoksa nerden karavana muhabbetini bilecekti amk. ama camera açtırıp karşı karşıya olduğum kişinin kadın mı, erkek mi ya da ne tür bir canlıysa ne olduğunu öğrenmem gerekiyordu. neyse başladım biricik aşkım sevcana gayleri, triversileri övmeye.- insanlar neden bu g.y, tr..esti arkadaşları dışlıyorlar, neden kimse sevmiyor? halbuki ben
g.ylerle çok iyi anlaşıyorum, bizim komşumuz var t..vesti çok iyi biri vs vs anlattım da anlattım.... ulan dakka bir gol bir. sevcan dedi ki sana bi sürprizim var. ne sürprizi dedim? dur cam acaçam dedi. arkadaş sevcan camı bir açtı. anannın leşini s.keyim o nasıl bir görüntü lan öyle. sarı saçlı brad pitvari kasları olan ermeni gibi kaslı maslı bir
p.ç... hani sıksa suyumu çıkaracak cüssede bir adam amk spor gazetesi. oha dedim. inanamadım 4 yap dedim elinle, 4 yaptı, kahroldum.evet gerçekten karşımda bir dayı vardı. sevcan dayı bana hemen bir teklifte bulundu. dedi ki ben trabzondayım gelsene beni güzelce bi sik.bunca zaman kız diye bir sapingenle konuşmuşluğun vermiş olduğu acının intikamını bir
şekilde çıkarmalıydım. benim yine aklımdan şeytanlık geçecek ya. tamam olur dedim; ama parayla... amacım parayı alıp sevcan dayıya teneke bağlamaktı. dediki para sorun değil istediğin kadar para veririm sana; ama bir şartla "ben de seni s.keceğim." o an beynimden vurulmuşa
döndüm. karşı karşıya olduğum adam, benim gibi 19 numara ayakkabı giyen ve 45 kg ağırlığında 23 yaşında zayıf bir çocuğa hunharca planlar kurmuştu belliki... gözümün önüne gelen siluetleri anlatamam. beynimin perdelerinde birden sevcanın yanına bir kızla tanışma umuduyla gittiğim ama karşıma bir erkek çıkıp, kolumu kanadımı kırmak suretiyle
tokatlayarak döven ve kötü emelleriyle beni kirletecek bir insanın oynadığı senaryo canlandı. peki sizce ne yaptım? hiç bir şey yapamadım amk spor gazetesi. korkudan usulca bilgisayarın fişini çekerken kendimi yakaladım ve yatağa doğru yalpalana yalpalana gidiyordum ve kulağımda sevcanın sesi vardı echo yapıyordu. - ama ben de seni s.kecem,- para sorun değil,- ama ben de seni s.kecem, para sorun değil...
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)