Emeğin, paranın kıymetini bilen insanların hala var olduğunu görmek çok güzel bir şey.
Emeğin, paranın kıymetini bilen insanların hala var olduğunu görmek çok güzel bir şey.
satıcının acıl bir durumu vardır sahibinden.com müdahale eder. bu arada iyi niyetinizde takdir edilecek kadar yüksek helal olsun. Ben sitedeki insanların her nekadar tartışma vs olsada iyi niyetini beğeniyorum. Bende daha iki gün önce can kerimoglu ile alışverişte bulundum kardeşim saolsun neyse üstüne düşen anında yaptı.
2 gün önce arkadaşlara ulaştım sitedeki numara eski ortağına ait Olduğu için açılmıyormuş falan zaten ben ümidi kesince kömürlüğe koymuştum egzozları arkadaşlar bana 2-3 numaradan ayrı ayrı aradılar. Hiç bi şekilde anlaşamıyoruz kendileriyle ağız dolusu küfürler doğru düzgün konuşmuyorlar parasını vermek için tekrar satın alalım diyorum yok öyle olmaz hesap no vericem parayı oraya atın yada geri gönderin dediler. Bende bana boşuna kargo parası verdirmiş olucaksınız bana onu havale yapın o zaman öyle göndereyim tarzında konuştuk 2günde 10dan fazla mesaj attılar arıyorum anlaşamıyoruz. Attıkları mesajların hepsi küfür dolu şerefsizsiniz siz hırsızsınız bundan sonra mahkemede görüşürüz, 300 liralık adamsınız siz falan neler neler var şimdi benim ne yapmam lazım?
Bu seferde ben boşu boşuna 20tl kargo ücreti vermiş oluyorum. Para sorun değil ama bu insanlar yüzünden Neden zarara uğruyayım ki
Gerekirse git şikayetçi ol. Sahibindene şikayet et. Amk insanlık yapsan suç. Geri iade et bence mallarıda öyle adamla ticaret yapıp para kazandırma.
Egzoslar sende, alışverişin iptal olduğu için de para da ödemedin. Adamın hesabına havaleyi yap yada Berkanın dediği gibi karşı ödemeli gönder hemde DHL ile gönder görsün ebesinin nikahını
Adamlara bu konunun linkini bile attım ,dedim kaç gündür ulaşmaya çalışıyorum eğer üstüne yatma gibi bişeyim olsa zaten böyle bi konu açmazdım diyorum atılan mesaj. Biz size bize ulaşamayınca konu açabilirsiniz demedik.
Parayı havale ile gönderme sakın sahibindeni ara durumu anlat. Bu hıyarlar kargo yolladık diye sahibindene bildirir uğraşırsın
kocaman koli yap içine ağırlık doldur 40-50 lira tutsun kargosu bide özel sigorta fln filan yaptır kargoda karşı ödemeli yolla günaydın kargoyla uçakla özel gitsin gerisini onlar düşünsün boşver almazlarsa kendileri bilir![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
şuan en mantıklısıda bu bence senin zararını karşılamıyolar üstüne birde sana hakret edip dolandırıcıkla suçluyolarsa büyük bir bul içine küçük koliyle egzozları koy boşlıklarıda doldur ağır cisimlerle sorarsa egzoza zarar gelmesin diye yaptım dersinsonra git kargoya özel sigortayla günaydın kargo ile adrese teslim telefon ile hbr verileni seç gitsin
almazlarsa geri geldiğinde yolladım almadınız dersin birdaha geri yollarsan masraf x2 olacaktır
![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
DHL'e ver günaydın kargo falan hikaye DHL'in yanında. İstanbul içi evrak teslimi için bile 20 TL alıyorlar şehirlerarası egzoz'u sen düşün
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)