User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
70 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Get alışverişte yaşadığım garip durum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emeğin, paranın kıymetini bilen insanların hala var olduğunu görmek çok güzel bir şey.

temmuz06
    Misafir
    satıcının acıl bir durumu vardır sahibinden.com müdahale eder. bu arada iyi niyetinizde takdir edilecek kadar yüksek helal olsun. Ben sitedeki insanların her nekadar tartışma vs olsada iyi niyetini beğeniyorum. Bende daha iki gün önce can kerimoglu ile alışverişte bulundum kardeşim saolsun neyse üstüne düşen anında yaptı.

tahirunal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı evedüşenkaldırm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence site içi de olsa dışıda olsa önce parayı aldıktan sonra ürünü göndermek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Çok yakın birisiyse belki şartlar değişebilir ama 100-200 lira için ne kendisini nede karşısındakini uğraştırmaya değmez.
    Aynı şekilde ismi lazım değil, forumdan bi puştu adam yerine koyup cooler gönderdik 100 lirasını vermiyor ağlıyor, üstüne üste çıkmaya çalışıyor var böyle insanlar

evedüşenkaldırm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 gün önce arkadaşlara ulaştım sitedeki numara eski ortağına ait Olduğu için açılmıyormuş falan zaten ben ümidi kesince kömürlüğe koymuştum egzozları arkadaşlar bana 2-3 numaradan ayrı ayrı aradılar. Hiç bi şekilde anlaşamıyoruz kendileriyle ağız dolusu küfürler doğru düzgün konuşmuyorlar parasını vermek için tekrar satın alalım diyorum yok öyle olmaz hesap no vericem parayı oraya atın yada geri gönderin dediler. Bende bana boşuna kargo parası verdirmiş olucaksınız bana onu havale yapın o zaman öyle göndereyim tarzında konuştuk 2günde 10dan fazla mesaj attılar arıyorum anlaşamıyoruz. Attıkları mesajların hepsi küfür dolu şerefsizsiniz siz hırsızsınız bundan sonra mahkemede görüşürüz, 300 liralık adamsınız siz falan neler neler var şimdi benim ne yapmam lazım?

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2 gün önce arkadaşlara ulaştım sitedeki numara eski ortağına ait Olduğu için açılmıyormuş falan zaten ben ümidi kesince kömürlüğe koymuştum egzozları arkadaşlar bana 2-3 numaradan ayrı ayrı aradılar. Hiç bi şekilde anlaşamıyoruz kendileriyle ağız dolusu küfürler doğru düzgün konuşmuyorlar parasını vermek için tekrar satın alalım diyorum yok öyle olmaz hesap no vericem parayı oraya atın yada geri gönderin dediler. Bende bana boşuna kargo parası verdirmiş olucaksınız bana onu havale yapın o zaman öyle göndereyim tarzında konuştuk 2günde 10dan fazla mesaj attılar arıyorum anlaşamıyoruz. Attıkları mesajların hepsi küfür dolu şerefsizsiniz siz hırsızsınız bundan sonra mahkemede görüşürüz, 300 liralık adamsınız siz falan neler neler var şimdi benim ne yapmam lazım?
    egzozlar sende değilmi karşı ödemeli gönder ne hali varsa görsün okadar küfür kıyamete yada yap havaleyi geçsin gitsin olay
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu seferde ben boşu boşuna 20tl kargo ücreti vermiş oluyorum. Para sorun değil ama bu insanlar yüzünden Neden zarara uğruyayım ki

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerekirse git şikayetçi ol. Sahibindene şikayet et. Amk insanlık yapsan suç. Geri iade et bence mallarıda öyle adamla ticaret yapıp para kazandırma.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu seferde ben boşu boşuna 20tl kargo ücreti vermiş oluyorum. Para sorun değil ama bu insanlar yüzünden Neden zarara uğruyayım ki
    senin 20tl'nin yanında istemedende böyle bir durum ortaya cıkmasına karsı tarafında zararı büyük. günlerdir okadar mesaja küfürler tehdit vs.le cekmek ugrasmak yerine orta yol bulunmuyorsa. karsı odemeli gönder giden 20TL olsun cok ince hesaplara girme derim
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Egzoslar sende, alışverişin iptal olduğu için de para da ödemedin. Adamın hesabına havaleyi yap yada Berkanın dediği gibi karşı ödemeli gönder hemde DHL ile gönder görsün ebesinin nikahını

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamlara bu konunun linkini bile attım ,dedim kaç gündür ulaşmaya çalışıyorum eğer üstüne yatma gibi bişeyim olsa zaten böyle bi konu açmazdım diyorum atılan mesaj. Biz size bize ulaşamayınca konu açabilirsiniz demedik.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Egzoslar sende, alışverişin iptal olduğu için de para da ödemedin. Adamın hesabına havaleyi yap yada Berkanın dediği gibi karşı ödemeli gönder hemde DHL ile gönder görsün ebesinin nikahını
    Evet şuanki düşüncem o zaten ancak biz ilk başta kargo alıcı ödemeli olduğu için 20ye yakın bi ücret ödedik bu tarz insanlar yüzünden paramı heba etmek istemiyorum anlaşmaya çalışıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Parayı havale ile gönderme sakın sahibindeni ara durumu anlat. Bu hıyarlar kargo yolladık diye sahibindene bildirir uğraşırsın

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kocaman koli yap içine ağırlık doldur 40-50 lira tutsun kargosu bide özel sigorta fln filan yaptır kargoda karşı ödemeli yolla günaydın kargoyla uçakla özel gitsin gerisini onlar düşünsün boşver almazlarsa kendileri bilir
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Parayı havale ile gönderme sakın sahibindeni ara durumu anlat. Bu hıyarlar kargo yolladık diye sahibindene bildirir uğraşırsın
    Sahibinden müşteri hizmetleri biz bu konuya yardımcı olamayız dediler açıkça onlar için alışveriş olumsuz sonuçlanmış para iadesi yapılmış sorumluluk kalkmış herhangi bir adli olayda taraf olarakta çağırılamıyormuş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kocaman koli yap içine ağırlık doldur 40-50 lira tutsun kargosu bide özel sigorta fln filan yaptır kargoda karşı ödemeli yolla günaydın kargoyla uçakla özel gitsin gerisini onlar düşünsün boşver almazlarsa kendileri bilir
    Fikir olarak güzel ama 40liralık kargo çok diyip almazlar ise geri döndüğünde yine parayı ben vermek zorunda kalıcam.
    Daha sonradan da mahkemelik bişey olursa beniö için sorun olabilir böyle bişey yapmam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sahibinden müşteri hizmetleri biz bu konuya yardımcı olamayız dediler açıkça onlar için alışveriş olumsuz sonuçlanmış para iadesi yapılmış sorumluluk kalkmış herhangi bir adli olayda taraf olarakta çağırılamıyormuş.
    O zaman karşı ödemeli gönder hiç uğraşma. Hatta içine ağırlık koy günaydın kargoyla postala

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz bekle adamın cenazesi, hastası vardır bakamamıştır belki. Cevap gelince parayı havale ile atarsın.
    Konuyla alakalı ilk yazdığında bunu demiştim ama karşıdaki insan olmayınca senin insan olmanın bi önemi kalmıyor demekki

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuan en mantıklısıda bu bence senin zararını karşılamıyolar üstüne birde sana hakret edip dolandırıcıkla suçluyolarsa büyük bir bul içine küçük koliyle egzozları koy boşlıklarıda doldur ağır cisimlerle sorarsa egzoza zarar gelmesin diye yaptım dersin sonra git kargoya özel sigortayla günaydın kargo ile adrese teslim telefon ile hbr verileni seç gitsin almazlarsa geri geldiğinde yolladım almadınız dersin birdaha geri yollarsan masraf x2 olacaktır
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    DHL'e ver günaydın kargo falan hikaye DHL'in yanında. İstanbul içi evrak teslimi için bile 20 TL alıyorlar şehirlerarası egzoz'u sen düşün

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)