Onu ben söyledim ama inan adamlar konuşmayı bilmiyorlar daha tek dedikleri para para
Evet oda yapıldı işaretlemeyi unutmuşum ss alırkenyaklaşık 236 lira tutması gerekiyor ve gönderildi
Manisada helikopter ambulans olduğunu bile sanmıyorum![]()
Onu ben söyledim ama inan adamlar konuşmayı bilmiyorlar daha tek dedikleri para para
Evet oda yapıldı işaretlemeyi unutmuşum ss alırkenyaklaşık 236 lira tutması gerekiyor ve gönderildi
Manisada helikopter ambulans olduğunu bile sanmıyorum![]()
Yalnız adamlara buranın linkini verdiysen yarın öbür gün başın ağrımasın özellikle yüksek fiyattan yolladı diye. Bence rica et konuyu sildir.
demiyim diyorumda olaki adam 200 kargo ücretini gördü almıyorm lan geri gönderin dedi. boylece bu malın birde yollanan adrese yani sana dönmesi için olan ücretliyle 20yi kovalarken 400'lük olmayasın![]()
1881 - 193∞
Görselerde bişey fark etmez diye düşünüyorum konuya katılırlarsa zaten attıkları mesajların ss koyarım bi daha foruma girecek yüzleri olmaz
Olurda dönerse 200lira bana kaçar normal olarak ama o saatten sonra zaten egzozlar evde duruyor 200lira mı verin alın gidin derim
Get alışverişte mesafeli satış sözleşmesine göre zaten iade durumlarında kargo satıcıya ait deniyor bakalım bugün gitmiştir kargo 1-2 gün içinde haber gelir
400 olucağını sanmıyorum çünkü hizmet verilemedi tarzında bi muhabbetten dolayı geri dönüşe para alınmıyor diye biliyorum![]()
http://www.ups.com.tr/Page.aspx?pid=108
durumun biraz diken üstünde 7 ve 12. maddelere bir bak hatta 12.yi kopyalıyım buraya direk digerlerine bakarsın
12-) Gönderen, kargonun alıcı tarafından kabul edilmediği veya taşıyıcıdan kaynaklanmayan başka sebepler yüzünden teslim edilemediği durumlarda kargonun gönderene iade edilmesini ve geri getirme masraflarını ödemeyi peşinen kabul eder.
1881 - 193∞
kargo 230 tl ye express olarak teslim alınmazsa geri geliminin aynı olacağını sanmıyorum. Uygun fiyatlı normal geri gelim olur. Oda 30-40tl birşey tutar.
totalde 230+30+20 280-300tl arası bir rakama eksozlar arkadaşa kalmış olur![]()
ulan ne güldüm be mesajları okuyuncahelikopterle gönder diyen olmuş ahhha
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)