Yahu ne çok koğuş ağası varmış forumda hayatınızda hapishanenin önünden geçmemişsinizdir ama içeride ne dönüyor maaşallah hepiniz biliyorsunuz.
Printable View
Yahu ne çok koğuş ağası varmış forumda hayatınızda hapishanenin önünden geçmemişsinizdir ama içeride ne dönüyor maaşallah hepiniz biliyorsunuz.
Cocuga soracak savci oglum neden kactin
Cocuk aglayarak cok korktum savcim linc edilirim diye cok korktum ortalik durulunca geldim teslim oldum sayin savcim. Hep ulkedeydim ac kaldim susuz kaldim kimsesiz sokakta yattim dicek.
Savci da anlayisli birisi cikar muhtemelen :)
Cok birsey olmaz medyaya da bilgi sizmazsa bu is kan parasi sikayet geri alimi ile amme davasina bile donebilir o da yuklu miktar cezaya cevrilir vs vs
Onları bilmemde allah kimseyi düşürmesin.
O yüzden hep sabır çekiyorum.
Parasız olan mahkum evli olup karısı kızı batakhaneye oğlu bonzaiye düşen mi dersin allahtan bizim durumlar iyidi.
Neyse sonuç şudur parası olana cezaevi öcalan canisi gibi yatar cezasını bu kazayi yapan da öyle olur
ceaser bi sen biliyosunn ortamı demi bir günün 30 yılına bedel bizde uğraştık uğraşıyoruzz.......
Ben hiç yorum yaptım mı hapishane hakkında? Bilmiyorum çünkü. Kapısının önünden dahi geçmedim. Nerde hapishane hakkında yorumum?
Bilmediğim şeylere, görmediğim şeylere kulaktan dolma klişe şehir efsaneleriyle yaklaşmıyorum sizin gibi.
Bide gelmiş herşeyi sen biliyorsun diyor ne içiyorsunuz olm siz ciddiyim. Bonzai adamı bozai
bu eleman bostanci doga cikisliydi sanirim 95 li yada 94 lu olmasi lazim
hakan koğuşta soyunmaktan bahsetmişsin sen böyle şeyler mi yaşadın? Ben şehir efsanelerinden bahsediyorum. Sen allah aşkına yazdığın şeyleri yaşadın mı? çırılçıplak soyuldun mu? Ben içeri girdim derken bunları yaşadığını mı söylüyorsun?
İçeri adaleti sağlıyor dediğiniz adamların çoğuda zaten cinayetten, tecavüzden, carttan curttan giriyor. Bu adamlar mı adaleti sağlayacak önce kendilerini assınlar madem adaleti sağlayacaklarsa.
Ayrıca o lafı sana söylememiştim 20 21 yaşındakiler hapishaneden bahsediyor şimdi sırf sen yazdın diye sana cevap veriyorum şuan
Bide şurada kendini kanıtlamak adına böyle bir olayı nasıl pat diye söyleyebildin kanım dondu. Ben yaşamış olsaydım senin yaşadığın o acıyı. Utanırdım söyleyemezdim hiç bir yerde., acısını yaşardım çünkü.
Ki sende gayet duygusal bir insansın nasıl pat diye söyleyebildin anlamadım.
Koğusta tabıkı soyunmuyosun :) jandarmanın bır odası var kardeşim.. orda anadan üryan soyuyolar..bide ana bacı küfür ediyolar,tamam lan gıyın diyolar,ustunu basını gıyınmeye başlıyosun,ayakkabına uzanıcakken içerdekı 4 er bırde koldan rutbe bir bey o ayakkabıya bi koyuyo,eşşek gibi yüzlerine bakıp odanın tee otekı ucuna ucan ayakkabıyı alıyosun.. :) rabbim kimseye yaşatmasın tabiki..
Ayrıca biliyosun ben dıyarbakır liceliyim daha bundan 20 sene oncesıne kadar da kan davamız vardı..rabbım onuda kımseye göstermesin..ailemden de içerde olan çoktu,kulaktan da aşina olunca insan bilmeyesice şeyleride biliyo malesef..
Yazıyı editlemişsin olgarcım yeni gördüm, benım nasıl bı ınsan oldugumu az cok bılıyosun,hakaten cok duygusal bı adamım,kımseyı uzmemek ıcın elımden geleni yaparım,o olayda ben ilk sıgaramı ıctım..bakırköy devlet hastanesınde bir kızcagız uzatmıstı..orda calısıyomus...o olaydan sonra ben de amcamın oğluda bunalıma girdik..62 yaşında emekli bir matematik öğretmeniydi..spor kulubune gıtmek ıcın evınden cıkmıs..bakırkoy incirli köprüsünün bitiminde oldu kaza..bilenler vardır ozaman pejo bayi vardı orada..vefat eden amcamız,yaya gecisi olmayan bir yerden ilerde ısıklara yurumemek ıcın once ortadakı demırlerın kesık bır tanesının altından daha sonrada,yolun karsısında yayalar gecmesın dıye yapılan duvardan gecmek ısterken minubusun önunden fırladı...
Şuan bile anlatmak bana ölüm geliyo...Rabbim ruhunu şaad etsin inşallah,6 ay kadar her gece yatagıma başımı koydugumda gözümden yaş geldi...neyse umatım anlatabilmişimdir meramımı,rabbim kimseye yaşatmasın..
Kusura bakma olgarcım böle taksit taksit cevap veriyomuş gibi oluyorum ama saat *****,devreler yandı biraz :) kendini kanıtlama çabası demişsin,şimdi ortaya bir laf atıyosun,40 kişi çıkaramıyoruz kuyudan :) tabiki üstüme alınırım,yazanlardan biri de benim keza,artı 21 yaşındaki çocukta girmiş olabilir o Allahın belası yere..bilemessin yani..bugunlerde seni biraz fevri görüyorum,az derdimi dinlemedin saol kardeşim,bişey varsa bende seni dinlemek isterim..
Ayrıca utanırdım söleyemezdim demişsin..kardeşim bu utanılacak bişey değil keza ******luk yapmıyoruz malumun.. bu olay üzülünecek bişey,ben de yeterince üzülüyorum,bu konuyu burda daha önce hiç dile getirmemiştim,beni yakın tanıyanlar bilirler ama..
Pat diye söylemek olarak algıladın sen,canın saolsun olgarım :) inan benim için de kolay değil ama insan da tömet altında kalmak istemiyor..dile getirip burdan can sıktıysam forum arkadaslarım affeylesin..
Senden de kişisel bir ricam olucak olgar,lütfen önyargılı davranma,önce insanları bi dinlemeye calış,belki senin yaşamadığın,benim yaşamadığım bir şeyi 21 yaşındaki o insan yaşamıştır..seviyorum seni kardeşim :)
Bu cümlenin bir kısmı da sanırım bana, çünkü içeride yaşamasını dilediğim şeyleri içeren link'i (özgecanla ilgili) ben paylaşmıştım.
Öncelikle haksız bir sebeple kimsenin içeride yatmasına razı olmam.
Bu konuda da adamın suçu bence sabit, en ağır cezayı almasını isterim ki almayacak bunu herkes biliyor.
Hiç olmazsa içerde acı çekmesini isterim. ( Hümanistler bir zahmet gezinsin)
Neden ? Bu ve bunun gibiler her yerde var, cezaları caydırıcı olmazsa suçsuz insanlar ölmeye devam edecek.
Ben içeri girmeden koğuş ağası olmaya razıyım, bunun gibi bi it yarın bi gün karıma / çocuğuma çarparda dışarı çıkarsa daha fazlası da olurum ;)
Görüntü ona aitse kazadan önce yanlaya yanlaya gidiyormuş
http://video.haber7.com/video-galeri...30-saniye-once
Kuşkusuz herşeyi bilen ve gören Ceaser'dir.
Maska ıvır zıvır alır iki akşam çıkar, oww en anarşik
iki dumbell sallar, oww vücuttan en çok anlayan
hapishane önünden geçseydi, burda koğuşların bilinmedik yönlerini de anlatır.
Son günlerde de bunları defat kez ispatlarcasına hunharca çalışıyorsun.
Bu dediklerim zaten hep böyle ve burdaki her üye az çok farkında, yeni değil. Kimsenin çok umrunda da değil.
Ama X birisinin yaşadığı ve onun hayatını hangi yönde, nasıl etkilediğini bilmediği kötü bir olaya kalkıp " ben olsam utanırdım anlatmaya" demek, sanal ortamın bize sağlamış olduğu hadsizliktir.
Bir trafik kazasına karıştığım için 90 gün ceza evinde kaldım.
yaşamayan gerçekten bilemez yazılan çizilen herşeyin daha azı da var daha fazlası da düştüğün yere bağlı. bu arada paran varsa cezaevinde cinsel hayatın bile çok olumlu ilerler.
allah kimseyi düşürmesin.
sonuçta eğer daha önce karakolun önünden geçmediysen benim gibi.
yanında yatan adam kaçakçı altındaki katil hırsız v.s
hakotech e katılıyorum bu utanılacak birşey değil cinayet değil tecavüz değil v.s değil adı üzerin de kaza.
yorum yaparken lütfen dikkat edelim.
bu arada kazayı yapan arkadaş tasirle ölüme sebebiyet vermekten yargılanacak ve maksimum 2 yıl yatacak işte bu ülke de insan canının bedeli...
Benim babam bizim dukkana harac almak için gelmiş silah çekmiş babam ondan önce silahina davranip öldürmüş.halk gözünde katil olarak geçer.benim gözümde ekmek teknesini canı pahasına korumuş baba olarak geçer.
İçerde kader mahkumu insanların sayısı azimsanmayacak kadar değil.
İçindekilerin çoğu yani tecavüz hirsiz keyfe adam öldürmüş cete kurmuslardan oluşmuyor.
Allah kimseyi orada sinayacak olayı başına getirmesin.
Cezaevi tv de sinema da anlatilanlar gibi değil.
Metris ümraniye silivri kartal maltepe sarkkoy tekirdag hepsini. Gittim babami ziyaret amaçlı mazlumuda gördüm o.ç da.Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez.burada farazi yazan adam zaten yazdiklarindan belli eder kendini.
Bu adam cicekciye suc atacak ki en basindan beri bunun planini yapmislardir.cok az bir ceza ile çıkartırlar.
Tecavuzculeri eskiden ceza evinde hallederlerdi.
Simdi onlarin koguslari ayrı.katil zanlisi ile yatirmiyorlar.
Tecavuzculer uyuşturucu dan yatanlarla yatiyor bilginize
Olm hakan benim çok yakın arkadaşım istediğimi derim oda bana der. Sen aramızdaki samimiyeti nerden biliyorsunda yargılıyorsun. Bunu fırsat bilip bana laf çaktırmaya falan mı çalışıyorsun? O adam çok duygusal bir adam bende değer veriyorum ona hani akbaba gibi üşüşmeyin bi uzayıp gidin pls.
Aramızı falan mı bozacaksın aklın sıra? Hayırdır gardaş