Zenginliğini unutturacak kadar bi ceza alsın yeter :)
Printable View
uyuşturucu madde kaç günden sonra bedenden çıkıyor :)
burası türkiye hukuk öğrencisi birde parası var bakalım ne olucak merak ediyorum şu adaleti
Kanında uyuşturucu yada uyarıcı madde ile hemen gitmek, kaçıp 90 gün sonronra gitmekten çok daha feci sonuçlar doğurur. Senin gerizekalılık sandığın aslında adamın çıkarına olan birşey.
Örneğin: Kristal (Metamfetamin) 60 ile 90 günde kandan tamamen atılan bir uyarıcı.
Kokain: 15 20 günde vucuttan tamamen atılan ama kalıntıları 50-60 gün vucutta görülen bir uyarıcı.
Bir ton madde var bu ve bunun gibi.
Ailesi ceza aldırmasını engelleyemeyecek ama bu kadar süre kimlere para yedirip gizlediyseler alacağı cezayı baya düşürmüş olacak.
İfadesi de çıksın ortaya anlaşılır.
O çocuğun kokain kullandığınıda cümle alem biliyor ha parası olupta kullanmayan var mı orası ayrı. Ama bu kaçışının sebebi %90 budur başka bişey değil. Tamamen temizlenip öyle çıktı piyasaya.
olgar reis güzel açıklama getirdi.
adam avukat öğrencisi mal beyinsiz birisi değil çakalın önde gideni.
o yüzden bu adam çok az ceza alıcak bence.
hatta kusuru yarı yarıya verecekler belki
adam malmı uyuşturucu alkollü halde yakalanıp müebbet yesin.
teslim oldu 1-0 uyuşturucu alkol yok 2-0 adamın kaldırımda hukuksuz yatıp uyuması 3-0
vicdanen değil kağıt üzerinde bu adam cezası çok komik olucak inşallah olmaz ağırlaştırılmış müebbet yer
Yok yer yine cezayı aman indirimlerin hepsini alır. 3 te 1 indirimi alır. iyi halden indirim alır. Maksimum 4 sene 2 sene de de sanarlar diye düşünüyorum.
İlk başta kanında uyarıcı ile gitmesi demek 4-5 farklı koldan dava açılması demek. Üstüne hiç bir indirim alamaz ve cezası katlanacaktır.
Şuanda da korktum kaçtım demesi yeterli. Ama farkına vardım kendimi türk adaletine teslim ediyorum dediği sürece bu iyi haldir.
Var sağlık... :) evet içerinin temiz bir adaleti var..kendi gıtmeden ismi gidecek..ilk önce gardiyanlar arkadas gıbı yaklasıcak..kapılar gecılmeye başlandıkca tavırları değişecek,akabinde jandarma odasına alıcaklar soyunucak..orda it muamelesi görücek.. sonra kogusundakı show baslıcak :)
baba beslemiştir koğuş ağasını
sanmıyorum koğuşun adaletinin tecelli edeceğini..
özgecan'ın katillerine ne oldu? hiç..
reis ben iyi biliyorum oraları.
anlatayim bu arkadaşı cezaevi müdürü karşılayacak odasında çay kahve ikramı yapacak
odası gitmeden hazır olmuş olacak yanına 3 tane parasız mahkum verecekler
tvsi yatağı filan gıcır vaziyette takılacak.
yatacağı cezaevi bile hazırdır başgardiyanı filan hepsi ayarlanmıştır
belki cep telefonu bile olucak.
:D
Babam sağolsun herşeyi böyle öğretti cezaevinde paran varsa kral yoksa kralın hokkabazı olursun :)
Haklısın sağlık konusunda.
it's showtime diyosun :) Çoğaltsınlar, baba parasının geçmediği yerler olduğunu bir görsün.
Bi silkelesinler kendine gelsin. Konu dışı olacak ama askerliği en çok bu yüzden sevmiştim,
bazen yapılanları sindirmek zor geliyordu ama herkes eşit (etekli bedelli askerleri hariç tutuyorum)
Şu özgecan'ın katiline adana kürkçülerde yapılanları orada yatan birinin yakını yazmıştı, okumuştum da derin bir oh çekmiştim.
Unutanlar için hatırlatayım, içerinin adaletini yazmış biri.
https://eksisozluk.com/entry/49152717
İçerde kalacağı koğustaki aga ayarlanmıssa tanıdık bulunduysa bi *** olmaz o elemana..
Ceza evindeki yaşam aslında oldukça pahalı rahat etmesi için çok ciddi miktarlar verilmesi lazım. Gel gelelim içeride para seven kadar paralı insan sevmeyende var. Direk çok rahat eder gibi bi durum söz konusu degil biraz şansına baglı.
Necidir ne iş yapar kazadan önce hiç adını sanını duymadım.
ıcerıde babasının paralarını dürüm yapıp kıcıca soktuklarında kendıne gelır ıt oglu ıt
Sanki içeridekiler çok masum da adaleti sağlayacaklar..İçeridekilerde katil.İt iti ısırmaz hele para varsa bir dediğini iki etmezler.Namus davası olsa neyse de bu çocuğa hiç bir şey olmaz.Maks yatarı da 2,5 yıl.