beyaz i20 di araç
Printable View
beyaz i20 di araç
Kazanin haber linki varmi dun olanin?
Sürücü hatalı bu bir ama çiçekçi eğer denildiği gib tezgahın altına hazırladığı yatakta uyuyorsa oda hatalı bu 2.
Demişlerki yanlıyordu kontrolü kaybetti direk o tarafa çıktı.
Evet sürücü ilk hatayı yaparak yanlıyor daha sonra kotrolü kaybettiği için aracı boş bir alana çevirmeye calışmış olabilir. O anda çiçekçinin orayı görmüş ama tezgahın altında birisinin uyuduğunu düşünmemiş olabilir.
Belki son çare direksiyonu farklı bir yere kırsa orada araçlar yada insanlar vardı vs.
Belki hiç bir araca yada insana çarpmayım diye oraya direksiyonu kırmış bile olabilir.
Hiç kimse ölmese zaten sürücü trafikt kurallarına uymamaktan ceza alacaktı.
Ama şuda var yaptığı ilk hata yüzünden bir ölüme yol açmış evet bu suçtanda ceza alması lazım.
Yanlız çiçekçi kendi hayatını korumak adına hiç birşey yapmamış.
Trafikte gece 01:00 dan sonra özellikle caddebostandan geçen araçların %70 alkollü sürücü içerir.
Özellikle ramazanda. Çünkü ramazan ayında trafik denetimleri azaldığı için bunu fırsat bilen çok.
Durum böyleyken yol kenarındaki tezgahın altında uyumak aslan kafesine karton bir kutunun içinde girip bir aslan kafesi açarsa diye beklemek gibi.
Kendimce 2 tarafda suçlu. Ama birisi yaptığı hata yüzünden canından oldu diğeride aynı ölçüde ceza alması gerekir.
Dostum çok iyimser düşünüyorsun. Bmw abuk sabuk hareketlerle kontrolü kaybetmiş, kaldırıma çıkmış, eminim ki kaldırımda yürüyen insan olduğunu görse bile manevra yapıp kurtaramazdı. Yürüyenleri de altına alır öldürürdü. Rahmetli çiçekçi hata yaptıysa(benim gözümde %1 bile hatalı değil) da olayda %99 hatalı bmw sürücüsüdür, öyle ki hatası bir cana malolmuştur. Savunulacak yanı da yoktur...
Ayrıca otomobillerin gitmesi gereken yer yoldur, kaldırım değil. Kaldırımda kimi ezersen ez, ister yatıp güneşlenen yayayı ez, ister durup etrafı izleyen çifti ez, ister koşumyapan genç kızı ez hatalı olan sürücüdür, onun aracının yeri KALDIRIM DEĞİLDİR. Bu hatayı yapan adamı da şu forumda korumayalım arkadaşlar.
Hergün caddede önden çekiş araçlar olsun, arkadan itiş araçlar olsun, saçma sapan manevra direksiyon hareketleri ile arabanın arkayı koparmaya çalışıyorlar, yani kalkarken eyvallah rwd ile bi arkayı sallarsın da giderken 3.16 ile yapma bari.
Olay yeri incelemeyi görünce eyvah demiştim zaten. Allah rahmet eylesin.
Caesar, abi tek bisey sormak istiyorum cicekci tezgahini acmis olmasi yetmezmiydi adamin, yatakta uyuyor veya o an egilmis bisey aliyor bile olabilir fakat biri orayi fark edip aaa zarar vermiyim burasi musaitmis buraya kirayim diye sakince dusunecek kadar akilliysa orada egilmis, tezgahin altindan bisey alabilecek birinide dusunmesi gerekir. Uyumus yada yatagin olmasi ayri bir durum ama bu surucuye herhangi bir koz vermez, vermemeli.
Beyler siz yanlış anladınız ben otomobil sürücüsünü savunsam aynı değer ceza alsın demem ama anlatmak istediğim oto yollar tehlikelidir. Kaldırımda hiç bir zaman güvenli değildir. Genelde araçlar kaldırıma bu şekilde dalmasın diye kaldırım kenarlarına koruma yaparlar yurt dışında ama ne yazık ki türkiyede yok.
Velhasıl çiçekçinin orada uyumasıda doğru değil.
Bu çarpan araba olmazdı belki bir hırsız yarafından öldürülebilirdide.
Bu yüzden doğru değil.
caddebostanda oturduğum için her gün caddede yürüyüş yaparım. bu ara iğrenç bir tayfa dadandı caddeye, egzoslu,sisler xenonlu hyundai accentler, i20'ler, içinde 5 barzo fix, müzik son ses, duran trafikte gaz vermeler, dur kalk trafikte 30 metre için dip gaz-makas-fren şeklinde ilerlemeler...kimse bunlara bir şey demiyor mu, kaldırıma çıksa birinin canını alsa ne olacak diyordum ki , olmuş..
dilerim bağdat caddesinden çevirme hiç eksik olmaz de azalarak biter bu döl israfları.
Iyi de bunlari yapanlarin cogu low profile araclar polis gozunde , nasil mi ? F30 f20 rocco accent golf getz vs tadinda arabalar icine dolusulur anlamsiz el freni open diff ile kose donme eglenceleri f30 f20 cetesi cevirmeye girildiginde hepsi imana geliyor emniyet kemeri takilir ic aydinlatmalar acilir yine cevirmeye takilmazlar tura devam , icuz tuning en sevdgim sorsan hepsinin arabasinda coilover var ne marka var coil var ulan ne marka ne ayari var yok be abi nam iste el yapimi ya da yay kesen pressleyen vs sonra bir yerde araba sekiyor kontrolden cikiyor ve daliyor bir yerlere , bu sadece bagdat caddesinde degil bundan 2 hafta once yenikoyde arkadasimin kamyonetiyle max . Km/h ile giderken karsi seritten eg kasa bir civic nasil geliyor tarifi yok yani bir civic sahil yolunda ne kadar hizli gidiyorsa o kadar hizli geliyor , karsi seritte park halindeki e36 li dayimiz tarlaya cikarcasina kafayi cikarinca tatli bir sekilde civic e36 ya patlatiyor , kafadan vursak altimiza alicaz takla aticaz resmen ya da kesin cocuklari oldurucez kamikaze gibi geliyorlar biz kirdik sagda avustralya konsolslugu var kaldirimi yuksek cikamadik bize tekerlekten bir girdiler ben icimizden geciceklerini sandim ne tekim gectiler de , kemerlerimiz takiliydi airbagler acildi hic bir yara ufak buyuk almadik ama cocuklar sansilar lastikten girdiler ona ragmen bununu kuran kolunu kiran parmagini kiran vs cok fenaydi
http://i720.photobucket.com/albums/w...ps2mtohzjx.jpg
Arac pert oldu civic de tabi e36 hafif hasar ve park halinde bir arac hafif hasar aldi
Ilk o sokla ce sesle ben oluyoruz sandim ama cok sukur atlattik kisacasi bu tatta cahil gazlayan bilincsiz bir nesil yetisti iste bunlar hep harun tastan unal turan eserleri kim ne derse desin adamlar youtube dan izleyip izleyip cikiyolar
Ben daha hayatimda guvenmedigim arabayla kose bile donmedim ki onda bile kendimi etrafimi riske aticak kadar tehlikelisini yapmadim ben de caddeye yan cok ciktim ama cok hizlanma ya da gerilmeme gerek bile olmadi alttan kayarak ciktim ama caddeye cikinca gazlamaya asla devam etmedim asfalti cok kotu bir kere kaymak dedigimiz asfalt tam o kazanin oldugu yerde asfalt yeni kaymak asfaltta kayan f30 ve turevleri o asfalta gelince bir tutunuyor open diffin tum nimetlerinden yararlanip tek tarafin ilk tutundugu yere roketliyolar
Rivayede gore oradaki agaca vurmamak icin o araya girmis , dogruluk payi da olabilir tam cok dar bir araya giriyor arac ama kim bilebilir tezgH alti birinin uyuduguna , be olursa olsun bu f30 surucusunu hakli ya da aklamaz umarim en yakin surede saklayanlar yataklik yapanlar adalete teslim eder az biraz vicdanlari varsa eger
Bu adam yakalanmadan bu muhabbet bıtmez. Adamın yakalanmasıda zor, yakalansada ceza alacagını sanmıyorum.
Bendekı rıvayete gorede ısım cısım bellı, ılk olan anında kamera kaydı varmıs sımdı yok. Ne hıkmetse olay ıle ılgılı aranan bı sahısta yok, olayı sorusturanlarda ***** partının tayfa ha amk boyle ısın ben. !!!
sadece harun taştan vs. onların hatası değil bence. bu sitedeki karşılaştırma, gazlama, saplama, boy açma videolarının da etkisi bana göre büyük.
apaçisi barzosu 5 kişi doluşup dur kalk trafikte 90hp arabayla gazladığını sanıyor. onları bir tarafa koyalım.
daha vahim kısmı f30,rocco,jcw bana göre...çünkü bu araç sahipleri iyi kötü bir şeyler yapıyor araçlarına..yazılımsız, yaysız olan yok gibi.
f30 alıp 316i mpack alıp bi yazılım egzos yaptıran zaten kendini kral ilan ediyor. arkadaşlarıyla deniyor sıkıyor vs...bunu yapmayan yok gibi.
işte tam da bu noktada caddede turlarken bi 160'lık yazılımlı rocco gelirse yanına dur bakiyim trafikte sıkıştırınca roccoyu durum ne olacak kafasına girdiği anda , egzos sesleri çatırtı patırtılar eşliğinde caddede kıyamet kopuyor.. talihsiz olaylar da meydana gelince herkes burda rerörö yapıyor...
çözümü nedir ben bilmem, bana göre herşeyden önce insan olabilmek derim ama o bu ülkede zor.
çözümü her modifiyeli arabayı bağlamak değil, her düşük gelir segmenti arabayı bağlamak da değil... ama en azından deli gibi denetim yapıldığı dönemde caddede egzos sesi duymuyorduk,huzur vardı.
Cadde de gazlayınca cadde çocuğu olduğunu sanıyor bu tipler , level atlıyor , high society oluyor , çünkü gidip anlatacak kenar mahallede arkadaşlarını toplayıp, olumm geçen cadde de bi yan verdim , herkes döndü bakakaldı vs. Bilse ama o bakanlar içinden hatta bazen dışında senin anana bacına sülalene dümdüz sövüyor.
F30 la rocco tayfası gerçekten can sıkıcı hal almaya başladı sadece cadde de değil tüm istanbulda bu durum aynı. Volkan aynı dediğin gibi 160lık roccoya yada f30 a yazılım bide varex takan kendini kral ilan ediyor. Yaz da geldi iyice kanı kaynıyor gençlerin bir tane efendi süren f30 ya da rocco görmüyorum desem abartmış olmam. Ondan sonra kurunun yanında yaşta yanıyor işte , yaşı maşı da geçtim böyle kendi halinde kimseye zararı olmayan insanların canına kıyılıyor 2-3 tane piç kurusu eğlenecek diye.
Oralar durduk yere böyle olmadı herkes cuvaldızı kendine batırsın artık. Zamanının S viraj videolarını ve altına yazılan 'abbbeee mıhtışım yınlıyooon yııı' yorumlarını unutmasın.
Harbiden sacmaliyorsun be kardeşim artık..
Ölmüş hemde acı bi şekilde ölmüş çaresizlikten fakirlikten orda uyumuş ve ölmüş bir insana nasıl bir mide varki bu yorumu yazıyosun..
Senin cocuguna gece yürüyüşe çıktınız orda oyun oynarken ayni sekilde gelip carpsa oyun oynamasi dogru değil aslında yazabilecekmisin..
Gay oldunuz ülke gay olsun sorun yok dediniz eyvallah dedik,
Allahı yoksaydınız elit oldunuz eyvallah dedik,
Forumdakilerin coguna cahil dediniz eyvallah dedik,
Ama bokunu çıkarmayın artık..
Yeter artık bu elit görüneyim, bilgili görüneyim tribiniz, o adam can çekişerek öldü!