Caddede Egzozdan banada yazdılar bi hafta önce adam öldürenin egzoz olduğunu sanıyorlar.
Printable View
Caddede Egzozdan banada yazdılar bi hafta önce adam öldürenin egzoz olduğunu sanıyorlar.
http://haber.sol.org.tr/turkiye/mehm...ettiler-123298
vay benim ülkem vay..
basında çıkan haberler biraz şişirme de olabilir , babası oğlunu özel bir hastanede tedavi ettiriyormuş ve tedavisi bitince teslim edicekmiş ? ayrıca bu tehtit olayları da biraz şişirme gibi texas mı kardeşim burası basın güzel şişiriyor halk da bunu biraz bence istiyor , suçluyu sakladığını herkes polis dahil bilicek ve hiç bir şey yapmiycaklar komik bence
Çocuk y.dışına çıkartılmış deniliyordu en son...
Hastanelere kimlik bilgisi vermeden girmek yasak değil mi?
Eğer yasaksa, polisin katili bulması bir kaç dakika sürer..
Tabi sahte kimlik ya da para kullanarak kimliksiz giriş yaptırılmadıysa.. O zaman baba da suça ortak olur ki şu durumda bile suçluyu saklamadan cezalandırılması gerekir.
Aren kardeşim, baba kanun kural tanımadan pişkin pişkin "oğlumun psikolojisi bozuldu, tedavi ettiriyorum, tedavi bitince teslim ederim" diyebiliyorsa, bu kadar utanmaz ve cesaretli ise; tehdit de hayal ürünü gelmiyor bana
Şunu çok iyi biliyorum artık birini tehtit etmek baya baya güç kanka anında dava açılıyor ve süreç biraz hızlı işliyor kan parası teklif edilmiştir haberde yazan olası ama oğlumu saklıyorum tedavi ettiriyorum vs bana biraz komik geldi ben basında çıkan olayları ve haberleri gezi olayından beri artık pek sallamıyorum
Not : ölen ve öldüren kişileri ve aileleri uzak yakın tanımıyorum sadece bu haberin gerçeklik payını baya düşük buldum o kadar
Her derde devadir doğuş reyiz.
https://www.youtube.com/watch?v=rAVJPnG1U68
Bizim ofiste bağdat caddesinde caddebostan ışıklarda, şimdi forumda bu konuyu okurken kaç tane araba barlar sokağından yanlayarak çıktı, gündüz vakti o kadar kalabalık yaya trafiğinin olduğu yerde.. Bunlar millet dönüp arkasından bakılınca iyi bişey yaptıklarını sanıyorlar ama herkes yedi sülalelerine küfrediyor haberleri yok.
Ayrıca bu aralar araçlardan ziyade başka bir tehlikede kaldırımdan giden pizzacı yada kebapçı scooterları. Bayramdan önceki hafta trafiğe ters iskamette yürürken telefon çalınca bi an durup geri döndüm ve kaldırımda en az 30-40 km hızla gelen scooterın altında kalmaktan son anda kurtuldum, olayın şokuyla dondum kaldım ama yakalasaydım onu bir daha motor süremeyecek hale getirirdim. Bazı insani varlıklar gerçekten toplum içinde yaşamaya uygun değiller sadece ve sadece kendilerini düşünen gerisini umursamayan insanları adam etmek çok zor gerçekten..
Aralarda yazanlar olmuş yıllardır burda çalıştığımdan ve günün büyük vaktini bu bölgede geçirdiğimden benimde kendi gözlemlerime göre kamera sistemi en mantıklısı aynı bakırköy sahildeki gibi hız koridoru oluşturulması.. Önceden akşamları eşim ve 2 yaşındaki oğlumla caddeye yürümeye geliyorduk ama bu sene mayıstan beri gerçekten ben ailemle kaldırımda yürümeye korkuyorum.
Cadde de gazlayınca adam olduğunu sananların, makas atanların soyu tükenmez önemli olan bu hayvanların düzgün bi şekilde dizginlenmesi lazım, cezaysa ceza polisse polis kameraysa kamera artık bi şekilde tedbir alınması lazım bence
Sizdi fox da verdi yine.
Serefsiz sahte polis kimliği ile polis cevirmelerinden kaçtığını tespit etmişler.
Hala yakalanmamis
13 gün olmuş şoför hala yakalanmamış ALLAHü teala ailesine sabır versin. şoförün avukatıda çıkmış çocuk diyor dalga geçer gibi:ofk:
insanları zengin fakir, inanclı/inancsız diye parcalara bölersen, adaleti saglayan savcılar/polisler yolsuzluklara karısırsa, ülkede başıboşluk olursa her sey yapılır.
eğitim falan denmiş, eğitim zannettiğiniz kadar önemli bir sey degil. esas olan kültürdür. kültürü de parayla satın alamazsın. o da aile vss sosyal cevreyle edilinebilecek bir sey. adam arabayı alır, anasına/babasına güvenir, bana bir sey olmaz diye kaldırımlarda gazlayarak gezer.
bir de insanın kendi özgü karakteri var.
bir doktor akrabamızın iki tane cocugu var, birisi mimar, digeri de cevre mühendisi.
ikisi de ingilterede okudu, esit sartlarda, aynı ekonomik gücle, kültürle büyüdüler.
birisi adam, digeri bozuk, esrarkeş. 24 saat millete atarlanıyor.
bazı seyler yapı meselesidir.
ilber hoca'nın galatasaray universitesinde bir söylesisine katılmıstım, konu rusya tarihi miydi neydi.
birisi alakasız sekilde "entelektüel" kime dersiniz dedi: ilber hoca da: ben altyapıya bakarım, dedesini sorarım dedi.
cok derin konular bunlar.
peki bu özellikle spor arabalara uygulan son zamanlardaki muamele ne olucak bildiğin gezemiyoruz bağdat caddesinde olan kazalarda araçlardan birisi F30 standart diğeri bildiğin şirket aracı i20 mi mi ne ? ondan sonra yine başı yanan biziz bildiğin dolaştırmıyolar gecede 4 çevirmeye girmeden rahat edemiyoruz bunda S2000 de dahil italia da gallardo da admlar bildiğin doğruyo , kıyım var
olay yerinde teslim olsa , alacağı max ceza ne olurdu bu çocuğun merak ettim , böyle ölümlü yaralanmalı kazaya karışan arkaşlarım vardı fazla bir ceza almadılar çünkü , sonrası tabi vicdan meselesi
Biri Scirocco birisi racing motor 2 arkadaşın aracı direk çekiciye alındı,ehliyetine el koyuldu.Psikoloğa mı ne gidiceklermiş.Bence 1 yıl kadar aynı katılıkla devam etmelikerki trafik biraz rahatlasın herkes yola gelsin.
Son gittiğimde 10 Dakika içerisinde Fenerbahçe'de 3 Ekip Arabası geçti önümden.Caddeye çıkana kadarda bir ton daha ekip arabası sonra Caddebostan Migrosun orada 2 ekip arabası sağda beyaz corveti almışlardı.
O gün bugündür bağlatırım arabayı diyede gitmez oldum o taraflara evden işe işten eve.
arkadaşımızın başına geldi iki gün önce
gece saat 1:30da 110la sube mudurunun yanından geçmiş, müdür de bu adamla uğrasın demis resmen, gelip evinden ehliyetine aracına el koydular trafigi tehlikeye atmaktan adliyeye sevk ettiler, iki gündür ugrasıyo saglık raporu aldı ortada tehlikeye atmalık bi durumda yok ama bakalım bekliyoruz
yasayla ilgili ne gibi bişi ne oldu ne bitti bilen varsa ben de merak ediyorum
trafik müdür yardımcısıydı sanırım geçen gun radyoya bağlandı, kırmızı ışıkta geçenleri de yollayacklarmış psikoloğa.
Tek seferde ust uste ceza uygulamasi var benim denk geldigim hem bodrumda yasadim hemde istanbulda yasayan arkadaslar varmis , ornek hiz sinirini belli limitte asmak , trafigi tehlikeye atmak en sonda emniyet kemeri gibisinden gereksiz biseyler yaziyorlar zaten 40 50 ceza puanina denk geliyor . 2. Sefere de boyle durumda af olmuyor direk ya ehliyet gidiyor ya da hastaneye sevk veriliyor .
Ülkece gitmemiz gerekli psikoloğa. Ne piskoloji kaldı, ne sinir, ne sabır. Kafayı yedik milletçe...
Uygulama gözlerimi yaşartıyor .
Polis ilk kez işini yapiyor ya şaka gibi maaşı hak ediyor.
Demek ki istenince oluyormuş
Bence polis isini yapmiyor her zamanki gibi bu durum unutulana kadar bos kalabalik yapiyor . Yani polisin isini yapmasindan kasit benim aracimda on plaka takili degil diye baglamasi ama orada burada el freni cekip 140 150yle makas atan sirket arabalarina islem yapmamasi mi? Polis eger isini yapmak istiyorsa modifiyeli araca kameraya sov icin ceza kesmek yerine bilincsiz surucuyu tespit edip ona islem uygulasin .
Pzt beri ciddi uygulama var.
Mercedes binmesek 2 tane rahat girerdim sanırım.
Ozellikle kamyonet ve kamyon dogruyorlar halkali civari.
Yasal işlem yapıyorlar olmasi gereken sey o yasal olmali herşey.
Modifiye insanlara zarar verme noktasina geldiyse gerekeni yapmalari normal.
Tehlike araç kullanimi anlik bir hadise her an polis onu yakalayamaz.ama denk gelirse kanartir sürücüyü polis gözünün yaşına bakmaz.
Dün gece baya bi çevirme vardı. s virajı dahil. çevrilmedim hiç fakat ellerinde MP5 makinalı tüfekle bekliyosa bence cam filmi veya egzostta farklı şeyler aranıyor... normal IŞİD ve PKK belası azdığı için sıkılaşması
Çevirsin valla.En ufak şeyden de yazsın gram üzülmüyorum.
polısın bunu herzaman yapması lazım sureklı yatıstalar yada polıse ısını yaptırtmıyorlar
http://media-cdn.t24.com.tr/media/st..._980324039.jpg
Kaldırımda uyuyan çiçekçiye çarpan sürücü zabıtadan şikayetçi olacak: Onun orada ne işi var!
Bağdat Caddesi’nde kaldırımda uyuyan çiçekçiye çarpan sürücü Murathan Öztürk hala bulunamadı
İstanbul Kadıköy Bağdat Caddesi’nde kaldırımda uyuyan çiçekçi Mehmet Emin Kaya’ya çarparak kaçan 19 yaşındaki sürücü Murathan Öztürk, müvekkilinin kaldırımda uyuyan çiçekçinin kaldırımda uyumasına göz yumdukları için belediye ve zabıta için şikâyetçi olacağını söyledi. 11 Temmuz Cumartesi gecesi sahur vakti yaşanan kazada, 19 yaşındaki sürücü Murathan Öztürk, kullandığı lüks araçla, kaldırımda çiçek satan Mehmet Emin Kaya’ya çarparak kaçmış, Kaya hayatını kaybetmişti.
Olaydan sonra Öztürk’ün babası Mustafa Öztürk oğlunun psikolojisinin bozulduğunu, hastaneye yattığını ve teslim olacağını öne sürdü. Olayın üstünden 15 gün geçmesine rağmen zanlı Murathan Öztürk hâlâ yakalanmadı. Öztürk’ün avukatı Melahat Uzunoğlu, müvekkilinin sosyal medyada kendisi için yapılan yorumlardan korktuğunu söyleyerek yakın bir tarihte ortaya çıkmasını beklediklerini ifade etti. Avukat Uzunoğlu, aynı zamanda Mehmet Emin Kaya’nın kaldırımda uyumasına göz yuman belediye ve zabıta için şikâyetçi olacağını söyledi.
Belediye ve zabıtayı şikayet edecekler
Sedef Şenkal Demir’in Habertürk’te yer alan haberine göre, Uzunoğlu şunları söyledi: “Mehmet Emin Kaya’nın ailesi müvekkilimin babasının teklif ettiği kan parasını kabul etmedi ama olaydan hemen sonra 7 kişilik vekalet verdi. Hukuken bunun karşılığı ‘Yüksek tazminat istiyoruz’ demektir. 1 milyonluk tazminat istiyorlar. Olaydan sonra müvekkilimin babası Mustafa Öztürk bir yakınını, başsağlığı için Kaya ailesine gönderdi. Baba Mustafa Bey, Mehmet Emin Kaya’nın kaldırımda uyuduğunu, evi olmadığını öğrenince ‘Manevi olarak bir şey yapamayız ama en azından maddi yardımda bulunalım’ dedi. Yakınları aracılığıyla bu mesajını iletti aileye, 500 bin TL maddi yardım teklif etti. Kabul etmediler. Hâkimin takdirini bilemem ama bu davadan çıkacak tazminat miktarı 100 bin TL’dir. Biz de çok üzgünüz, Mehmet Emin benim de tanıdığım biriydi. Kaldırım yayalara ait bir yol, bir aracın kaldırımda.
Kredi kartı incelenmesi istendi
Hukuk fakültesi öğrencisi Murathan Öztürk’ün (19) avukatı Anadolu 6. Sulh Ceza Hâkimliği’ne başvurarak, müvekkili hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını istemişti. Hâkimlik ise bu talebi reddetmişti. Dün ise Mehmet Kaya’nın ailesinin avukatı İlknur Tunç, savcılığa başvurarak, Murathan Öztürk ile babası Mustafa Öztürk’ün kredi kartlarının olay gününe ait harcama bilgilerinin incelenmesini talep etti. Avukat Tunç, “Yapılan harcamaların tespiti ile alkol alıp almadığının ortaya çıkarılmasını istiyoruz. Olay anında alkol muayenesi yapılmadığı ve şüpheden de sanık yararlanacağı için bu durum bizim için çok önemli” dedi. Soruşturması yürüten savcının, adli tatil iznine ayrılması üzerine dosyayı devralan savcının da izne gittiğini öğrendiklerini belirten avukat İlknur Tunç, “Kaza gününden beri zanlının teslim olmasını bekliyoruz. Ancak gün geçtikçe bu beklentimizin karşılığını alamıyoruz” diye konuştu.
Bence adamlar hakli. Carpmasi,alkolu,mal gibi hareketler yapmasi ve bir insanin canini almasi ayri bir konu orda suclu ama adamin kaldirimda yatmasina belediyenin goz yummasi da bir suc belki adama izin vermeselerdi bu adam sadece maddi kayipla olaydan kurtulacakti ve vicdan azabi cekmeyecekti. Adam evsiz tamam ama en azindan yatilacak yer kaldirim olmamali. Kaldirimda yurumek bile tehlikeliyken. Allah rahmet eylesin