User Tag List

Sayfa 10/21 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
391 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Bağdat Caddesi'nde Kaza

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana da gece arkadaş gösterdi de, motorluya cidden yazık olmuş.
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Madem trafik bilinci bizim cahil insanımızda oluşmamış.
    O zaman kanırttıra kanırttıra oluşturacaksın. Öyle 100 tl 200 tl cezalarla değil altından arabasını elinden ehliyetini almadıkça ölümlü kazalarda
    cinayet suçlusu gibi içeri atmadıkça akıllanmayacak bunlar.

90'lı yılların sonlarında kazalar artık hergün oluyordu. Cadde gerçek anlamda yarış pistine dönmüştü.
    Caddebostan ağaçlarına patlayanlar mı dersiniz. kaldırıma çıkanlar mı...
    Polis kontrolü sıfırdı. Çok rahat trafiği kesip sıfır çizenleri görebilirdiniz.

Yaşı 30 ve üstü olanlar hatırlar 2000 Nisanında caddede yarışan 2 araçtan biri
    Divan pastanesi yanından yola katılan ve içinde üniversite yaşlarında 2 kişi olan bir
    araca aşırı hızlı ve kırmızıda geçerek çarpmış, şöförün ve kız arkadaşının camdan fırlayarak ölmesine sebep olmuştu.
    O kaza o yıllarda dönüm noktası olmuştu. Ölen Kızın babası istanbul'dan Ankara'ya yürüdü, tv lerde programlar yapıldı falan..

haberi de bu.
    http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2000/06/28/218558.asp

Olaydan sonra 500 mt de bir her gece çevirme koyulmuştu. Çevirme olmayan yerlerde yolda polis dubaları ile daraltmalar yapılmıştı.
    Sonra uzun yıllar kazasız geçti ama şimdi tekrar azdılar.

Bu dakikadan sonra yok arabamda stickere ceza kesiyor yok filtreme ceza kesti diye polise hiç laf söylemeyin.
    Hiçbir keyfi hobi insan yaşamından değerli değildir.
    Eğer insanlar ölüyorsa bu ağırlaştırılmış kanuni tedbire laf edemeyiz.
    Koysun dubalarını sinyalsiz şerit değiştireni bile alsın caddede, sahilde vs.. ve bu tarz ölümlü kaza olan yollarda.

Ama ayrım yapmasın. Ben yapıyorsam beni de alsın. Milletvekili çocuğu yapıyorsa onu da alsın.

Yoksa bu işin sonu kötü. Kazaya sebebiyet vereni linçe kadar gidecek.
    "Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."

ahmet_xy
    Misafir
    rahmetli olan çiçekçi üniversite mezunuymuş. iş bulamadığı için bu işe başlamış. katil ise alkollüymüş. 19 yaşında hukuk fakültesi öğrencisiymiş.

http://www.milliyet.com.tr/is-bulama...undem-2087994/

neothenew - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rahmetli çiçekçinin haberi şu an fox haberde.

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğitim konusuna canı gönülden katılmak istiyorum da eğitim isteyen içindir. Ağır olacak ama yanlış anlamayın dedem de ilkokul mezunudur, cahilden kastım diploması olsa da olmasa da angut kalan cahillere; hakla , özgürlükle eğitilemez bunlar. Hayvan muamelesi yapıp zorunlu terbiyeden geçirmedikçe olmaz yani, eğitim isteyen içindir istemeyene zorla sokmak gerekiyor.

Şirket araçları en büyük tehlike. Son 3-4 yılda bu kadar çok filodan vs kiralık yada şirket üstüne araçlar çoğaldı , yollarda yağmurmuş trafikmiş farketmeksizin gazlayan, insanları sıkıştıran zor durumda bırakan bir kitle yayıldı.
    Şirket arabası ne içindir abi basarım tabi babamın malı mı diyen angut hapse tıkılmadıkça, 1000-2000-3000 lira ceza kesmedikçe , ölüme teşebbüsten yargılamadıkça değişmez bu trafiğin hali..
    -Fırat

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şirket arabalarından nefret ediyorum %99 u mala acımadığı için abuk subuk kullanıyor insan değiller.

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keşke trafikteki sorun sadece eğitimsizlerden kaynaklı olsaydı, bence bu ülke en çok "okumuş" lardan çok çekiyor.
    İlk ve tek Cumhuriyet filozofumuzun şu sözü bence çok yerinde ; "Bu kadar cehalet ancak okumakla mümkün olur".

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

haber 37.20 dkdan itibaren
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi de adam orda uyuyodu, uyumasın deniodu
    adam uyumuyomus
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haberi duyduğumda üzüldüm. Simaen bildiğim birisiydi ve birkaç kez de alışveriş yaptığım bir insandı. En son Ramazan'ın ilk haftasında yan taraftaki Saray'a sahura gittiğimde aracımı o ara sokağa park ettiğimde selamlaşmıştık, kitap okuyordu gecenin 1'inde ufacık led fenerin altında. Mekanı cennet olsun İnşallah.

Araç sürücüsü yakalanabilmiş mi? Bir gelişme var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vuran arabaıy sürene çınaraltının sahibinin oglu denmiyormuydu ? koyulan resimde adam 30 yaşında gibi duruyordu şimdi ise 19 yaşında cocuk diyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaza nasıl oldu bilmiyorum,bazı yerler yarış yapıyo falan demiş bazılarıda mobesede gözüküyo araç sıkıştırmış diyo,bazı yerlerde çiçekçi kuran okuyo yazıyo bazı yerlerde uyuyo diyolar,işin aslı ne bi türlü çözemedim.Yarış haberlerine inanmıyorum çünkü Murathan öyle bi tip değil kendisi samimi arkadaşımdır,çok temiz iyi bi insandır sonradan görme v.s değil kimse yanlış anlamasın murathanı savunmuyorum ama olayın aslı ne,nası oldu heryer başka bişe yazıyo..Ölen çiçekçi abime ciddi anlamda çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanını cennet etsin,geride kalanlarada sabır versin inşallah.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Octavia RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaza nasýl oldu bilmiyorum,bazý yerler yarýþ yapýyo falan demiþ bazýlarýda mobesede gözüküyo araç sýkýþtýrmýþ diyo,bazý yerlerde çiçekçi kuran okuyo yazýyo bazý GByerlerde uyuyo diyolar,iþin aslý ne bi türlü çözemedim.Yarýþ haberlerine inanmýyorum çünkü Murathan öyle bi tip deðil kendisi samimi arkadaþýmdýr,çok temiz iyi bi insandýr sonradan görme v.s deðil kimse yanlýþ anlamasýn murathaný savunmuyorum ama olayýn aslý ne,nasý oldu heryer baþka biþe yazýyo..Ölen çiçekçi abime ciddi anlamda çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanýný cennet etsin,geride kalanlarada sabýr versin inþallah.
    Teslim oldumu arkadaşın

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Arkadaşın teslim olsun.

Maltepe veya Kartal Kapali Ceza Infaz Kurumuna ziyaretine gidersin.

Zaten cezaevindeki kimsenin suçu yok .

Kader mahkumu olur. Atlatır.

Parasida var ezmezler soğuk taslarda yatıp zatürre den de ölmez merak etme.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşın teslim olsun.

Maltepe veya Kartal Kapali Ceza Infaz Kurumuna ziyaretine gidersin.

Zaten cezaevindeki kimsenin suçu yok .

Kader mahkumu olur. Atlatır.

Parasida var ezmezler soğuk taslarda yatıp zatürre den de ölmez merak etme.
    %90 yarı açık ceza evine gönderirler.3-4 yıl yatar çıkar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı dqn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    %90 yarı açık ceza evine gönderirler.3-4 yıl yatar çıkar..
    Kapalida en az 6 ay yatar dava sonuçlanır ondan sonra cezaya göre yerlestirirler kardeşe.

Ya açık cezaevi bile cehennem amele gibi calistiriyorlar.

Kapalı daha iyi diyen bile var tabi parası olana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kapalida en az 6 ay yatar dava sonuçlanır ondan sonra cezaya göre yerlestirirler kardeşe.

Ya açık cezaevi bile cehennem amele gibi calistiriyorlar.

Kapalı daha iyi diyen bile var tabi parası olana
    Hukuk fakültesi öğrencisiyim, şu an bir avukatın yanında çalışıyorum.Kendisi ile konuşmuştum bu mevzuyu.Zaten haberlere falanda çıkınca epeyi popüler oldu..Avukatlar bizzat teslim olmasın diyor..BMWci çocuğunda avukatı büyük ihtimal vardır ve çocuğu teslim etmeyecektir.Çünkü şu an teslim olsa dediğiniz gibi dava sonuçlanana kadar belki hücrede bile kalabilir.Polisler zaten zanlıyı bulmak için hiç bir çaba sarf etmiyor.Anca çevirmede asayiş kontrolünde falan denk gelecekki öyle bulacaklar.Ailede yazıldığı gibi güçlüyse çocuğu vermez verdirmez.Tabi bu sürede diğer aileye mal mülk para teklif ederler.Kabul edilirse daha kolay çözülür.Kabul edilmezse hakime kalır.Dava sonuçlanacağı zaman çocuk ortaya çıkar bir kaç yıl yatar çıkar.KAZA adı altında geçtiği için ağır ceza verilmiyor.Hatta olay yerinden kaçması bile negatif bir durum yaratmıyor..

Maalesef böyle işliyor düzen.İnşallah bu olayda bir an önce çözülür acı daha fazla büyümez..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı dqn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hukuk fakültesi öğrencisiyim, şu an bir avukatın yanında çalışıyorum.Kendisi ile konuşmuştum bu mevzuyu.Zaten haberlere falanda çıkınca epeyi popüler oldu..Avukatlar bizzat teslim olmasın diyor..BMWci çocuğunda avukatı büyük ihtimal vardır ve çocuğu teslim etmeyecektir.Çünkü şu an teslim olsa dediğiniz gibi dava sonuçlanana kadar belki hücrede bile kalabilir.Polisler zaten zanlıyı bulmak için hiç bir çaba sarf etmiyor.Anca çevirmede asayiş kontrolünde falan denk gelecekki öyle bulacaklar.Ailede yazıldığı gibi güçlüyse çocuğu vermez verdirmez.Tabi bu sürede diğer aileye mal mülk para teklif ederler.Kabul edilirse daha kolay çözülür.Kabul edilmezse hakime kalır.Dava sonuçlanacağı zaman çocuk ortaya çıkar bir kaç yıl yatar çıkar.KAZA adı altında geçtiği için ağır ceza verilmiyor.Hatta olay yerinden kaçması bile negatif bir durum yaratmıyor..

Maalesef böyle işliyor düzen.İnşallah bu olayda bir an önce çözülür acı daha fazla büyümez..
    Kamu davasi ne okucak peki ?

gespenster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octavia RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaza nasıl oldu bilmiyorum,bazı yerler yarış yapıyo falan demiş bazılarıda mobesede gözüküyo araç sıkıştırmış diyo,bazı yerlerde çiçekçi kuran okuyo yazıyo bazı yerlerde uyuyo diyolar,işin aslı ne bi türlü çözemedim.Yarış haberlerine inanmıyorum çünkü Murathan öyle bi tip değil kendisi samimi arkadaşımdır,çok temiz iyi bi insandır sonradan görme v.s değil kimse yanlış anlamasın murathanı savunmuyorum ama olayın aslı ne,nası oldu heryer başka bişe yazıyo..Ölen çiçekçi abime ciddi anlamda çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanını cennet etsin,geride kalanlarada sabır versin inşallah.
    arkadasın bayram tatilindemi suan kardeş?
    bu kadar tırsmasına gerek yok, gidecek yedigi bokun cezasını cekecek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)