Şunu çok iyi biliyorum artık birini tehtit etmek baya baya güç kanka anında dava açılıyor ve süreç biraz hızlı işliyor kan parası teklif edilmiştir haberde yazan olası ama oğlumu saklıyorum tedavi ettiriyorum vs bana biraz komik geldi ben basında çıkan olayları ve haberleri gezi olayından beri artık pek sallamıyorum
Not : ölen ve öldüren kişileri ve aileleri uzak yakın tanımıyorum sadece bu haberin gerçeklik payını baya düşük buldum o kadar
Bizim ofiste bağdat caddesinde caddebostan ışıklarda, şimdi forumda bu konuyu okurken kaç tane araba barlar sokağından yanlayarak çıktı, gündüz vakti o kadar kalabalık yaya trafiğinin olduğu yerde.. Bunlar millet dönüp arkasından bakılınca iyi bişey yaptıklarını sanıyorlar ama herkes yedi sülalelerine küfrediyor haberleri yok.
Ayrıca bu aralar araçlardan ziyade başka bir tehlikede kaldırımdan giden pizzacı yada kebapçı scooterları. Bayramdan önceki hafta trafiğe ters iskamette yürürken telefon çalınca bi an durup geri döndüm ve kaldırımda en az 30-40 km hızla gelen scooterın altında kalmaktan son anda kurtuldum, olayın şokuyla dondum kaldım ama yakalasaydım onu bir daha motor süremeyecek hale getirirdim. Bazı insani varlıklar gerçekten toplum içinde yaşamaya uygun değiller sadece ve sadece kendilerini düşünen gerisini umursamayan insanları adam etmek çok zor gerçekten..
Aralarda yazanlar olmuş yıllardır burda çalıştığımdan ve günün büyük vaktini bu bölgede geçirdiğimden benimde kendi gözlemlerime göre kamera sistemi en mantıklısı aynı bakırköy sahildeki gibi hız koridoru oluşturulması.. Önceden akşamları eşim ve 2 yaşındaki oğlumla caddeye yürümeye geliyorduk ama bu sene mayıstan beri gerçekten ben ailemle kaldırımda yürümeye korkuyorum.
Cadde de gazlayınca adam olduğunu sananların, makas atanların soyu tükenmez önemli olan bu hayvanların düzgün bi şekilde dizginlenmesi lazım, cezaysa ceza polisse polis kameraysa kamera artık bi şekilde tedbir alınması lazım bence
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
Sizdi fox da verdi yine.
Serefsiz sahte polis kimliği ile polis cevirmelerinden kaçtığını tespit etmişler.
Hala yakalanmamis
13 gün olmuş şoför hala yakalanmamış ALLAHü teala ailesine sabır versin. şoförün avukatıda çıkmış çocuk diyor dalga geçer gibi![]()
insanları zengin fakir, inanclı/inancsız diye parcalara bölersen, adaleti saglayan savcılar/polisler yolsuzluklara karısırsa, ülkede başıboşluk olursa her sey yapılır.
eğitim falan denmiş, eğitim zannettiğiniz kadar önemli bir sey degil. esas olan kültürdür. kültürü de parayla satın alamazsın. o da aile vss sosyal cevreyle edilinebilecek bir sey. adam arabayı alır, anasına/babasına güvenir, bana bir sey olmaz diye kaldırımlarda gazlayarak gezer.
bir de insanın kendi özgü karakteri var.
bir doktor akrabamızın iki tane cocugu var, birisi mimar, digeri de cevre mühendisi.
ikisi de ingilterede okudu, esit sartlarda, aynı ekonomik gücle, kültürle büyüdüler.
birisi adam, digeri bozuk, esrarkeş. 24 saat millete atarlanıyor.
bazı seyler yapı meselesidir.
ilber hoca'nın galatasaray universitesinde bir söylesisine katılmıstım, konu rusya tarihi miydi neydi.
birisi alakasız sekilde "entelektüel" kime dersiniz dedi: ilber hoca da: ben altyapıya bakarım, dedesini sorarım dedi.
cok derin konular bunlar.
a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z
peki bu özellikle spor arabalara uygulan son zamanlardaki muamele ne olucak bildiğin gezemiyoruz bağdat caddesinde olan kazalarda araçlardan birisi F30 standart diğeri bildiğin şirket aracı i20 mi mi ne ? ondan sonra yine başı yanan biziz bildiğin dolaştırmıyolar gecede 4 çevirmeye girmeden rahat edemiyoruz bunda S2000 de dahil italia da gallardo da admlar bildiğin doğruyo , kıyım var
olay yerinde teslim olsa , alacağı max ceza ne olurdu bu çocuğun merak ettim , böyle ölümlü yaralanmalı kazaya karışan arkaşlarım vardı fazla bir ceza almadılar çünkü , sonrası tabi vicdan meselesi
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Biri Scirocco birisi racing motor 2 arkadaşın aracı direk çekiciye alındı,ehliyetine el koyuldu.Psikoloğa mı ne gidiceklermiş.Bence 1 yıl kadar aynı katılıkla devam etmelikerki trafik biraz rahatlasın herkes yola gelsin.
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
Son gittiğimde 10 Dakika içerisinde Fenerbahçe'de 3 Ekip Arabası geçti önümden.Caddeye çıkana kadarda bir ton daha ekip arabası sonra Caddebostan Migrosun orada 2 ekip arabası sağda beyaz corveti almışlardı.
O gün bugündür bağlatırım arabayı diyede gitmez oldum o taraflara evden işe işten eve.
arkadaşımızın başına geldi iki gün önce
gece saat 1:30da 110la sube mudurunun yanından geçmiş, müdür de bu adamla uğrasın demis resmen, gelip evinden ehliyetine aracına el koydular trafigi tehlikeye atmaktan adliyeye sevk ettiler, iki gündür ugrasıyo saglık raporu aldı ortada tehlikeye atmalık bi durumda yok ama bakalım bekliyoruz
yasayla ilgili ne gibi bişi ne oldu ne bitti bilen varsa ben de merak ediyorum
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
trafik müdür yardımcısıydı sanırım geçen gun radyoya bağlandı, kırmızı ışıkta geçenleri de yollayacklarmış psikoloğa.
Tek seferde ust uste ceza uygulamasi var benim denk geldigim hem bodrumda yasadim hemde istanbulda yasayan arkadaslar varmis , ornek hiz sinirini belli limitte asmak , trafigi tehlikeye atmak en sonda emniyet kemeri gibisinden gereksiz biseyler yaziyorlar zaten 40 50 ceza puanina denk geliyor . 2. Sefere de boyle durumda af olmuyor direk ya ehliyet gidiyor ya da hastaneye sevk veriliyor .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)