User Tag List

Sayfa 12/21 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
391 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Bağdat Caddesi'nde Kaza

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    basında çıkan haberler biraz şişirme de olabilir , babası oğlunu özel bir hastanede tedavi ettiriyormuş ve tedavisi bitince teslim edicekmiş ? ayrıca bu tehtit olayları da biraz şişirme gibi texas mı kardeşim burası basın güzel şişiriyor halk da bunu biraz bence istiyor , suçluyu sakladığını herkes polis dahil bilicek ve hiç bir şey yapmiycaklar komik bence
    hacı abi burası texas bilmiyor musun Allah aşkına, hergün olan olarlar neler neler.

Birini tehdit etmek artık güç değiş heleki biraz arkan varsa

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacı abi burası texas bilmiyor musun Allah aşkına, hergün olan olarlar neler neler.

Birini tehdit etmek artık güç değiş heleki biraz arkan varsa
    Şunu çok iyi biliyorum artık birini tehtit etmek baya baya güç kanka anında dava açılıyor ve süreç biraz hızlı işliyor kan parası teklif edilmiştir haberde yazan olası ama oğlumu saklıyorum tedavi ettiriyorum vs bana biraz komik geldi ben basında çıkan olayları ve haberleri gezi olayından beri artık pek sallamıyorum

Not : ölen ve öldüren kişileri ve aileleri uzak yakın tanımıyorum sadece bu haberin gerçeklik payını baya düşük buldum o kadar

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Şunu çok iyi biliyorum artık birini tehtit etmek baya baya güç kanka anında dava açılıyor ve süreç biraz hızlı işliyor kan parası teklif edilmiştir haberde yazan olası ama oğlumu saklıyorum tedavi ettiriyorum vs bana biraz komik geldi ben basında çıkan olayları ve haberleri gezi olayından beri artık pek sallamıyorum

Not : ölen ve öldüren kişileri ve aileleri uzak yakın tanımıyorum sadece bu haberin gerçeklik payını baya düşük buldum o kadar
    biraz arkan varsa diye not düştüm yoksa normal vatandaşı öttürürler.

haberler bencede pompalamasyon biraz

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Her derde devadir doğuş reyiz.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ha böyle bir şey denmedi ise, gazeteler uyduruyorsa o zaman da baba dava açmalı gazeteler hakkında o da işin ayrı bir yüzü

Bu arada ben Türkiye'de akıl ve mantığa inanmayı bıraktım

bende aren gibi artık basında yazan haberlere kesinlikle inanmıyorum , varsa bi olay onu oyle bir hale sokuyorlarki aslının bambaşka bir hali alıyor

özellikle bu tarz olaylarda hiç affetmiyorlar

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

FRTDI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim ofiste bağdat caddesinde caddebostan ışıklarda, şimdi forumda bu konuyu okurken kaç tane araba barlar sokağından yanlayarak çıktı, gündüz vakti o kadar kalabalık yaya trafiğinin olduğu yerde.. Bunlar millet dönüp arkasından bakılınca iyi bişey yaptıklarını sanıyorlar ama herkes yedi sülalelerine küfrediyor haberleri yok.

Ayrıca bu aralar araçlardan ziyade başka bir tehlikede kaldırımdan giden pizzacı yada kebapçı scooterları. Bayramdan önceki hafta trafiğe ters iskamette yürürken telefon çalınca bi an durup geri döndüm ve kaldırımda en az 30-40 km hızla gelen scooterın altında kalmaktan son anda kurtuldum, olayın şokuyla dondum kaldım ama yakalasaydım onu bir daha motor süremeyecek hale getirirdim. Bazı insani varlıklar gerçekten toplum içinde yaşamaya uygun değiller sadece ve sadece kendilerini düşünen gerisini umursamayan insanları adam etmek çok zor gerçekten..

Aralarda yazanlar olmuş yıllardır burda çalıştığımdan ve günün büyük vaktini bu bölgede geçirdiğimden benimde kendi gözlemlerime göre kamera sistemi en mantıklısı aynı bakırköy sahildeki gibi hız koridoru oluşturulması.. Önceden akşamları eşim ve 2 yaşındaki oğlumla caddeye yürümeye geliyorduk ama bu sene mayıstan beri gerçekten ben ailemle kaldırımda yürümeye korkuyorum.

Cadde de gazlayınca adam olduğunu sananların, makas atanların soyu tükenmez önemli olan bu hayvanların düzgün bi şekilde dizginlenmesi lazım, cezaysa ceza polisse polis kameraysa kamera artık bi şekilde tedbir alınması lazım bence
    Kurallara Aykırı İmza Boyutu.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sizdi fox da verdi yine.

Serefsiz sahte polis kimliği ile polis cevirmelerinden kaçtığını tespit etmişler.

Hala yakalanmamis

ÇALIŞKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    13 gün olmuş şoför hala yakalanmamış ALLAHü teala ailesine sabır versin. şoförün avukatıda çıkmış çocuk diyor dalga geçer gibi

rahatsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insanları zengin fakir, inanclı/inancsız diye parcalara bölersen, adaleti saglayan savcılar/polisler yolsuzluklara karısırsa, ülkede başıboşluk olursa her sey yapılır.
    eğitim falan denmiş, eğitim zannettiğiniz kadar önemli bir sey degil. esas olan kültürdür. kültürü de parayla satın alamazsın. o da aile vss sosyal cevreyle edilinebilecek bir sey. adam arabayı alır, anasına/babasına güvenir, bana bir sey olmaz diye kaldırımlarda gazlayarak gezer.

bir de insanın kendi özgü karakteri var.

bir doktor akrabamızın iki tane cocugu var, birisi mimar, digeri de cevre mühendisi.

ikisi de ingilterede okudu, esit sartlarda, aynı ekonomik gücle, kültürle büyüdüler.

birisi adam, digeri bozuk, esrarkeş. 24 saat millete atarlanıyor.

bazı seyler yapı meselesidir.

ilber hoca'nın galatasaray universitesinde bir söylesisine katılmıstım, konu rusya tarihi miydi neydi.

birisi alakasız sekilde "entelektüel" kime dersiniz dedi: ilber hoca da: ben altyapıya bakarım, dedesini sorarım dedi.

cok derin konular bunlar.
    a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki bu özellikle spor arabalara uygulan son zamanlardaki muamele ne olucak bildiğin gezemiyoruz bağdat caddesinde olan kazalarda araçlardan birisi F30 standart diğeri bildiğin şirket aracı i20 mi mi ne ? ondan sonra yine başı yanan biziz bildiğin dolaştırmıyolar gecede 4 çevirmeye girmeden rahat edemiyoruz bunda S2000 de dahil italia da gallardo da admlar bildiğin doğruyo , kıyım var

oguzhan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olay yerinde teslim olsa , alacağı max ceza ne olurdu bu çocuğun merak ettim , böyle ölümlü yaralanmalı kazaya karışan arkaşlarım vardı fazla bir ceza almadılar çünkü , sonrası tabi vicdan meselesi
    Oğuzhan ÖKSÜZ

http://www.facebook.com/oksuzdesign

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biri Scirocco birisi racing motor 2 arkadaşın aracı direk çekiciye alındı,ehliyetine el koyuldu.Psikoloğa mı ne gidiceklermiş.Bence 1 yıl kadar aynı katılıkla devam etmelikerki trafik biraz rahatlasın herkes yola gelsin.

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biri Scirocco birisi racing motor 2 arkadaşın aracı direk çekiciye alındı,ehliyetine el koyuldu.Psikoloğa mı ne gidiceklermiş.Bence 1 yıl kadar aynı katılıkla devam etmelikerki trafik biraz rahatlasın herkes yola gelsin.
    yeni çıktı bu mevzu, ehliyetle araca el koyup psikologa gonderiolar sonrasında 1 sene hapisle yargılanıyo, para cezasına çeviriolar onu da 5 sene icinde herhangi bi tekrar olursa içeri giriosun
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki bu özellikle spor arabalara uygulan son zamanlardaki muamele ne olucak bildiğin gezemiyoruz bağdat caddesinde olan kazalarda araçlardan birisi F30 standart diğeri bildiğin şirket aracı i20 mi mi ne ? ondan sonra yine başı yanan biziz bildiğin dolaştırmıyolar gecede 4 çevirmeye girmeden rahat edemiyoruz bunda S2000 de dahil italia da gallardo da admlar bildiğin doğruyo , kıyım var
    Son gittiğimde 10 Dakika içerisinde Fenerbahçe'de 3 Ekip Arabası geçti önümden.Caddeye çıkana kadarda bir ton daha ekip arabası sonra Caddebostan Migrosun orada 2 ekip arabası sağda beyaz corveti almışlardı.

O gün bugündür bağlatırım arabayı diyede gitmez oldum o taraflara evden işe işten eve.

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni çıktı bu mevzu, ehliyetle araca el koyup psikologa gonderiolar sonrasında 1 sene hapisle yargılanıyo, para cezasına çeviriolar onu da 5 sene icinde herhangi bi tekrar olursa içeri giriosun
    Tam olarak ne çıktı ne bitti biri açıkayabilir mi ? Hangi cezalar psikoloğa tabi ? Hangi durumlar da ehliyete el konuluyor ?

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tam olarak ne çıktı ne bitti biri açıkayabilir mi ? Hangi cezalar psikoloğa tabi ? Hangi durumlar da ehliyete el konuluyor ?

arkadaşımızın başına geldi iki gün önce
    gece saat 1:30da 110la sube mudurunun yanından geçmiş, müdür de bu adamla uğrasın demis resmen, gelip evinden ehliyetine aracına el koydular trafigi tehlikeye atmaktan adliyeye sevk ettiler, iki gündür ugrasıyo saglık raporu aldı ortada tehlikeye atmalık bi durumda yok ama bakalım bekliyoruz

yasayla ilgili ne gibi bişi ne oldu ne bitti bilen varsa ben de merak ediyorum
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafik müdür yardımcısıydı sanırım geçen gun radyoya bağlandı, kırmızı ışıkta geçenleri de yollayacklarmış psikoloğa.
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşımızın başına geldi iki gün önce
    gece saat 1:30da 110la sube mudurunun yanından geçmiş, müdür de bu adamla uğrasın demis resmen, gelip evinden ehliyetine aracına el koydular trafigi tehlikeye atmaktan adliyeye sevk ettiler, iki gündür ugrasıyo saglık raporu aldı ortada tehlikeye atmalık bi durumda yok ama bakalım bekliyoruz

yasayla ilgili ne gibi bişi ne oldu ne bitti bilen varsa ben de merak ediyorum
    Tek seferde ust uste ceza uygulamasi var benim denk geldigim hem bodrumda yasadim hemde istanbulda yasayan arkadaslar varmis , ornek hiz sinirini belli limitte asmak , trafigi tehlikeye atmak en sonda emniyet kemeri gibisinden gereksiz biseyler yaziyorlar zaten 40 50 ceza puanina denk geliyor . 2. Sefere de boyle durumda af olmuyor direk ya ehliyet gidiyor ya da hastaneye sevk veriliyor .

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı clioGT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    trafik müdür yardımcısıydı sanırım geçen gun radyoya bağlandı, kırmızı ışıkta geçenleri de yollayacklarmış psikoloğa.
    Evet evet, şimdi hatırladım. İzledim ben televizyonda da. Tamamen çıkmış aklımdan , birçok konuda insanımızı psikolojik desteğe ihtiyacı var, bundan sonra hata affetmek yok falan diyordu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)