nerde o E30lar E36 2.5-2.8 vanoslar hele hele E36 m3ler sesi yeterdi adamı çıldırtmaya ya, 3 ihtiyacım var benim yemek,seks birde vtec ve vanos sesi duymak
Printable View
nerde o E30lar E36 2.5-2.8 vanoslar hele hele E36 m3ler sesi yeterdi adamı çıldırtmaya ya, 3 ihtiyacım var benim yemek,seks birde vtec ve vanos sesi duymak
Yuklu tfsi lafi gecmiste yuklu var yuklu var :D 0-200 7-8 sn kosan 2.0 tfsi var :)
Saka bir yane 1.5 136 yerine bu aeabaya 177lik yakisirdi
3 silindir bmw nedir yahu simdi uyandim biri saka oldugunu soylesin ;)
Yay kestiren, 5 derece açıyla kendini DK ilan eden kitle alamasın bu arabayı. 435,428 sahiplerinede Allah sabır versin artık.
3-4 sene evvel turbo bmw tartışılıyordu. ondan bi iki sene evvelde turbo-atmosferik kavgası vardı. atmosferikçiler turboları itin götüne sokuyordu. ne günlerdi be..
Bmw , Bmw olmaktan çıktı artık :D Bmw'nin farkı 6 silindir olmasıydı , firma tasarrufa gitti 3 silindire düşürdü :D Firmanın sonu hayrola :D
Beyler ben kasasını seviyorum. Yarın yazılım çıkar araç 200hp olur normalde giden bir araç ortalaması yakalanır. Teknik verileri 136 hp olan 220nm olan 1.6 turbo motorunla birebir aynı.
2 serisi coupe ise bence bildiğin özürlü evlat.
Mercedesin bu 3 silindirle ilgili bi aciklamasi vardi, titresim cok oldugu icin 3 silindirli motor hedeflerinde yokmus.
Ama trend 3 silindirse onlarda arge yapiyordur kesin
Yıllardır aynı muhabbetler:)
5 serisi 1.6mı olurmuş, baktık gayet olmuş,
fwd 1 serisimi olurmuş gayetde olucak,
3 silindir muhabbeti şimdide
Sanki Bmw kitlesinin çoğu forumdan oluşuyor %1 iyiz belkide, o kadar pazar araştırması yapıyor firmalar, o kadar para harcıyor argeler yapılıyor, yapılan maliyetten/tüketimden/emisyondan kazanıma gidilmese yada müşteri kaybı çok olsa yani firma pazar payı kaybetse böyle işe girerlermi:)
Temelde Yakıt tüketimi seviyesini tsi seviyesine çekmek için fwd de şart bu sert rekabet düzeyinde..
Performans arayan müşteri sayısıda tahmin ettiğinizden çok az..ortalama gitmesi yeterli diyor çoğu insan.
Bu araci bu motor kombisiyle alanlar sekli ve ekonomik fiyat yuzunden alicaklar.
Ve Bmw ciddi kar edicek...
Esime F30 316 almistim,gayet yeterliyken yazilimla spor sesan gibi olmustu. Simdi 1.6 5 serisi aldim ki 2005 senesinde sifir aldigim 520i hala duruyor(2.2 V6 177hp) onunla ayni hatta bir tik hizli,ustlerde E60 yakaliyordu. Ancak yazilimla uctuuu gitti,inanilmaz hizlandi(***** 2.0T altyapisi var)
Tabi bu 418'in bu 1.6 170'lik 5 serisi motoru(N20b) olsa tadindan yenmezdi....
Bende zaten aylar öncesi neden 4 serisinde bu motor olmuyor diye başlık açmıştım. Gelirse vergi avantajından fiyatıda çok düşük olur demiştim ama malesefr onlar direkt başka motora geçti. Ben 1.4 tsi cc kullanıcısı olarak aldırmıyorum. CC de güzel gidiyor. BMW de gider bir yazılım yeter diye düşünüyorum.
1 serisi müşterileri üzerinde bmw araştırma yapıyor, kullanıcıların büyük çoğunluğu aracın rwd olduğunun bile farkında değil. Farkında olanlarda bunu çok umursamıyor. 1 serisinin fwd gelecek olması bu yüzden zaten. Adam niye ekstra maliyetin altına girsin, kullanıcının umurunda bile değil. Fwd yapar aynı fiyata satar, üretim maliyetide yanına kar kalır.
1.6 motorlar (Prince motorları) aslında blok olarak Psa grubuna aitler.Safkan Bmw motorları değiller.Bmw bu motoru idareten kullandı(özellikle bizim gibi ülkelerde),bu motorlar kendi motorunu geliştirene kadar Bmw ye zaman kazandırdı.
Bmw nin araştırmasına göre en iyi verim her bir silindir 500cc olduğunda alınıyor.Bu değerden daha yüksek ve düşük miktarlar verimin düşmesine sebep oluyor.Bakın dikkat edin verim diyorum güç demiyorum.Yani birim yakıt başına üretilen birim güç.Bunun yanında 4 silindirli motorlar Bmw'nin yıllardır alışılagelmiş olan karakteristik sesini yansıtamıyordu.Akustik olarakta en iyi ses 3 5 6 ve 8 silindirlerden çıkıyor.Bmw bu bulgular sonucunda 4 silindir kullanırken 5 silindire çıkmak yerine 3 silindire indi.Bu Bmw'nin çok iyi bildiği bir sistem.Her ne kadar teknolojisi ve motor kodu farklı olsada Bmw için 1.5 3 silindir motor m54 3.0 motorun ikiye bölünmüş ve turbo ile verimi arttırılmış hali.Ses karakteristiği eski sıralı 6 silindir motorlarla aynı.3 silindirli motor mu olur yaa diyenlere söylüyorum.Çokta güzel oldu her açıdan Bmw çıkardı masaya vurdu ama henüz insanlar bu motor hakkında bilgi sahibi olmadığından olayın farkında değil ben bu motoru daha ar ge aşamasındayken takip ettiğim ve çıkmasını beklediğim için biliyorum. 1.6 4 silindir motorlara göre bu 3 silindir 1.5 motorlar her açıdan üstün.
Şunu unutmayalım alman bunu yapıyorsa herkes mutlu olsun diye.
Premium Markayı orta kesim rahat ulassin diye gelismekte olan ulkelere
Bu motor seçenekleri sunarak vw grubunu özellikle baltalamak kore grubunada akıllı olun demek için.
Bmw ve merso bence doğru yolda çok başarılı işler yapiyor.
Kafandaki bmw aracı bmw de var ama senin cebinde paran yoksa
Bmw *** atmanın bir anlamı yok.şahin almiyorsub sonucda
Ben güçlü arkadan gelsin istiyorsan bmw de o istediğin araba var
Bazıları benim için az yaksin konforlu olsun bmw olsun diyenleri kimse yok sayamaz.
3 silindirde koyar 0,9cc de
Her kesime hitap edebilen bir üretici almanlari bu yüzden seviyorum zaten :)
Herkes galiba 0-100 ü 4, 5 saniye olan araçlara falan biniyor:) Görsel olarak şahane, yakıt tüketimi ve vergi düşüklüğünden dolayı da gayet mantıklı bir araç olmuş. Bir arabaya 180, 200 bin veriliyor diye aman sonrasında da ne ekonomi yapacağım diye bir mantık olmaz. Tek sıkıntı, bizim Türk milleti çoluğundan çocuğundan kısar, evinin kirasını ödemez ama gider krediye abanır bu arabadan alır :)
Rx-7,eger ilgin varsa,1 ve 3 serisindeki motorla 5 ve X3 deki 1.6 motoru kiyaslarsan,yaptigin genellemenin yanlis,sadece 1-3 serilerindeki psa 1.6 motorlar oldugunu gorursun...
Hele bi gelsin ,1600 kg arabaya 2-3 kişi yaz sıcağında test sürüşlerine çıkılsın. Sonucunda tatmin olan alsın binsin hayrını görsün güle güle kullansın.
http://pic1.autoscout24.net/images-b...d47ff5068777e2
harbi güzel arabaymış.ama artık her bmw birbirine benziyor gibi :) 1 2 3 4 5 6 7 :)