User Tag List

Sayfa 9/18 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
328 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Yeni 418i bmw

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazilim henuz yok ama yakinda cikar kesin.
    200hp utopik olur eger motor 98'e gore uretilmisse. ***** 116-118-316-320i motorlari 98'e gore.
    Ancak 520i motorlari 95 ile calisicak sekilde yapiliyor ve tc deki yakitla barisiklar,guc sikintisi yada yazilimdan sonra avans problemleri cikmiyor. Gucde guzel cikiyor...

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suan f30'larin km arttı makineler sıkıntı yapmaya başladı dahası havalar ısındı yağ sıcaklıkları tavan yazılımların acısı çıkmaya başladı, üstündeki turbo o sıkıştırma 3 silindir 1700kg arabaya 200hp lik yazılım yaptıracak ve yapacak cok arkadaş çıkmaz zaten borç harç alacaklar züğürt tesellisi garanti bitsin öyle yaparız daha cok yeni makine Görelim bakalım şeklinde geri vites, zaten keyifli Kullanıcı 3 Kuruş fazla verir 170hp lik alır.
    Hiç arabadan anlamayan 1.6 136lik BMW Kullanıcıları araba sıkıntıda zaten BMW de sanırım 1.6lari güçlendirdi ama 3 silindir makine zaten tas devrinden kalma daha bişey çıkmaz Ford zaten o makine sınıfında Yapa ağını yapti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 silindirli motor neden tas devrinden kalma?
    Ne gibi sikintilar cikiyor F30 larda?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Suan f30'larin km arttı makineler sıkıntı yapmaya başladı dahası havalar ısındı yağ sıcaklıkları tavan yazılımların acısı çıkmaya başladı, üstündeki turbo o sıkıştırma 3 silindir 1700kg arabaya 200hp lik yazılım yaptıracak ve yapacak cok arkadaş çıkmaz zaten borç harç alacaklar züğürt tesellisi garanti bitsin öyle yaparız daha cok yeni makine Görelim bakalım şeklinde geri vites, zaten keyifli Kullanıcı 3 Kuruş fazla verir 170hp lik alır.
    Hiç arabadan anlamayan 1.6 136lik BMW Kullanıcıları araba sıkıntıda zaten BMW de sanırım 1.6lari güçlendirdi ama 3 silindir makine zaten tas devrinden kalma daha bişey çıkmaz Ford zaten o makine sınıfında Yapa ağını yapti
    F30 larda ne sikinti yapiyor? hic duymadik gormedik simdiye kadar.
    yazilim degisikligi ile yag sicakliginin ne tur bir baglantisi var. biraz bilgilendirirmisiniz?
    3 silindirli motor nasil tas devrinden kalma bende merak ediyorum.
    bmw 1.6 motorlarini nasil ne zaman guclendirdi. yeni yapilan degisiklikler neler? acikcasi n13 1.6 motorlarda bugune kadar ben hicbir degisiklik yapildigini gormedim.
    ford 3 silindirli bi motorda extreme bir basari mi sagladi. Bilgilendirirmisiniz?
    Gökhan ÇAPRAZ

34 BYC 099 civic sport plus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maslakta yapılan yatak saran f30'lardan haberdar olmayabilirsiniz yakında önünüze gelir, yazılım Ateşleme egt sonucu yağ ısısı artar, abc den mi basliyim?
    3 silindir makine mantığı fabrikalarda cok geride kaldı, wiki araştırması yapın bulursunuz, PSA makineler yapıldığı yılla beraber Engine of the year olduğu gibi düşük cc 3 silindir makinede Ford başarılı
    Sudan 1.6 1 serileri 170 beygir gibi geldi diye biliyorum benim için güzel bir değişiklik.
    F30 larin km ler biraz daha artsın sonra stok ve kimin kaptığı belli olmayan yazılımla turbari sokup bi bakalim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozellikle bir firmanin araclari cok cabuk yatak sardi-piston kirdi ve bir kac problem yasadi. Sanirim yazilimin icerigi ile alakali bunlar cunku cok cabuk oldu bu sorunlar yazilimdan sonra. Sanirim dava acilmis ama emin degilim....
    3 silindirli motor cidden emek sarfedildi,sadece 3 silindire bakarak yorumlamamak gerek,cok ugrasti bmw. Yoksa İ8'e koymazdi ki bir cok modelde gorecegiz....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maslakta yapılan yatak saran f30'lardan haberdar olmayabilirsiniz yakında önünüze gelir, yazılım Ateşleme egt sonucu yağ ısısı artar, abc den mi basliyim?
    3 silindir makine mantığı fabrikalarda cok geride kaldı, wiki araştırması yapın bulursunuz, PSA makineler yapıldığı yılla beraber Engine of the year olduğu gibi düşük cc 3 silindir makinede Ford başarılı
    Sudan 1.6 1 serileri 170 beygir gibi geldi diye biliyorum benim için güzel bir değişiklik.
    F30 larin km ler biraz daha artsın sonra stok ve kimin kaptığı belli olmayan yazılımla turbari sokup bi bakalim
    Yazınızı doğru anladıysam şöyle söyliyim makyajlı 1.6 1 serisi önce 1.6 4 silindir 136 hp olarak psa motorlu olarak geldi şu andada stokta bolca mevcut, birde eskiden 170 hp olan 118i ler şu an 177 hp 120i olarak satışta.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suan aktif olarak 2012 model 350 ve nuhnebiden kalma 305 üstten tek enjeksiyon makine kullanıyorum bunların alt yApilari cok eski ama amaç Amerika'yı tekrar kesfetmemek ayrıca 100 milyon Üretildiği için yedek parçası sudan ucuz.
    Kendi aracım değil ama 2.0 dizel 170 hp X1 de kullanıyorum ömrüm boyunca dizel ihtiyacı duymadım ki senede 100.000 km cok rahat yaparim, BMW bu makinede yeni zannımın ile bence 1 numara.

Ufak hacime gelirsek 1000cc de kullaniyorumbmw ileri teknoloji kullanıp devir donen kapak yPisi yapıp binada senelerce garanti verirse ilk ben alırım.

Ama Suzuki Daihatsu mantığında sadece yoğun trafikte rölantide az yakacak bir araba ise amaç onun yeri 4 değil.
    Güzel bir Kullanım yeri olarak arkaya 1.3 turbo one Elektirik motoru konarsa Dünya'nın zevkli Arabası olur.

Motorun kendisinden cok konduğu yeri yadırganmamalı birada önemli olan. Yoksa çim biçme makinesi kıvamında NASA teknolojisi olsa bile fark etmez

Yazılım konusunda en Kötüleri ilk başta belli etti zaten marka plâka yaMayacagim ama yakında ufak afr kusurları olanlarda bir bir ortaya cikacak. Yazılım la motor ısısı artmaz makineye bişey olmaz diyene laf anlatamam insanlar bosuna iyi markalara para vermiş herkes sanayide rot başlamamıza Chip yaptırsın bişey oaz egt artmaz yağ ısınmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bulunduğum yerde Avea çekmediği için iPhone ile girdim iOS Sözlük fenAlardA üstteki Yazıyı görmeden yazıyorum Sözlük saçmalamış sanırım bu Başlıkta düzeltme yok. Özetle 1.3 swift mantığında güzel olabilir. 3. Dünya 5. Sınıf ülkesi Olmayı kabul etmiyorum gelişmiş ülkelerde araba kültürü olan adamlar 1.3 4 gibi spor arabayı gırla alırsa gerçekten tebrik ederim ama ben e durumsu Türk halkı olduğundan büyük görünmeyi sever çocuğuna araba alırken es dost Görsün diye kazali araba alır Sıfır Clio almaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bundan onceki postunu tam anlaiyamadim malesef ama bu son postundaki son cumleye tamamiyle katiliyorum.
    Ben Destur'u sattim Clio aldim,henuz kullanamadim ama mantigima yatti
    Kisaca;4 serisi keyfi 136hp ile cikmaz. Yazilim vs 180hp vs olursa(alt yapisinin saglam ve detune edilmis oldugunu dusunerek yaziyorum) en azindan aci cektirmez.
    Yazilim bir cok parametreyi degistirir,aksini soylemek sadece bilmemezliktir,buna kimsenin itirazi olamaz zaten.
    Yazilimdan ozellikle 1-2 firmanin araclarinin sorun yasamasi yapilan isten kaynakli oldugu asikar.
    Bu motorlarda 3-5hp fazlayi aradin mi basin belaya girer rahatca...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okuduğum bir yazıda yeni motorların 500 cc'ye bir silindir olacak şekilde tasarlandığını okumuştum. 1500 cc motor 3 silindir, 2000cc motor benzer yapıya sahip 500 cc ve bir silindir eklenmiş hali olacağı 3000 cc 6 silindire kadar yeni motorların 1500 cc'lik motorların bu şekilde varvasyonları olacağını okumuştum. Teknik olarak mevcut motora 500 cc ve bir slindir fazladan eklemek mümkün olabilir mi? Teknik bilgim fazla olmadığı için soruyorum mantıken pek mümkün görünmüyor ama.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alman mühendisler bu motorları ihtiyaçlara göre yapmışlar.

İhtiyacın olanı belirle ve al demişler.

Sanırım biz az paraya cok köftenin peşinde konuştukça. Daha bir sürü komik şeyler okumaya devam edicez gibi.

Yazılım mal sahibinin oluşabilecek her türlü riski kabul ederek yaptırdığı garanti dışı araca müdahelesi olup kimseye *** atamaz bir durumdur.

Arabayı üreten mühendis euro standartlarına göre aracı yazilimsal kısıtlamalara gitmiş olabilir.

Tune işinden anlamayan yada anladığı zannedenlere emanet edersen başına iş gelincede bmw *** atmak kolay olur.

3 silindir motor psa daki sıkıntısız motorlardandir ki bmw nin ustundekin psa dan farklı olduğu borusandaki yönetici bizzat söylediği belirtmek isterim.

Bmw ve Mercedes her zaman farklı olacaktır. Ve hiçbir marka yanına yanasamayacaktir audi gibi.

Benim gözümde de böyle.: )

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı motor i8 de 200 küsür hp veriyor. 6 silindirli güncel motorun tam yarısı deniliyor. Zaten o motorda stokta m4 için 430 hp veriyor. Bu düşünce ile çok sıkılmadan 200hp alınır dedim. Varsın 180 hp olsun. Fiyat bu klasmanda çok ama çok iyi
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 tsi 150 A5 gelsin o zaman ortalik karissin

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motor sesini duymak ve Kısmen hızlanma hakkında fikir sahibi olmak acısından, b38 motor f45 bmw. Bu araç gelecek olan 418i den 150 kg hafif.
    https://m.youtube.com/watch?v=hCrmeSMMNgw

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeter allah bereket versin
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu motor 6 silindirli 3000cc motorun yarısıdır yorumu hem doğru hem yanlıştır.

1) doğrudur çünkü gerçektende o 6 silindirdeki silindirler ve piston kolu ,valf ,enjektör,buji kullanılır.

2) yanlıştır çünkü krank farklıdır, artık motor sıralı 6 değil 3silindirlidir ve üreteceği verimlilik en ufak bir şekilde yakın bile değilir, turbo farklıdır, ateşleme, yazılım, zamanlama, soğutma ,blok , volan, farklıdır.

özetle bu motor aynıdan çok, çok çok daha farklıdır! bu camları ikisindede pimapen olan biri ev diğeri apartman olan dairelerin aynı olduğunu söylemek kadar mantıklı bir cümle fikrimce

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu motor 6 silindirlinin aynısıdır diyen yoktur zaten. Yoksa kimse 3 silindirli arabadan 6 silindirin krankının çıkmasını beklemiyor. Genel anlamda yapılan firma açıklamaları gereği; yıllarca 6 silindir ödül alan motorun indirgenmiş bir halidir deniyor. Bu motoru hali hazırda zaten yollardaki araçlarda kullanıyor. Modifiye edilmiş hali i8 de normal hali ise 2 serilerinde mevcut.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şehir içi performansa bence yeter ya yazılımla bile uğraşmaya gerek yok zaten günlük kullanımda nekadar performans gerekiyorki

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)