User Tag List

Sayfa 18/18 İlkİlk ... 8161718
328 sonuçtan 324 ile 328 arası

Konu: Yeni 418i bmw

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rcourb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabi bu sizin düşünceniz saygı duyarım. kaba bir tabirle dünya kadar para ödeyip arızasız hilesiz hurdasız olsun diye aldıgım araba 1 haftalıkken sıkıntı çıkartmayacak . bu yüzden sıfır araba aldım ben. herkes 3 kuruş kazanabilmek için 40 takla atıyor. o paraları ödediysem karşımda adam gibi hizmet isterim. 1 haftalık arabaya neden anahtar vurdurtayım? 4 defa servise gittim geldim bu sıkıntı yüzünden. işim gücüm var benim kardeşim! işimi gücümü bırakıp bunlarla mı uğraşacam? tüketici hakları kanununda belirtmiş adamlar fatura tarihinden itibaren 1 ay içerisinde arıza olursa araçta 3 seçeneği var tüketicinin. tamir ettirmek, misli ile değişim veya para iadesi. arabanın garanti belgesinde ilk maddedir 1 aylık sürecteki arac arızası vs taraflar feshedebilir diyor. yetkili servisler yanlış yönlendiriyorlar insanları tamir tamir diye dayatıyorlar. o yüzden benim derdim arabayı değiştirmek değil ayıp var bu arabada ve ben hakkım olanı istiyorum. bunda yanlış olan ses var. sizde dünya kadar para verip boyle sorunlarla karşılaşırsanız eger birgün umarım yazdıgınız kadar mantıklı yaklaşırsınız içinde bulunacagınız duruma. saygılar
    İstersen trilyonda versen el yapımı da olsa her zaman hata ihtimali olacak.Bunu göz ardı edemezsiniz. 1 haftalık arabaya neden araba vurdurtayım derken anahtar dile dan dan yürüyen aksamları mı vuruyorlar ? Çünkü en son baktığımda öyle bişey yapmıyorduk da. Bulunduğum servis de garantiye de ben bakıyorum. Mevzuatı biliyorum ama ne badire olursa olsun illa değiştirelim illa işi değişime bağlayalım yapan şuana kadar müşteriye denk gelmedim. Ama siz kafanıza koymuşsunuz arabayı sıfırlamayı kolay gelsin derim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstersen trilyonda versen el yapımı da olsa her zaman hata ihtimali olacak.Bunu göz ardı edemezsiniz. 1 haftalık arabaya neden araba vurdurtayım derken anahtar dile dan dan yürüyen aksamları mı vuruyorlar ? Çünkü en son baktığımda öyle bişey yapmıyorduk da. Bulunduğum servis de garantiye de ben bakıyorum. Mevzuatı biliyorum ama ne badire olursa olsun illa değiştirelim illa işi değişime bağlayalım yapan şuana kadar müşteriye denk gelmedim. Ama siz kafanıza koymuşsunuz arabayı sıfırlamayı kolay gelsin derim.
    Iyi aksamlar
    Anahtar vurdurtmaktan kastimin ne oldugunu anlamamissiniz sanirim. Anladiysaniz dan dun yuruyen aksama vurmuyoruz gibi suslu kelimele oyunlarina gerek duyma ihtiyacinizi anlayamadim. Hatasiz olur olmaz gibi bir mantalitemde soz konusu degil. Farkettiyseniz adam gibi hizmet istedigimden bahsettim. Bugune kadar bilincli musteri denk gelmemis olmasi sizin sansiniz. Ozel servislerin "illa tamir ettirmek zorundasin "yanlis politikasini sergilemek sizin tercihiniz. Ben bunu kabul etmem. Saygilar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar ikame arac f30 320i ed verdiler bugun. Valla 418i ile kiyaslama yapmaya gerek yok. Kendi gorusumdur 418i bayagi hantal kaliyor yaninda .3 kasa 40 yil paketiyle 418i arasinda kalmistim. Test surusu yapmis olsam sanirim performans icin 320i yi tercih edebilirdim. 4 kasa cok afilli ama motor beklentileri pek karsilamiyor.
    Almayi planlayan arkadaslar test surusu yapsinlar mutlaka. Ileride chip vs cikarsa belki 170hp 290nm yakalanabilirse o zman tekrar yazarim

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tapalar açık mı ? farlar da buğu ise normal diyor bunu fabrika. Ama damlacık olursa sıkıntı var demektir bro.
    kontrol edildi sozde ama hala yapıyor anlamadım, ilk zamanlar damlacıklıydı son 1 haftadır sadece ledlern orda olusuyor bişekilde onun çozumu var, benim buyuk problemim farların içi lekeleniyor goturmuyorum bakım zamanı bırakırım sanırım uğraşıcak vaktim yok resim çek gonder vs uğraştırıyorlar

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen, zevk ve tarz meselesi. Elin almanının ekonomik sıkıntıdan çıkması için alındığı günden itibaren sürekli servise ve parçaya para vermekte bana zevkli gelmiyor açıkçası. Araçlarımızı alalım, zevkle binelim. Milletin şirketini kurtarmaya çalışmayalım.
    Hepsi oyle degil bendeki 118 de hicbi sorun yok dv i de yerinde bakim harici servise gitmedi. Audim var bi tane de yazilimli 95 binde o da servis harici gitmedi. Japonlar gibi kara duzen 1.6- lt atmosferik olmadigi icin dogal olarak kiyaslamak mantiksiz daha atmosferigi asamadilar, yapsinlar 5 sene sonraya kotu almanlarin yaptigini da o zaman kiyaslayalim. Mesela typer in stabil olmadigini herkes soyluyor, pist rekoru kirarken de sorun yapmis alman mali olsaydi dilinizden kurtulamazdi , almanlar babamizin oglu degil ancak bu iste en iyi onlar genel olarak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)