User Tag List

Sayfa 7/14 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
254 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Sahilde Mangal Yakmayın İmza Kampanyası

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen köylüler mangal yapmasın biz beyaz Türkler rahatsız oluyoruz diyerek düşünce özgürlüğüne dayanarak böyle birşeyi ifade edersen bende istediğimi söylerim. Hayırdır ?
    Ülkeyi sadece mangal dumanı zehirliyor değil mi ? Her kuşu sktik yine bir tek leylek kaldı ona saplama derdindeyiz. Herkes bir anda çevreci oldu. Ülkenin refah düzeyi %90ların üzerinde de sanki kafamıza takacağımız dert kalmamış gibi mangal dumanını dert ettik.
    bu mangal konusu ile ülkenin durumu zaten aynı konu.Bunu anlamıyorsunuz işte.... Bu mangalı yaparken bokunu sıçan adam aynı adam oy kullanan adam ... bu adam milletvekili olan adam... Bu adam cocuk büyüten adam... Bunu anlamak lazım önce.

Ayrıca kimseyi zorlamıyoruz imza atmassın olur biter basit.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu mangal konusu ile ülkenin durumu zaten aynı konu.Bunu anlamıyorsunuz işte.... Bu mangalı yaparken bokunu sıçan adam aynı adam oy kullanan adam ... bu adam milletvekili olan adam... Bu adam cocuk büyüten adam... Bunu anlamak lazım önce.

Ayrıca kimseyi zorlamıyoruz imza atmassın olur biter basit.
    Hocam bende imza attım zaten. Durumdan bende şikayetçiyim.. Ama benim değinmek istediğim konu başkaydı.

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen köylüler mangal yapmasın biz beyaz Türkler rahatsız oluyoruz diyerek düşünce özgürlüğüne dayanarak böyle birşeyi ifade edersen bende istediğimi söylerim. Hayırdır ?
    Ülkeyi sadece mangal dumanı zehirliyor değil mi ? Her kuşu sktik yine bir tek leylek kaldı ona saplama derdindeyiz. Herkes bir anda çevreci oldu. Ülkenin refah düzeyi %90ların üzerinde de sanki kafamıza takacağımız dert kalmamış gibi mangal dumanını dert ettik.
    Köylü demeyin köylü demeyin !!!! köylü milletin efendisidir lafını hatırlatırım bunu yapanların çoğu son 13 yılda türeyen ne olduğu belli olmayan bastırılmış duygularını aşırılıklarla dışa vuran insanlar , 2. sayfada yazdığım postu yinelerim bu işin masum bir tarafı yok !!! bırakın artık şu fakir edebiyatını lütfen , e ne yapalım nereye gidelimleri , hepsinin çözümü var bak caddebostan sahilde insanlar piknik yapıyor durum hiç de böyle değil sen engelli alanına park et , bisiklet yoluna kilim ser yak mangalı her yer duman altı oradaki inbsanların bahçesine gir sıç , çoluğunun çocuğunun önünde donla gez trafiği kitle babalarının tarlası gibi park et , gerçi bunların babalarının tarlası artık ,

herkes bir anda çevreci olmadı zaten hep böyleydik hep , ailelerimizden okuduğumuz okullarda bunlar çok güzel aşılandı bizlere saçma sapan tüketen ve zombi bir nesil etişiyo ne yapabiliriz daha çok okuyarak ve okutarak , fakat neye yarar eğiteceğin çocuk yine bu çığ gibi büyüyen kitlenin karşısında azınlık kalıcak ,

neden RTE en az 3 çocuk diyo bu ülkeye cahil adam lazım kolay yöneticek adam lazım hayvan lazım , orman kanunu uygulayan adam lazım , birisi yazmıştı küçükken yolda bir şey yiyemezdik diye ne doğru söylemiş , 30 yaşımdayım hala yolda elimde bir şey yiyerek gitmiyorum , neden olan var olmayan var canı çeken var hasta olup yiyemiyen var ama buraya sayfalarca yazsak ne değişir bitmedi bu muhabbetler ,

hepiniz birden xxxxx oldunuz
    gariban ne yapsın
    gariban nereye gitsin vs vs ya arkadaş orada park eden arabaların hepsi orta sınıf araç bu gün 5 kişi mangal yakmak ne demek gariban adamın orada ne işi var yapmayın Allah aşkına bıktım ulan barzolardan , bıktım ulan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ailem yenikoyde oturuyor , biz kendimize ait alanimizda mangal yakamiyoruz yasak degil ama komsularla alinmis ortak bi karar yakmiyoruz , ama millet gelip kendi bahcemizin caprazindaki parkta yakiyor yiyor iciyor gidiyor simdi kimi kime sikayet edicez yakmak icin biz mi izin alalim yoksa yakmamalari icin onlari mi uyaralim?

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında böyle olacaksın..

Hiçbir şeyi, hiçbir kimseyi umursamadan yaşayacaksın.. Yaya geçidine park et, engelli araç yerine park et, ye iç sıç orta yere, kirini pisini geride bırak..

Yeni Türk toplumu bu.. Malız biz bundan farklı olmaya çalıştığımız için.. Uy topluma, yaşa yabani hayvanlar gibi.. Sıkışırsan da et kavganı, güçlü isen haklı ol..
    Kendime saygimi kaybettigim gun yasamasam da olur artik diyecegim gundur. Mutlaka ben de zamanla torpulene torpulene zorla ayilastirilmaya calisiliyorum senin gibi bu toplumda yasamaktan oturu, ama hamurunda soydan gelen ayilik yoksa, sonradan bu kadar ayilasabilmek pek mumkun olmuyor. Ha bu iyi mi kotu mu gercekten ben de bilemiyorum, dogrusu buymus gibi geliyor ama handikaplari da maalesef cok fazla. Gerek is hayatinda olsun gerek sosyal hayatta gerek medyada, ayilik prim yapiyor yaptiriliyor artik bu ulkede. Kibar olmanin, incelik yapmanin onemini bilen sayisi da, yapilan kibarliktan memnun olanin sayisi da pek bir az. Sevgisini diger insanlara ve hatta sevdigi insana ve/veya olguya zarar vererek gostereni "buyuk erkek, kral adam, cok korumaci" diye bilen, yikmayi, kirmayi, dokmeyi adamlik sanan bir kultur var suregelen; haliyle vahsetin cagrisi gibi manzaralar goruyoruz surekli ama kimse de cikip demiyor ki "arkadas bu nedir? Neler yapiyorsunuz azicik karsinizdakileri dusunun, empati yapin" diye.

35 yasindayim, 35 yasinda insanlarin genel olarak onem ve deger verdikleri olgulara bakiyorum da, benimkilerden ne kadar uzak :/ Sonuc toplumdan kopuk, izole yasam bir hayat kaliyor bana. Ben de memnun degilim boyle olmasindan ama ayilasmadan da ortasini bulmak imkansiz. Yine de yaklasmak istedigim zaman en mantikli yaklasim yontemi "ne kadar ayi olsa da benim de ondan alabilecegim, ogrenebilecegim birseyler olabilir" diye yaklasip olabildigince tahammul etmek oluyor. Allahtan arada nadir de olsa arada kaliteli insanlar cikiyor ve insanliga inancini tamamen yitirmene engel oluyor ama yaslar 50+ tabi fakat maalesef genclerde oran inanilmaz dusuk.

Mangaldan nereye geldik diye dusunenlere, mangalda da tam olarak burdaydik ta en basindan beri aslinda. Ya da populer kulturun sevdigi sekilde yazayim.

"Konu mangal degil yegen, konu insanlik"
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mangalı sahilde yakmanın kültürle falan alakası olamaz. Kimse kimseyi dumanla rahatsız etmek gibi bir lükse sahip değil. Gelenlerin etrafı kirletmesi konusu zaten işin ayrı boyutu. Şihirli olmakla şehiri kendimize yontma konusu kimse karıştırmasın. Şehir hayatını benimseyemecek insan da kalkıp buraya gelmeyecek bu kadar basit. Al efendice yemeğini yanına otur çayır çimene, ye, temizle ortamı kalk git buna kimse karışamaz. Şehir hayatı kimseye zaten deniz manzarasında mangal yapmayı vaadetmiyor. Millet olarak zaten evimizin dışına kadar en temizi biziz, ama sonrası kimsenin umrunda değil. O mangalı kendine hak gören kesim, etrafta astım hastası ya da alerjik astımı olan kac kişiyi önemsiyor ?

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne anlatayım ki sana ben şimdi, ne anlatsam anlamak istediğini anlayacaksın.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sahilde mangal yakanlar iş bitince mangalın kömürünüde muhtemelen çimene veya denize döküyordur. Tam o esnada gelip halen sıcak olan kömüre elini bastıracaksın ki bir daha yapmaya kalkıştığında elindeki o iz ile beraber hissetiği acı aklına ve gözünün önüne gelsin.

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabelalara guvenmemek lazım duyarlı olacaksın ama gecen sayfalarda bi arkadas yazmıstı, sahil yolunda adamlar yerleri bile parsellemiş gecen hafta biz burdaydık burası bizim yerimiz hede hödö diye kavga edenler var kim takar tabelayı
    geçen dişçiye gittik yönetici asansöre 3 kişi taşır yazmış
    altına bi tanesi 4 taşırsa g.tünü vericen mi yazmış

mesela...
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    La adamlar mangaldan çıkıp ülkenin sosyoekonomik- sosyokültürel yapısını, sorunlarını irdeleyecek şekilde tümevarım yapıyo. Heyecandan titreyerek okuyorum yazılanları.
    Bence herkesin istediginin olması için sahilde mangalda sadece kuzu pirzola yapılsın. valla bak

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence sahili komple kapatsinlar bize sahil cok neyimize sahil???

Sahilin tek sorunu mangalcilar degil insanlarin ustune bisiklet surenler
    Bisiklet yolundaki bisikletciye kafa tutanlar
    Sahilde scooterla akrobasi yapanlar
    Varda var...

Bu arada İki yakanin sahiline cok denk geldigimden bakirkoy yenikapi arasini kadikoy tarafi gorse haline sukreder
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün sahil duman oluyor , kimse o kokuyu o dumanı çekmek zorunda değil

Bütün pisliklerini ardında bırakıyorlar

Arıza çıkartıyorlar gelen tipler

En son bisiklet yoluna çömmüşler kavga çıkardılar

İnanılmaz trafik oluyor.

daha birsürü sebebi var
    Abi, yeri geldiğinde bende cadde sahile sürüyorum. Bisiklet yolundan giden yayaların kollarına çarpıyorum, üstlerine sürüyorum umurumda değil açıkçası. Saygı denilen bir şey yok maalesef insanlarımızda. Mangalı yaparsın çöpünü neden bırakırsın ? Pis insanlarız maalesef..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuna kadar destekliyorum. Ülkenin tek derdi evet bu ve ben vatandaş olarak bu hanzolarla aynı havayı solumaktan rahatsızım.

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabelalara guvenmemek lazım duyarlı olacaksın ama gecen sayfalarda bi arkadas yazmıstı, sahil yolunda adamlar yerleri bile parsellemiş gecen hafta biz burdaydık burası bizim yerimiz hede hödö diye kavga edenler var kim takar tabelayı
    geçen dişçiye gittik yönetici asansöre 3 kişi taşır yazmış
    altına bi tanesi 4 taşırsa g.tünü vericen mi yazmış

mesela...
    hahahahahah o ne kafası ya
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı clioGT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahahahahah o ne kafası ya
    uyarılar bu tarz işliyo burda asdasdas
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi, yeri geldiğinde bende cadde sahile sürüyorum. Bisiklet yolundan giden yayaların kollarına çarpıyorum, üstlerine sürüyorum umurumda değil açıkçası. Saygı denilen bir şey yok maalesef insanlarımızda. Mangalı yaparsın çöpünü neden bırakırsın ? Pis insanlarız maalesef..
    bisikletli bi resmini koyar mısın dostum rica etsem?
    zira araba yolunda gördüğümde bizzat aynayı dokundurmak isterim sana.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bisikletli bi resmini koyar mısın dostum rica etsem?
    zira araba yolunda gördüğümde bizzat aynayı dokundurmak isterim sana.
    çok ince
    1881 - 193

Redfocus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsan gerçekten hayret ediyor.
    90' Şahin
    04' Polo 1.4 tdi
    11' doblo 1.3 multijet
    07'mondeo 2.0 tdci
    07'focus 1.6 tdci 3k halen..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problem şu ki insanlar alışkanlıklarından vazgeçmek istemiyor malesef. Hem piknik yapalım, hem mangal yakalım, hem şehrin göbeğinde en güzel lokasyonda yapalım, bir de üstüne beyaz donlarla taşşak sallayarak gezelim, bitmedi üstünde ne kadar pislik çöp varsa saça saça bırakalım nasılsa Pazartesi belediyenin işçileri gelip temizliyor.

Kimsenin bu tarz davranmaya hakkı yok ama malesef kimi kime şikayet ediceksin. Adama dönüp birşeyleri izah etmeye çalışssan , zekası yetmicek anlamaya o nedenle bulaşmamak en iyisi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)