User Tag List

Sayfa 6/14 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
254 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Sahilde Mangal Yakmayın İmza Kampanyası

mehmetbirdall - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle yerinde bir karar olur diye düşünüyorum camı açamıyorsunuz duman et kokusu vs. rahatsız edici derece de. İnsan biraz olsun denizin kokusunu almak istiyor yürürken koşarken bisiklete binerken..

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babamların apartmanın bahçesinde mangal yakmaya kalktılar büyük olay çıkıyordu siz hala sahil diyorsunuz
    Adam düşün apartmanın arkasında sik kadar bahçede mangal yakabileceğini ve bundan kimsenin rahatsız olmayacağını düşünüyor.
    Olay kültür meselesi tamamen çevreye ve çevresindekilere saygısı yok bazı insanların. Yetiştirilme tarzlarıyla alakalı bir şey. Ben ufakken dışarıda muz yiyemezdim çikolata yiyemezdim elimde. O zamanlar çok anlayamasam da sebebini sonradan anladım ufakken böyle temellerin verilmesi lazım insana. Yoksa bencil olur empati yapamaz. O insan rahatsız mı oluyor, burada yaşayanlar bıraktığım bu pislik için ne düşünür bilemez çünkü onu düşünecek bi mekanizma geliştirememiş.
    Everyday I ** çapuling...

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Babamların apartmanın bahçesinde mangal yakmaya kalktılar büyük olay çıkıyordu siz hala sahil diyorsunuz
    Adam düşün apartmanın arkasında sik kadar bahçede mangal yakabileceğini ve bundan kimsenin rahatsız olmayacağını düşünüyor.
    Olay kültür meselesi tamamen çevreye ve çevresindekilere saygısı yok bazı insanların. Yetiştirilme tarzlarıyla alakalı bir şey. Ben ufakken dışarıda muz yiyemezdim çikolata yiyemezdim elimde. O zamanlar çok anlayamasam da sebebini sonradan anladım ufakken böyle temellerin verilmesi lazım insana. Yoksa bencil olur empati yapamaz. O insan rahatsız mı oluyor, burada yaşayanlar bıraktığım bu pislik için ne düşünür bilemez çünkü onu düşünecek bi mekanizma geliştirememiş.
    sapak dönüşü e5 yol kenarı yeşillik var diye arabayı e5e bırakıp mangal yapan var
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuna kadar katılıyorum yasaklanması lazım bıktım haftasonları bakırköy yenikapı arasındaki pislikten ve trafikten tamam insanlar hava almak istiyor mangal yapmak istiyor vs anlıyorum ama gidersin kardeşim mesire alanına ne yapıyorsan yaparsın ben senin ne pisliğini çekmek zorundayım nede yolun tek şeridini otopark yapmanı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pasta yesinler efendim pasta yesinler

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sahil yollarında tek şeridi babasının parkı gibi kullananlara yapmak istediğim ,

0:30 0:35 sn. araları

https://www.youtube.com/watch?v=xk2FGCmKpWg

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bostancı tuzla arası haricinde sarıyerin yukarısından kemerburgaz göktürke giden orman yoluda pazar günleri çok fena adamlar ormanın içinde büyük ateş bile yakıyor kamyonlarla gelip mangal duman yolun ortasına parkedenler vs rezillik tam

ER2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı dert bakıtköyden yenikapıya kadar bizde de var. Zeytinburnunda oturuyorum akşamları sahili ve hafta sonu sahil yolunu kullanamaz olduk.

kaldırımları bırak artık sağ şeridi bile alıyolar.
    kaç yıldır gider gelirim hatta arada yaparız ama bisiklet yoluna oturan ilk defa görüyom
    ERTUĞRUL ÇİÇEK - JAPAN - JAPANESE LOVERS

ER2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mimarsertac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her köyden gelen burada köyde yaşadığı gibi yaşamaya çalışırsa sonuç bu oluyor. Bizim milletin şehirleşmeye alışması daha kaç sene sürecek merak ediyorum.
    şehir öküzü köylülerden adamlık öğrense keşke
    ERTUĞRUL ÇİÇEK - JAPAN - JAPANESE LOVERS

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Pilleri pil kutusuna, pet şişeleri pet şişe kumbarasına, atık yağları atık yağ kutularına, kağıtları kağıt için ayrılan kutulara, cam şişeleri cam şişe kumbaralarına atıyorum. Mangal için dumanı toplayıp çatıdan atan menfez olmasına rağmen yangın çıktı sanmasınlar diye mangal yakmıyorum, uzun yolda bütün çöpü otomobilde biriktirip mola verdiğimde çöpe atıyorum, yerde ekmek görsem basmasınlar diye mendille alıp kıyıya köşeye yada uygun bir duvar üstüne bırakıyorum. Kornayı mahalle arasından geçerken zorda kalsam bile çalmamaya özen gösteriyorum.

Sonra ayının biri camı açıp çöpü dışarı atıyor; burnumun dibinde sormadan sigara içiyor, en olmadık yerde mangal yakıyor, lama gibi yere tükürüyor...vs . Sen evde de böyle mi davranıyorsun, salon ortasına mı sıçıyorsun, sigarını halıya mı söndürüyorsun, elini perdelere sürüp mü kuruluyorsun, burun bokunu sağa sola mı sürüyorsun, yediğin içtiğini salona mı fırlatıyorsun, apartman girişinde mangal mı yapıyorsun. Evi ahıra mı çeviriyorsun, tezekten enerji mi sağlıyorsun. Doğa (gerçi heryer beton ya hadi neyse) senin yaptığın her haltı düzeltmek, attığın çöpü öğütmek zorunda mı.

Ayrıca, sahilde veya otoban kenarında yani karbondioksit salınımı açısından ölümcül alan olarak belirtilen yerde saatlerce oturup mangal yapıp karbondioksitli etleri yemek daha mı güzel oluyor, CO2 lezzeti diye birşey varda benim mi haberim yok.

Bu millet başına gelmedikçe yaralı parmağa bile işemez, o yüzden imza atarak birşey elde edilebileceğine ümitlenmeyin.

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rahatsız falan derken hayırdır? İstediğin kadar ortalığı topla, istediğin kadar düzgün giyin orada yaktığın mangalın dumanıyla insanları zehirlediğin gerçeği değişmez. Piknik yapmak isteyen istediği gibi yapabilir. Ama sahilde ateş yakıp yemek pişirirsen o iş başka.
    Mangalı yakıp zorla kafasını mangala sokmuyorlar kimsenin. Açık havada yakılan mangal niye zehirlesin insanı, sobalı evleri hard yazılımı dizelleride yasaklasınlar o zaman..Merakımdan soruyorum sigara kullanıyormusun?

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başlatan arkadaşa bugun cevap gelmiş

Sayın xxx xxxxx ;

İlgi : 19.05.2015 20:31:59 Tarih ve 1-780930839 Nolu Başvurunuz Kadıköy Belediyesi

Müdürlüğümüze iletmiş olduğunuz başvurunuzla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası Park Bahçeler Müdürlüğü ile görüşülmüştür. Görüşme neticesinde tarafımıza verilen bilgi aşağıdaki gibidir:

“ Tüm sahil şeridimiz boyunca ilgili alanlarımıza gerekli uyarı tabelalarımız hazırlanmış olup en kısa sürede tüm alanlarımıza uyarı tabelaları konulacaktır.”

bu iş olacak gibi... lütfen imzalayın ve paylaşın facebookunuzda ve twitter da
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mangalı yakıp zorla kafasını mangala sokmuyorlar kimsenin. Açık havada yakılan mangal niye zehirlesin insanı, sobalı evleri hard yazılımı dizelleride yasaklasınlar o zaman..Merakımdan soruyorum sigara kullanıyormusun?
    Sigara kullanmıyorum. Ama zehirlenmek için kafamın mangalın içinde olmasına gerek yok. Aynı anda yanan onlarca mangalın insan etkisini eğer aramızda tıpçı bir arkadaş varsa o anlatsın daha iyi olur. Kömürden doğalgaza geçişin nedeni bu zaten yavaş yavaş kömür yakılan ev kalmayacak. Kaç sene sürer bilmiyorum ama o yönde ilerleniyor. Dumanlı yazılım zaten yasak değil mi? Bir trafik polisinin önünden o şekilde duman çıkaran bir araç geçerse mutlaka teknik değişiklikten arabayı bağlayacaktır.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yanlış anlamayın destelemiyor değilim görüntü copler vs. hakikaten iğrençlik orası ayrı ama tabela falanla olmaz o iş. millet trafik lambalarını isaretlerini sallamıyorki onu sallasın üstüne atletini asar devam eder
    1881 - 193

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başlatan arkadaşa bugun cevap gelmiş

Sayın xxx xxxxx ;

İlgi : 19.05.2015 20:31:59 Tarih ve 1-780930839 Nolu Başvurunuz Kadıköy Belediyesi

Müdürlüğümüze iletmiş olduğunuz başvurunuzla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası Park Bahçeler Müdürlüğü ile görüşülmüştür. Görüşme neticesinde tarafımıza verilen bilgi aşağıdaki gibidir:

“ Tüm sahil şeridimiz boyunca ilgili alanlarımıza gerekli uyarı tabelalarımız hazırlanmış olup en kısa sürede tüm alanlarımıza uyarı tabelaları konulacaktır.”

bu iş olacak gibi... lütfen imzalayın ve paylaşın facebookunuzda ve twitter da
    benim bildiğim mangal yakmak yasaktır tabelaları zaten ama?
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu havaalanında dolaşan çekiciler var ya 10dk da alıp götürüyorlar. Heh onlardan sahile koyacaksın 2 ekip. sıradan o hatalı park edenleri çekecek. Yada verecen bir polise sıfır cillop gibi bir ceza koçanı ki çok severler. Sıradan yaza yaza turlayacak tüm sahili.
    Bak bakalım bir daha park ediyor mu kimse yol boyunca. Hem devlet kazanır hem yıldırma politikası. Dayak yemeyi laf dalaşına girmeyi göze alan varsa çevreyi kirletenlere de kirletme cezası yazabilir. o bıçkın delikanlı polisleri görevlendirsinler.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstediğin kadar mangalı yasakla çözüm yok. mangalı yasaklıcan da piknik yapmayı da mı yasaklıcaksın. millet evden hazırlar yiyeceğini gene gelir oturur gene ortalıgı mahveder sonra kalkar gider.
    bilinçlenmek şart.
    geçen trafikte bi kavgaya şahit oldum.
    Siyah bmw 5.20d. ışıklarda bekliyorken adam sigara yaktı biten paketi yan camdan hop aşağı. arkadaki arabanın sürücüsü indi paketi aldı arabanın içine geri attı bide hayvan herif çöpe at mı ne bişe söyledi. sonra bmw li abimiz yediremedi kendine ne dion flan die indi aşağı.
    e inincede ortalık karıştı diğer vatandaşların desteğiyle biraz hırpalanan bmw sürücüsü paketiyle birlikte bastı gitti.
    keyifle izlemiştim.
    dediğin dogru ama olay zaten o insanları bu bölgeden çıkarmakla bitmeyecek.Bu sefer o insanlar atıyorum şile tarafına gidip orayı *** edecekler.İşte burda şile deki insanlarında bizim gibi duyarlı olması gerekiyor.En sonunda bu kadar tepkiye o insanlar ya değişecek yada evden dısarı adım atamayacak topluma uyum saglıyamıyorsa.

Zaten kimseye piknik yapmasınlar demiyoruz ... Caddebostan sahilde insanlar piknik yapıyorlar ama kalktıklarında bütün çöplerini topluyorlar toplmayan olursa uyarıyorlar ve tertemiz arkalarını bırakıp gidiyorlar.

Akşam oldugunda insanlar gittiğinde etraf cincık gibi tertemiz kalıyor...

Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

metinalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    türk milleti empati yoksunu , gelir parka bi kilo çekirdek alır cimlere bırakır bütün pisliğini senin köpeğin gelir kakasını yapar poşetle alırsın olay çıkar.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rahatsız falan derken hayırdır? İstediğin kadar ortalığı topla, istediğin kadar düzgün giyin orada yaktığın mangalın dumanıyla insanları zehirlediğin gerçeği değişmez. Piknik yapmak isteyen istediği gibi yapabilir. Ama sahilde ateş yakıp yemek pişirirsen o iş başka.
    Sen köylüler mangal yapmasın biz beyaz Türkler rahatsız oluyoruz diyerek düşünce özgürlüğüne dayanarak böyle birşeyi ifade edersen bende istediğimi söylerim. Hayırdır ?
    Ülkeyi sadece mangal dumanı zehirliyor değil mi ? Her kuşu sktik yine bir tek leylek kaldı ona saplama derdindeyiz. Herkes bir anda çevreci oldu. Ülkenin refah düzeyi %90ların üzerinde de sanki kafamıza takacağımız dert kalmamış gibi mangal dumanını dert ettik.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)