200e gider. Üstünü veren çıkmaz.
Printable View
2012 scirocco cth motor 160 manuel, xenon, cam tavan ve 18 jant , 80.000 km tek parça boyalı ederi nedir sizce?
Seat / Leon / 1.4 TSI / Style / Kazasız boyasız tramersiz dosta gider sahibinden.comda - 690538779
Leon 1.4 tsi sizce ne kadar eder
Alfa Romeo / MiTo / 1.6 JTD / Distinctive / Alfa Romeo Mito 2009 Boyasız fiyat duştu acil!!! sahibinden.comda - 676069250
birden kendimi mito bakarken buldum
bu araca ne diyorsunuz?
Ön ve arka tamponları boyayıp ayarlayan ustaya selam olsun.
Masrafı var abi kozmetik olarak ona göre pazarlık yapılıp alınabilir. Iç tirimler ne durumda acaba yakından bakmak lazım. Ön farlar zımpara polisaj la kendine gelir mi bilemedim. Birde pasta cila şart olmuş buna artık.
İyi akşamlar,
Kendi aracım ilanda piyasasını tam bilmiyorum sizce ne kadar eder
2004 Megane 2 Benzin+LPG manuel, 178k km, Cam tavan+xenon bulunmakta, 2006 senesinden kalma 3 parça sağ ön-arka kapı ve arka çamurluk boya bundan dolayı 977tl hasar kaydı, aklına gelecek tüm ağır bakımları yapılı triger-disk-baskı balata, güneş yanığı vs yok. Sunroof arızalı.
2007 Honda Civic 1.6 Otomatik Dream paket Hatasız Boyasız Hasar kayıtsız
Renk kum grisi dedikleri renk bejle gri arası güzel bir renk
13x.xxx km
Araçta lpg var ruhsata işli. Bütün sıvı bakımları filtreleri bujileri kayışları yenilenmiş 500 km önce faturalı.
Orijinal elegance jant var araçta.
Alıp satmak için alırı nedir satarı nedir?
2016 jetta 1.4 tsi comfortline siyah 44.000 binde boya değişen yok otomatik ama 1 kapıya motor çarptı boyanması gerekli araç siyah içi bej kaç liraya satar acaba?
Beyler bu araç bende olabilir duruma göre, alırsam satarı nedir üç aşağı beş yukarı? İlan fiyatı bi çıtır fazla tabi
2012 Bmw 3.20d 184'lük Standart, Işık Paket, Deri Koltuk, Sunroof
3.5 Parça boyalı, 850 TL hasar kaydı
BMW / 3 Serisi / 320d / Standart / 2012 MODEL ARALIK CIKIŞLI-BWW 3.20D-184HP-MEMURDAN TEMİZ KULLANI sahibinden.comda - 693461620
2016 Renault Clio İcon EDC yeni kasa araç 73k km’de plastik çamurluk değişmiş harici boyasız 13.000 tramer var. Araçta ekstra 17 jant var. Bu aracı biniciye kaça satarız ? Araç kırmızı renk.
2010 Hitler motor Jetta 1.6 BRC tüplü 164000 binde sol ön kapı çamurluk boyalı sağ ön çamurluk değişik gri renk, 7000 civarı hasar kaydı var. Kaça alınır-satılır?
2001 2.0 T volvo s60 Manuel çift klima Isıtmalı elektrikli hafızalı koltuk muayene yeni bakımları yeni değişen boya bilmiyorum ama büyük kazası yok
Ne kadar eder?
Bilen yokmu? @İbrahim33
evlendirme dairesinden randevu alman lazım abi önce :) hem zor bir araba hemde dediğine göre kapalı kutu. tek avantajı yaşından ötürü manuel olması. kozmetiği kondisyonu da önemli. 22-23 e alınır ya :)
düz motorun hastası çok. satışı hızlı. zamanında çok sattık. 53-54 gibi satar bence.
Beyler 2011 Rcz 156 motor turbo lastikler alt takım vs sıfır, 2 sene önce İst doludan tavan değişmiş 23.000 ve 2 tane 2500-2500 tramenli ağır kayıt ve büyük kaza Yok kasa düzgün 75.000 isteniyor, ilanlarda ki Thp motorlar da hep yağ kaçağı olan arabalar. 140.000 km’de ne teklif edilir sizce? Araba rodajdan yeni çıkmış.
Arkadaşlar hatasız Boyasız tramersiz tüm camlar orjinal
Darbe yok
Eksileri
On tampon boya istiyor
Lastikler bitmek üzere
Detaylı temizlik gerekiyor
2012 bmw 3.16i. Comfort paket 136 beygir olan
Ekstra tampon ve jant M
Muayene yeni
Fiyat olarak 118 nasıl sizce
2017 çıkışlı, ruhsat yılı 2016 olan 116d joy plus aracımı satıp model yükseltmek istiyorum aklımda bir rakam var ama kaça satılır emin değilim. Bakımını daha yeni yetkili serviste yaptırdım. Araçta 2017 yılında yağan dolu yüzünden yetkili serviste kaput değişti geri kalanı vakumla çekildi (fotoğrafları vs her şeyi var), ayrıca geçen kasım ayında ufak sürtmeden dolayı far camı çatladığı için serviste değişti. 14 bin tl doludan dolayı, 7 bin tl de far değişiminden dolayı tramer kaydı var. Sizce bu araç ne kadar eder?
2014-2015 polo 1.2 tsi comfortline , düşük km ve değişensiz bir araca max kaç verilmeli? Manuel vites tercihim
Vw servisinde onarılmış bir arabanın hangi parçalarının değiştiğini nasıl öğrenebilirim ? Değişen boya yok Şanzıman su aldığı için 22 bin tl hasar var yazılmış. Sadece Plakasını biliyorum ilk sahibi satıyor