Hava yastığı açan araba pert olacak diye birşey yok. Bu aracın değeri ve onarım masrafıyla orantılı. Ama 18.000 çok. Mercedes parçaları aşırı yüksek değil fiyatları
Printable View
Hava yastığı açan araba pert olacak diye birşey yok. Bu aracın değeri ve onarım masrafıyla orantılı. Ama 18.000 çok. Mercedes parçaları aşırı yüksek değil fiyatları
Eğer açıklamalarda ki gibiyse 130 verilir. Bugüne kadar 3 kere bakıma girmiş olması gerekiyor. İlk bakımda yağ servis, 2.de polen, 3.de hava filtresi değişmiş olmalı.
Ben prensip olarak oynanmış araçlar almıyorum, genel olarak kabul gören durumda ikinci elde bu aksesuarların para etmediği yönünde. Tam tersine satışı zorlaştırabiliyor.
Özetle serviste anahtarı bir okutun, geçmişi temiz, bakımları tamsa, 1 parça boya dışında onarım yoksa, lastiklerin durumu iyiyse, fazla bir hasar kaydı yoksa bu araca 130 un üstüne gönlünüzden kopanı verip alabilirsiniz. 131-131.5 olabilir.
2010 c180k amg paket+cam tavan+led paket (5 ileri) lpg vs hiçbirşey yok
80.000kmde sağ ön çamurluk ile sol arka kapı değişen 3 parça toplam 14.000 tramer
78.000 tlye alınır mı, kaça alınmalı
Yarın pazarlığa gidiyorum
Abi 2 parça değişen var
Hasar kaydı toplam 3 adet hepsinin toplamı 14.000 tl 76-77ye öldürmeye çalışayım o zaman
Bunlarda esp tam kapanmıyor sanırım, yanlamaz değil mi, yada ufak açılar vs vermez değil mi?
Haricen bi kronik sıkıntı problemi varmıdır, yakıt gidiş haricinde, şanzumanı motorunda?
2010 c180k amg ortalama 86 88 gibi satar. yakar11 12:) içi basit, esp evt tam kapanmıyordu yanlış hatırlamıyorsam
2012 Golf 7 1.4 tsi comfortline 55k km'de dsg motor kaputu değişik 23.000 tramerli biniciye kaça satar? Araç serviste yapılmış faturaları satıcıda mevcut
Biliyorum bu günler cok sordum ama baya bi arac denk geliyo şu günlerde .
2017 model yeni kasa sıfır symbol 1.5 dci 90 hp boş paket yani . Ama makyajli ledli vs
55 e aliyimmi ? Liste fiyatı 64 bayilerde 59500 gibi bırakıyolarmış ..
Acil bi yorum aliyim bugun yada yarın alıcam satışını
Nerde bu tt nin alım satımcıları bi yorum yapın şu işe :D
Dyno moda nereden alıyoruz, alayı kapansın sorun değil aracımın satışını verdim gibi birşey akşam bakmaya gidiyorum
Alacağım abi avukat tanıdık 3-4 senedir biniyor araba dışarıdan falan ok gibi duruyor farlarda en ufak sararma yok, stoplarda gram solma yok sigara içilmemiş falan tertemiz araba, değişenlerde hasar kaydı düşük kafama takılmıyor pek
Valla abi bende şaştım kaldım şimdi bi astra var bi tane 2014 joy yeni kasa bu joy var hani ekmek yemiyim aliyim biniyim diyorum . 2014 joy 38 binde 90 lık hatasız var 41 diyo olmazsa onu alıp işimi görsün mantıgıyla binicem cünkü sıkıldım araba kovalamaktan aldıg paraya satıverir geçerim :)
Edit: telden yazım hatasız olmuş . 2014 joy u alıp geçeyim diyorum :)
2012 model 1.3 mjet active plus donanım 50 bin kmde linea kaça satılır?
2012 alfa giuletta 1.6 jtd progression plus manuel hatasız boyasız beyaz 165bin km ne kadar satılır aşa yukarı araç beyaz
Arkadaşlar 2016 opel astra edition plus 6.000 de boya değişen hiç bişey yok 53.500 sizce nasıl ? Mavi renkte
2015 16 cıkışlı accent blue 1.6 dizel 136 hp hatasız mode plus sanırım fullü oluyo 28 binde 57 lira edermi alınır mı bu paraya ?
2016 11k km'de kırmızı 1.4 tsi FR Leon dsg 18 jant var. Sağ iki kapı değişik 5800 tramer var biniciye kaça satar?
Seat İbiza 2006 model 1.4 TDi. Stylance paket sunroof harici dolu araç.
2 değişen sol çamurluk ve sol arka kapı harici iki yan boyalı. Kaput tavan bagaj temiz.
21x.xxx km de kaça gider ?
2013 1.6 dizel otomatik comfortline Polo, 35 bin km de, 2 parça boya, satar fiyatı nedir
Arkadaşlar, özellikle esnaflara bir sorum var.
2011-2012 model 50-55 binde citroen C3- Exculisive(Full model) +Zenit Cam varsa.
Hatasız-Boyasız-Tramersiz kaça alırsınız? En yüksek vereceğiniz fiyatı söylerseniz sevinirim.
Teşekkürler şimdiden.
Sahibinden BMW 3 Serisi 316i Standart 2006 Model Isparta 192300 km Gri (Gumuş) - 7256308 | Arabam.com
ne teklif etsem ? Sizce alınır mı?
2011 Astra 1.3 cdti easytronic 40k km de
tanıdıktan alınacak araba boyasız sorunsuz, ne kadar verilir sizce fikri olan var mı ?
46 ya falan ikna etsek ekmek yedirir mi ?
2011 astra 1.3 cdti easytronic 40k km de boyasız
ilk sahibi yakından alınacak sizce ne kadar verilmeli fikri olan var mı ?
46 civarına ikna etsek ekmek yedirir mi ?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Beyler bu araç çok hoşuma gitti ama baya hasar kaydı var. Bu hasar kaydına rağmen bu araç alınacak olsa ederi ne eder sizce ?